• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

trobosit dusuklugu (plaket)20.000 kadar dustu

cocotuniq

mucizem birakma anneni
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
591
0
46
Diğer
merhaba 6 aylik hamileyim trombosit sayim heray dusuk cikardi hamilelikten dolayi diye fazla endiselenmiyorduk bu ay 30000 kadar dustu sonra bir gecede 20000 hastanede ilac tedavisi gordum 17 tup kan aldilar kolumdan plaket vecesitli ilaclar vererek 42000 cikartilar potasyum eksikligi cikmis ve bu bagli bazi ilaclar verdiler bi hafta kullandim 2 gune bir kan tahli verdim ne guzel 90000e kadar cikti doktor ilaclarin dozzunu azaltip baska ilaclar verince geri iki gunde yine dustu gene ayni sekil kolumdan ilaclar verdiler 20000den 44000e cikartilar bu sefer kemik iligi aspirasyonu yaptilar sonuclarin cikmasini bekliyorum cok endiseliyim insallah kotu bisey cikmaz benim giibi bu durumu yasayan yada bilgisi olan birisi varmi lutfen yardim edin

Tecrübem yok çok şükür ama özellikle yazmak istedim, Allah yardımcın olsun arkadaşım, Rabbim inşaallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder yavrunu...

Back