Canım bnm ilaçla aynı dozmus bn türüne baktrmadim da sadece yüksek tsh çıktı ve hap verdiler bir ay içind e 16 dan 8 e düşürmüş sanırım olumlu tepki veriyor. Çözümü var stres yapma ınsllh çocuk sahibi oluruz.
senin dozu yukseltmedimi bende biaydir 25mg kullaniyorum bu doz dusuk oldugu icin ilk bunla baslatip artiriyolar ben yuksek dozlarda kullandim bi sure sonra carpinti ve piskolojimi bozdu.biraktim 25le basladim sali gitcem nekadar dusmus bakalim sonrada cocuk tedavisi baslicak
senin dozu yukseltmedimi bende biaydir 25mg kullaniyorum bu doz dusuk oldugu icin ilk bunla baslatip artiriyolar ben yuksek dozlarda kullandim bi sure sonra carpinti ve piskolojimi bozdu.biraktim 25le basladim sali gitcem nekadar dusmus bakalim sonrada cocuk tedavisi baslicak
Benimki 16 civarında 25 'le başladı ve gerekli görmedi dozu yükseltmeye kullan bitsin bir ay sonra teker bakalım dedi. Bir ayda yarı yarıya düşmüş inşallah kurtuluruz şu hastalıktan. Bende bebiş istiorm . Onun için gitmiştim doktor tsh var ondan gebe kalamayabilirsin dedi
Bnm de tsh yüksek çıktı. Dr 1/3 oranında çalışıyor metobolizman dedi. 75 mg hap verdi. 3 gün yarım sonra tam kullanacağım. Çocuk da istiyoruz inş. Olur aynı zamanda pko var zaten
Bnm de tsh yüksek çıktı. Dr 1/3 oranında çalışıyor metobolizman dedi. 75 mg hap verdi. 3 gün yarım sonra tam kullanacağım. Çocuk da istiyoruz inş. Olur aynı zamanda pko var zaten
Bu tsh olayı da gebe kalmayı önlüyor. Bklm ne olck sonuç ilacı kullanmaya devam. Kadın doğum ilgilnmior tsh dolayısıyla normal sewyrye geldiğinde bakıcaz dedi bna
Bu tsh olayı da gebe kalmayı önlüyor. Bklm ne olck sonuç ilacı kullanmaya devam. Kadın doğum ilgilnmior tsh dolayısıyla normal sewyrye geldiğinde bakıcaz dedi bna
Pco da olunca kadın doğum baktı. Pco var ama çocuk olmaması için bi sıkıntı yok şimdilik tsh i düşür dedi.
tsh yulsekken gebe kalma demişti banada kullanıyoruz ilaçları bakalım faydası olur ınsllh.