• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trombositopeni ve Di ekimi

sxuxperanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2008
642
0
96
Diğer
Arkadaşlar bende ITP var.20 lik dişim çok problemli olmasına karşın doktorum çekemiyeceğini söyledi.kanamayı durduramıyabilirim dedi.doktor raporu istedi.

Bu beni tedirgin etti.özel bir muayehaneye gidiyorum.eğer bu şekilde bir kanama olursa özel şartlarda kanamayı durdurmak daha zor olur diye düşünüyorum.yoksa devlet hastanelerinin diş bölümünemi gitsem .kafam çok karıştı.

yardımlarınıza ihtiyacım var.şimdiden sağolun...

bence universite hastanelerine başvur canım.benimde babamda ıtp var bende de olabilir ama ben ne casaretse gecen yıl hiç araştırmadan 20 lik dişlerimi çektirmiştim

ıtp hastalığı olanlarda diş çekimi sonrası kanama problemı oluşabilir.Özelde ya da üniversıte hastanesınde çekımın yapılabilir yalnız diş hekımı senden konsultasyon raporu istemeli.Yanı gittiğin bi hematolog falan varsa ona diş çekiminin olması için yapılması gerekenleri danışmalı.Gereklı önlemler alındıktan sonra diş çekımın yapılabılır.Geçmiş olsun...

İtp hastalığı olanlarda diş çekimi sonrası kanama problemı oluşabilir.Özelde ya da üniversıte hastanesınde çekımın yapılabilir yalnız diş hekımı senden konsultasyon raporu istemeli.Yanı gittiğin bi hematolog falan varsa ona diş çekiminin olması için yapılması gerekenleri danışmalı.Gereklı önlemler alındıktan sonra diş çekımın yapılabılır.Geçmiş olsun...

teşekkürler canım

Back