• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Troit nodul biopsi yaptiranlar

esraslm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
12
3
286
Fransa
Merhaba kizlar ben gectigimiz subat ayinda doltorumun istegi ile ultrasonda troit nodul baktirdim. 18mm di. 6 ay takip sonucu 26 mm oldu ve kanlanma, duzensiz sinirlari olmaya basladi dedi biopsi istedi . Yaptirdim 3 gun sonra Sonuc cikacak . Sizlede bu durumda olan varmi?? Cok tedirginim

Merhaba kizlar ben gectigimiz subat ayinda doltorumun istegi ile ultrasonda troit nodul baktirdim. 18mm di. 6 ay takip sonucu 26 mm oldu ve kanlanma, duzensiz sinirlari olmaya basladi dedi biopsi istedi . Yaptirdim 3 gun sonra Sonuc cikacak . Sizlede bu durumda olan varmi?? Cok tedirginim
Allahın izniyle hiçbirşey çıkmaz inşallah hayırlı haber bekliyor um

Sonucunuz çıktı mı

Benim de USG raporu normal limitlerdedir yazıyor doktor çok şükür ki bir sıkıntı yok dedi ama elim hep oraya gidiyor

Çok sevindim canım peki neden olduğunu söylediler mi
Merhaba benim 6 ay once baktirdigim nodulum de normal sinirlardaydi, 2. Usg duzensiz sinir ve kanlanma oldugu icin biopsi istedi dr um. Sukur temiz cikti . Benim ailede anne , baba , amca , Hala herkeste nodul var. genetik Yani😬

Çok şükür canım gözün aydın bende en sonunda çektiğim usg normal sınırlarda sonuçlanmıştır diyor ama panik atak hastasıyım

Çok şükür canım gözün aydın bende en sonunda çektiğim usg normal sınırlarda sonuçlanmıştır diyor ama panik atak hastasıyım
Aynen bende kan degerlerim normal, boynum da belirgin sislik yoktu . Ama doktor panik atak hastasi oldugum icin suphelendi ve haklida cikti

Back