• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Troid hastası olup hamilelik için kadın doğumdan ilaç kullanan varmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

umyag08

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
487
235
103
30
Merhaba. Ben tsh yüksekliği için yaklaşık 1 aydır ilaç kullanıyorum gebe kalmak istiyorum. Bu şekild e olupta kadın doğumdan ilaç kullanan varmı hamile kalabilmesi için?

İki aydir kullaniyorum bende canim 5.85 cikmisti gecen hafta tekrar olcturdum 2.3 falandi banada kadin dogum verdi tam olarak hamilelige engel demedi ama hamile kalsaydin bebekte sorun olabilirdi degerin dusene kadar korunun dedi

İki aydir kullaniyorum bende canim 5.85 cikmisti gecen hafta tekrar olcturdum 2.3 falandi banada kadin dogum verdi tam olarak hamilelige engel demedi ama hamile kalsaydin bebekte sorun olabilirdi degerin dusene kadar korunun dedi
Evet bende korunuyorum şuanda cuma günü baktırcam kaç olmuş diye. Kadın doğum dan ne kullaniyorsun

Troid ilacı dışında yani kadın doğumdan hamile kalabilmek için bişey kullanıyor musun canm
5 aylik evliyim doktor bisey vermedi adetlerim cok duzensiz tsh yuksek olunca prolaktinde yuksek oluyomus o da adet duzensizligi yapiyomus degerlerim normale dustu ama yine adet goremiyorum bu hafta yine gidicem senin prolaktin nasil

5 aylik evliyim doktor bisey vermedi adetlerim cok duzensiz tsh yuksek olunca prolaktinde yuksek oluyomus o da adet duzensizligi yapiyomus degerlerim normale dustu ama yine adet goremiyorum bu hafta yine gidicem senin prolaktin nasil
Benim bi sıkıntı yok sadce tsh yuksek. Âdetlerim falan düzenli.

Back