Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Troid etkiliyor diye biliyorum o bütün organları etkiliyor muş o yüzden drlar 2.5 altında olması gerek diyorMerhaba kızlar yumurtlama yapabiliyorum. Eşimde de sknti yok 1 senedir çocugumuz olmuyor ilacli rahim filmi çekildim hormon testi hersey yapıldı eşime de ole sadece bende troid biraz yüksek onun dışında ikimizde de sknti yok ? Troid etkiliyor olabilir mi beni
Benimde 4 kusur doktor yüksek dedi benimkine ve ilaç verdi sürekli kullanicaksin dedibende tirot kontrolune gidecem daha once genel test te tsh 3.04 cikmis ama nornal aralik 0 ile 5 arasi yaziyordu simdi bu 3 yuksek demek mi oluyor
normal aralik icerisinde gozukup yuksek olmasi tuhaf ben normal saniyordum.. gebelige engel degilmiymis ben gebe kalamadim uzun suredir bir yili grcti yumurtlama tembelligim var klomen kullandim olmadi hic bi sekilde gebelik tiroitten olabilir dedilerBenimde 4 kusur doktor yüksek dedi benimkine ve ilaç verdi sürekli kullanicaksin dedi
Bu troid meselesini ben hiç anlamadım kızlarnormal aralik icerisinde gozukup yuksek olmasi tuhaf ben normal saniyordum.. gebelige engel degilmiymis ben gebe kalamadim uzun suredir bir yili grcti yumurtlama tembelligim var klomen kullandim olmadi hic bi sekilde gebelik tiroitten olabilir dediler
Normal bir insan için üç normal ama gebelik düşünen insanlar için 1,5-2 isteniyor gebelikte de yükseldiği için düşüğe sebep olabiliyomuşbende tirot kontrolune gidecem daha once genel test te tsh 3.04 cikmis ama nornal aralik 0 ile 5 arasi yaziyordu simdi bu 3 yuksek demek mi oluyor
bi gunumuz bi gunumuze uymuyor ki degerler napsinBu troid meselesini ben hiç anlamadım kızlarÖnce sağlık ocağında tsh 6 çıktı kadın doğum doktorum güvenilir bulmadı sağlık ocağında yapılan kan tahlillerine güvenmiyo doktorlar
kendi dediği yerde 5.30 çıktı hemen endokrine gönderdi bebek istiyorum çünkü.Endonkrinde ise 2.90 çıktı
aralarında sadece 2 gün fark vardı ilaç vermediler normal dedi bu değer
anladim yarin tahlil.vericem.genel kan sayimi gebelik icin bakalim ne cikicakNormal bir insan için üç normal ama gebelik düşünen insanlar için 1,5-2 isteniyor gebelikte de yükseldiği için düşüğe sebep olabiliyomuş
Etkiler diye biliyorum ben gidip test yaptırın hap veriyorlar düzene giriyor merak etmeyinMerhaba kızlar yumurtlama yapabiliyorum. Eşimde de sknti yok 1 senedir çocugumuz olmuyor ilacli rahim filmi çekildim hormon testi hersey yapıldı eşime de ole sadece bende troid biraz yüksek onun dışında ikimizde de sknti yok ? Troid etkiliyor olabilir mi beni
Hamile kalabilmek için yüksek. Normal bir insan için geçerli o aralıklar. 2,5 altında tutmak gerekiyormuş.bende tirot kontrolune gidecem daha once genel test te tsh 3.04 cikmis ama nornal aralik 0 ile 5 arasi yaziyordu simdi bu 3 yuksek demek mi oluyor