Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkTroid hastası olup hamilelik için kadın doğumdan ilaç kullanan varmı?
Merhaba. Ben tsh yüksekliği için yaklaşık 1 aydır ilaç kullanıyorum gebe kalmak istiyorum. Bu şekild e olupta kadın doğumdan ilaç kullanan varmı hamile kalabilmesi için?
İki aydir kullaniyorum bende canim 5.85 cikmisti gecen hafta tekrar olcturdum 2.3 falandi banada kadin dogum verdi tam olarak hamilelige engel demedi ama hamile kalsaydin bebekte sorun olabilirdi degerin dusene kadar korunun dedi
İki aydir kullaniyorum bende canim 5.85 cikmisti gecen hafta tekrar olcturdum 2.3 falandi banada kadin dogum verdi tam olarak hamilelige engel demedi ama hamile kalsaydin bebekte sorun olabilirdi degerin dusene kadar korunun dedi
5 aylik evliyim doktor bisey vermedi adetlerim cok duzensiz tsh yuksek olunca prolaktinde yuksek oluyomus o da adet duzensizligi yapiyomus degerlerim normale dustu ama yine adet goremiyorum bu hafta yine gidicem senin prolaktin nasil
5 aylik evliyim doktor bisey vermedi adetlerim cok duzensiz tsh yuksek olunca prolaktinde yuksek oluyomus o da adet duzensizligi yapiyomus degerlerim normale dustu ama yine adet goremiyorum bu hafta yine gidicem senin prolaktin nasil