• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Troidlerim konusunda yardımcı olurmusunuz lütfen!

_BERAY_

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2007
1.571
34
643
47
kızlar meraba benimde tiroidlerim hızlı çalısıyormus ve antikor değerim de epey yüksek sizde ne gibi belirtiler oluyor
benim en ufak bir efor sarfettiğimde inanılmaz kalbim çarpıyor ve basım dönüyor o an sanki bayılacakmısım gibi oluyor ve terliyorum çok acaba bu tiroidlerin hızlı çalışmasından mı kaynaklanıyor yardımcı olursanız çok sevinirim bu arada sadece dideral kullanıyorum 2 ay sonra tekrar değerlerime bakmak istedi doktorum....

aynı şekilde benimde troidim çok hızlı çalışıyordu. Normal birinin troidinin çalıştığının 10 katı kadar. İlk önce bi dr a gittim beni inanılmaz oyaladı. Daha sonra Cerrahpaşa nükleer tıp merkezine gittim daha gider gitmez bana atom yüklenmesi gerektiğini söylediler. atom aldım şu anda troid değerlerimin dengelenmesi için levetron kullanıyorum ve sürekli kontrollere gidiyorum. Cidden çok zorlayıcı bir hastalık. benim saçlarım döküldü titremelerim inanılmazdı kalp atışlarımda çok hızlıydı ve inanılmaz yorgunluk ve halsizlik yapıyor.... sen hangi hastaneye gidiyorsun??

Back