• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Troidleri çalışmayarak adet düzensizliği yaşayan ama hamile kalan varmı ?

Geçen hafta adet gecikmesi yüzünden doktora gittim. Tiroidim yüksek çıktı. Doktor önce bunu normale çevirmelisin bu şekilde hamile kalırsan düşük bile yapabilirsin dedi. Dahiliyeye sevk etti. Orda aynı testi bir daha yaptılar. Bir gün arayla verdiğim kan tahlilinde bu sefer de normal çıktı. Doktor da çok şaşırdı. Bu sefer bir ay sonra gel bir de o zaman bakalım dedi.
Ben de hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum bu sefer de bir şey olacak diye. 3 ay önce de bebeğin kalbi durmuştu kürtaj olmuştum. :(

Geçen hafta adet gecikmesi yüzünden doktora gittim. Tiroidim yüksek çıktı. Doktor önce bunu normale çevirmelisin bu şekilde hamile kalırsan düşük bile yapabilirsin dedi. Dahiliyeye sevk etti. Orda aynı testi bir daha yaptılar. Bir gün arayla verdiğim kan tahlilinde bu sefer de normal çıktı. Doktor da çok şaşırdı. Bu sefer bir ay sonra gel bir de o zaman bakalım dedi.
Ben de hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum bu sefer de bir şey olacak diye. 3 ay önce de bebeğin kalbi durmuştu kürtaj olmuştum. :(

inşallah sorun olmazda hamile kalırsın bende çook istiyorum hamile kalmak ama herşeyin hayırlısı bu ay normal adetimi gördüm bakalım 3 ay sonra aşılama yaparız dedi doktorum ama kısmet artık...

levotiroksin denen tiroid hormonu takviyesi sayesinde gebelik mümkündür, tabi başka ek probleminiz yoksa.

doktorum glifor kullanmamı söyledi bakalım kullanıyorum şuan 3 ay sonra eğer gebelik olmassa aşılama yaparız seni dedi bakalım artık nasip kısmet çok istiyorum hamile kalmak yaşım 28 vakti diye düşünüyorum :(

doktorum glifor kullanmamı söyledi bakalım kullanıyorum şuan 3 ay sonra eğer gebelik olmassa aşılama yaparız seni dedi bakalım artık nasip kısmet çok istiyorum hamile kalmak yaşım 28 vakti diye düşünüyorum :(

inşallah sağlıklı bir gebeliğiniz ve çocuğunuz olur.

insulin direncinizden dolayı mı glifor kullanıyorsunuz?

inşallah sağlıklı bir gebeliğiniz ve çocuğunuz olur.

insulin direncinizden dolayı mı glifor kullanıyorsunuz?

amin inşallah olur
hayır yumurtalıklarımı çatlatacağını söyledi gliforun adet düzensizliği yüzünden ve troidlerin çalışmamasından kilo aldım gliforun zayıflatacağını söyledi 1 aydır kullanıyorum 1 kilo verdim sadece korku yaşıyorum çok hamile kalamıcam diye :(

Back