Şuan hamile misiniz? hamile kalmadan önce de iğne ya da ilaca başlanıyor mu ?Benimde mthfr c677T heterezigot digeri hakkinda bilgim yok ama doktorum bana doguma kadar sulandirici igne kullanacagimi soyledi
Bende 2 gen homozigot ben kullanmadım hamile kalmadan önce. Hamileliğimi öğrenir öğrenmez iğneye başladım.Şuan hamile misiniz? hamile kalmadan önce de iğne ya da ilaca başlanıyor mu ?
Suan hamile degilim coraspin baslatti doktorum simdidenŞuan hamile misiniz? hamile kalmadan önce de iğne ya da ilaca başlanıyor mu ?
Merhaba benim de MTHFR c677t heterozigot mutasyonum tespit edildi. Sorduğum doktorlar sadece folik asit kullan kan sulandırıcoya gerek yok diyor ama bazı doktorlar da başlatıyor. Coraspin kullanmak bir risk oluşturuyor mu peki? Örneğin gebelik durumunda kanama olursa kesilmesi mi gerekiyor ilacın. Bu konuda konuştunuz mu doktorunuzlaSuan hamile degilim coraspin baslatti doktorum simdiden
Bana doktorum gebelik onceai coraspin kullanimi kanamayı önlüyor dedi bence igne kullanılması lazım ben şahsen bir daha bu nedenden kaybetmek istemem yani tedbir amaclı bunu gittigim doktorda söyledi kullanacagiz her ihtimale karşıMerhaba benim de MTHFR c677t heterozigot mutasyonum tespit edildi. Sorduğum doktorlar sadece folik asit kullan kan sulandırıcoya gerek yok diyor ama bazı doktorlar da başlatıyor. Coraspin kullanmak bir risk oluşturuyor mu peki? Örneğin gebelik durumunda kanama olursa kesilmesi mi gerekiyor ilacın. Bu konuda konuştunuz mu doktorunuzla
Merhaba iğne kullanarak çocuk sahibi olabildiniz mi bende de aynı gen heterozigotBenimde mthfr c677T heterezigot digeri hakkinda bilgim yok ama doktorum bana doguma kadar sulandirici igne kullanacagimi soyledi
Hamile olduğumu öğrendiğim an başladık iğneye canım şuan 23 haftalık hamileyimMerhaba iğne kullanarak çocuk sahibi olabildiniz mi bende de aynı gen heterozigot
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah sizin adınıza çok sevindimHamile olduğumu öğrendiğim an başladık iğneye canım şuan 23 haftalık hamileyim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah cnm teşekkür ederimSağlıcakla kucağınıza alın inşallah sizin adınıza çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?