• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trombofili paneli sonucu bakar mısınız

aspenyaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2023
157
17
18
24
Kızlar bakar mısınız bunların hepsi normal dimi kan uyuşmazlığı için mi bunlar doktorum istemişti

Eklentiler

• EB108C19-3C8B-4A97-AAC0-8402C71DB3B6.png
    EB108C19-3C8B-4A97-AAC0-8402C71DB3B6.png
    125,8 KB · Görüntüleme: 371
Kan uyuşmazlığı baska bi şey. 3 gende mutasyon var önlem amaçlı iğne verebilirler gebelikte.

Kan uyuşmazlığı baska bi şey. 3 gende mutasyon var önlem amaçlı iğne verebilirler gebelikte.
Çok pardon kan pıhtılaşma
bunların böyle çıkması düşük yapmama sebep diyebilir miyiz yani

Kan pihtilasmasinin düşüğe neden oldugu net biçimde kanitlanmis degil. Annenin sagligi icin tedbiren kan sulandirici baslanmasi onemli.
Mthfr tek gende var. Önemsiz belki kullandığınız folik asit/folati artirabilir. Çünkü emilimini etkiliyor.
Pai 1 homozigot 2 gende de var. Yüksek risk olusturabilir.
Ama hepsinden önemlisi faktör 2 diye biliyorum.
İyi bir hematologa gözükseniz iyi olur.

Kan pihtilasmasinin düşüğe neden oldugu net biçimde kanitlanmis degil. Annenin sagligi icin tedbiren kan sulandirici baslanmasi onemli.
Mthfr tek gende var. Önemsiz belki kullandığınız folik asit/folati artirabilir. Çünkü emilimini etkiliyor.
Pai 1 homozigot 2 gende de var. Yüksek risk olusturabilir.
Ama hepsinden önemlisi faktör 2 diye biliyorum.
İyi bir hematologa gözükseniz iyi olur.
Yani heterezigot homozigot kadar önemli değil dimi benim aklım almıyor artık Allah’ıma bin şükür herşey normal gebe kalamıyorum kalsamda kimyasal gebelik oluyor

Back