• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TROİD HASTALIĞI, ABLASYON, AMELİYAR, NODÜL

Themissm

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2023
37
36
8
39
Merhaba arkadaşlar, çoklu solid nodüllerim var ve nefes boruma bası yapıyor, nodüllerden kurtulabilen var mı alternatif tıp yöntemleri ile, benim ablasyon yaptırma ihtimalim de var ancak sadece büyük olanlara yapılabiliyor, ameliyat önerisini de kabul etmek istemiyorum, yardımcı olan olursa çok sevinirim

merhaba benimde zehirli guatrim vardı hipertrioidi yani..tiroit bezi büyüklüğü guatr buyuklugu ve 17 tane nodul 3 tanesi yumurta buyuklugundeydi..bogazim o kadar kotuydu ki kalinlasmis ne nefes alabiliyodum ne yemek yiyip su icebiliyodum cunku hersey bogazima takilip oksurtuyodu..alternatif tedaviyi drum hiç onermedi sıkıntı olabilir diye..ameliyat oldum kökünden kurtuldum şükür

Bana da troid doktorum kesin ameliyat olmalısın, nodüller çok tehlikeli yerde dedi, en kötü ihtimal robotik cerrahi ile olmayı düşünüyorum, çok ağrılı bir ameliyat mı acaba
merhaba benimde zehirli guatrim vardı hipertrioidi yani..tiroit bezi büyüklüğü guatr buyuklugu ve 17 tane nodul 3 tanesi yumurta buyuklugundeydi..bogazim o kadar kotuydu ki kalinlasmis ne nefes alabiliyodum ne yemek yiyip su icebiliyodum cunku hersey bogazima takilip oksurtuyodu..alternatif tedaviyi drum hiç onermedi sıkıntı olabilir diye..ameliyat oldum kökünden kurtuldum şükür

Back