Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar geçmiş olsun. Pıhtılaşmanız çıkmış hamile kaldığınızda doktorunuz gerekli görürse kan sulandırıcı iğne kullanmalısınız.Eki Görüntüle 3497674 lütfen başına gelen veya konuya hakim olan yardımcı olabilir mi ne demek oluyor sonuçlar?
Merhabalar 2 yıllık evliyim 3 düşük yaşadım maalesef genetik doktorum önemli birşey yok diyip gönderdi çok meraktayımMerhabalar geçmiş olsun. Pıhtılaşmanız çıkmış hamile kaldığınızda doktorunuz gerekli görürse kan sulandırıcı iğne kullanmalısınız.
Daha önce düşüğünüz vs oldu mu
Düşükleriniz kaç haftalıkken oluyordu acaba? Kese, kalp atışı duyuluyor muydu?Merhabalar 2 yıllık evliyim 3 düşük yaşadım maalesef genetik doktorum önemli birşey yok diyip gönderdi çok meraktayım
3üde kimyasal gebelik oldu,öğrendim 1 hafta sonra düşük yaşadım hiç kese göremeden,sonucumu bugün aldım kadın doğum doktoruna gideceğim,kan sulandırıcı iğne kullanmak istiyorum çünkü etrafımdan duyduğum kadarıyla kan sulandırıcı ile gebelik devam ettiren tanıdıklarım var arkadaşım mesela 5 senede 7 düşük yaşadı kan pıhtılaşmadsı çıkmadığı halde doktor kan sulandırıcı verdi şuan 10 haftalık hamile :) siz kese kalp atışı gördünüz mü hiç 4 düşükteDüşükleriniz kaç haftalıkken oluyordu acaba? Kese, kalp atışı duyuluyor muydu?
Benimde iki genimde pıhtılaşma çıktı. 4 düşük yaşadım. Gebe kaldığımda kan sulandırıcı iğne kullanıcam.
Kadın doğum doktorunuzada mutlaka gösterin hatta bi hematoloji doktorundan da görüş alabilirsiniz :)
Evet pıhtılaşma bakmadan bile tekrarlayan düşükleri olanlara kan sulandırıcı iğne veren doktorlar var :) umarım en yakın zamanda sağlıklı şekilde gebe kalırsınız3üde kimyasal gebelik oldu,öğrendim 1 hafta sonra düşük yaşadım hiç kese göremeden,sonucumu bugün aldım kadın doğum doktoruna gideceğim,kan sulandırıcı iğne kullanmak istiyorum çünkü etrafımdan duyduğum kadarıyla kan sulandırıcı ile gebelik devam ettiren tanıdıklarım var arkadaşım mesela 5 senede 7 düşük yaşadı kan pıhtılaşmadsı çıkmadığı halde doktor kan sulandırıcı verdi şuan 10 haftalık hamile :) siz kese kalp atışı gördünüz mü hiç 4 düşükte
Sizin hangi testlerde pıhtılaşma var benim gibi aynımı acabaEvet pıhtılaşma bakmadan bile tekrarlayan düşükleri olanlara kan sulandırıcı iğne veren doktorlar var :) umarım en yakın zamanda sağlıklı şekilde gebe kalırsınız
Ben sadece ilkinde kese gördüm o da çok küçüktü. Diğerleri sizin gibi kimyasal gebelik oldu
Benim Faktör V ve Mthfr C677T olan heterozigot canımSizin hangi testlerde pıhtılaşma var benim gibi aynımı acaba
Tedavi için farkediyor mu acaba hangisi olduğu hafta içi gideceğim kadın doğuma ama merak ediyorum çokBenim Faktör V ve Mthfr C677T olan heterozigot canım
Yok canım farketmez. Ama bazı kadın doğumcular gerekli görmüyor. Hele bizim gibi kimyasal gebelik yaşayanlara pek vermek istemiyorlar ama ben kullanıcam başka doktora gittim o kullanırız demişti :)Tedavi için farkediyor mu acaba hangisi olduğu hafta içi gideceğim kadın doğuma ama merak ediyorum çok
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun :) sen ne kadardır gebelik bekliyorsunYok canım farketmez. Ama bazı kadın doğumcular gerekli görmüyor. Hele bizim gibi kimyasal gebelik yaşayanlara pek vermek istemiyorlar ama ben kullanıcam başka doktora gittim o kullanırız demişti :)
Umarım senin doktorun da kullanmalısın der
Amiin canım hayırlısı olsun :)İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun :) sen ne kadardır gebelik bekliyorsun
Bende 15 eylülde kimyasal geçirdim testim dün çıktı hafta içi kadın doğuma gideceğim inşallah :) çatlatma iğnesi yaptırmak istiyorum eğer doktor da uygun görürse beklemek istemiyorum açıkçasıAmiin canım hayırlısı olsun :)
2 yıldır 4 defa düşük yaşadım canım. En son Nisan ayında oldu ama betanın sıfırlanması Haziranı buldu Hazirandan beri bekliyorum bakalım :)
Olur deneyebilirsin canım ben 2 ay denemiştim olmamıştı. Umarım en yakın zamanda sağlıklı gebelikler yaşarızBende 15 eylülde kimyasal geçirdim testim dün çıktı hafta içi kadın doğuma gideceğim inşallah :) çatlatma iğnesi yaptırmak istiyorum eğer doktor da uygun görürse beklemek istemiyorum açıkçası
Amin inşallah güzel bir doktora denk gelirim umarım:)Olur deneyebilirsin canım ben 2 ay denemiştim olmamıştı. Umarım en yakın zamanda sağlıklı gebelikler yaşarız
Ben 2.düşüğümde çatlatma iğnesi denemiştim tutmuştu ama oda kimyasal oldu malesef ilkini doğal kalmıştım ikincisi 1 sene olmamıştı çatlatma iğnesi denemiştim olmuştu 3.de ondan 5 ay sonra yine kendiliğinden olmuştu ama düştü yineOlur deneyebilirsin canım ben 2 ay denemiştim olmamıştı. Umarım en yakın zamanda sağlıklı gebelikler yaşarız
Çok yıpratıcı oluyor bu süreçler maalesefBen 2.düşüğümde çatlatma iğnesi denemiştim tutmuştu ama oda kimyasal oldu malesef ilkini doğal kalmıştım ikincisi 1 sene olmamıştı çatlatma iğnesi denemiştim olmuştu 3.de ondan 5 ay sonra yine kendiliğinden olmuştu ama düştü yine
Amin inşallah canım benim:)Çok yıpratıcı oluyor bu süreçler maalesef
Benimkilerinde ayrı ayrı hikayesi var
Hayırlısı böyleymiş inşallah bundan sonrakiler sağlıklı olur canım