Trot sonularm

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
19
39
ıyı gunler ben bır senelık evlıyım
bebek ıstıyoruz olmuyordu
endokrıne gıttım trıot ıcın tsh 5.04 cıktı neyse
bogazımdan utrasonla baktılar sunlar cıktı sag lob:17*20*39mm sol lob:13*13*39mm isthmus:2.5 mm cıktı
.parankım hafıf orta derecede heterojen ,ekojenıtesı azalmıstır yazıo ne demek anlamıyorum.

doktor 50mg euthyrox verdı acaba ben bunu kullandıgım zamanlar ıcerısnde hamıle kalmamı kolaylastırırmı.
yas 24 kansızlık ıcınde ılac verdıler.

hipotiroid hastasısın sende benim gibi...ben aynı ilacın 150 liliğini kullanıyorum...maalesef ben hastalığa yakalanmadan önce 2 kere kendi kendime hamile kalmakla birlikte (kürtaj olmuştum)...hastalık sonrası kendiliğimden hamile kalamadım ve tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi oldum..ama yaşın genç ilaçları bir süre kullan...hipotiroid inferlite nedeni sayılmıyor ama biliniyorki hipotiroid hastaları zor hamile kalıyorlar....ama birçok arkadaşımda sorunsuz hamile kaldı ve doğurdu..inşallah sende bu 2. gruptan olursun...

ay cnm ınsallah yaaaaaaaaaaaaaaa sımdı baslangıcmıs hıpotrıot bakalım yarın bu t3 t4 sonuclarını doktora gostercem

ya sımdı herkes bana soruo ıcmı dısmı trıot dıye bılmıyorum kı doktorda bırsey demedı utrason cektı ama yarın sorsammı

mızmızcım bendede aynı sorun var biliyosun benimd ebebiş olmuyo
ben iki aydır kullanıyorum
benimde 465 çıkmıştı bi ayda 240 düştü
doktorum kronik olmadığını söledi
ilaca devam tabi
sende bu kadar üzülme ilaçlarını düzenli kullan düşer ve
en tezz zamanda bizde melkelerimize kavuşuruz inşlhhhhhopuyorumnanaktan

mızmızcım bendede aynı sorun var biliyosun benimd ebebiş olmuyo
ben iki aydır kullanıyorum
benimde 465 çıkmıştı bi ayda 240 düştü
doktorum kronik olmadığını söledi
ilaca devam tabi