Trnak yzeyi trpleyici hakknda

opheliaaa

mademoiselle
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2008
436
2
116
Balıkesir
kızlar birşey sormak istiyorum. tırnak yüzeyi töepüleyici 4 aşamalı bişey aldım törpülüyo ve parlatıyo. o tek kullanımlık değildir dimi. bilmiyorum da hiç kullanmadım bir tırnağıma denedım cok guzel düzgünleştirdi ve parlattı merak edıyorum cok. bılen kullanan biri varsa cevap yazarsa sevınırıma.s.

valla senden duydum ilk defa. benimde tırnaklarım sürekli ojeli kullanmaktan mahvoldu. yüzeyi dik ve pütürlü bir çizgi oluştu. sarardı birde. 2 aydır oje kullanmıyorum.

aldığın şey nasıl brşey canım? bende deneyeyim bir.

ben surekli kullaniyorum ama hic bir zaman ilk performansini gosteremiyorlar ne yazikki...

o yuzden tirnagin eski haline gelmeden torpulemelisin. yoksa ilki gibi puruzsuz ve parlak olmaz.

canım bu törpü normal bir törpü boyutunda işte ama ikiye bölmüşler renkli böyle 4 bölme. aşamalı olarak tırnagının yüzeyine uyguluyosun pütürleri düzeltiyor ve parlatıyor. ilk seferde memnun kaldım ama madem öyle eski haline gelmeden uygularım ikincisini kızlar teşekkür ederimhihoyyyt

parlatma işlemini istediğin kadar ama törpüleme işlemini uzun aralıklarla yap tırnağın incelir yoksa canım.

Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum markalarına göre parlaklığın kalıcılığı fark ediyormuş yurt dışından gelen bir markayı önermişlerdi diğerlerinin fiyatının 4-5 katıydı onu kullanmadım ama 4 aşamalı tırnak yüzeyi parlatıcı severek kullandığım bir ürün ,eğer tırnak cilası kullanmak istemiyorsanız buna benzer benim bildiğim tek altarnatif..
Üstelik bu ürün tek kullanımlık değil kullanım sıklığına göre değişiyor bana 2-3 ay gidiyor diyebilirim sonra git gide işlevselliği azaldığı için yeni alıyorum...

canım yaa o sararma sorununu nasıl önleyebiliriz...oje sürmeyim parlatıcıyla idare edeyim diyorum tırnaklarım sarı sarı hoş durmuyo..mecburen sürekli oje sürmek zorunda kalıyorum...

kağıt törpülerde oluyor bu, bende de var kızlar, çok güzel...

sarı tırnak sorunu çekenler de, limonlu suda bekletsinler ellerini, hem elleri güzelleştirir, hem tırnakları beyazlatır...

limon içiniyle de tırnağı ovabilirsiniz, hem de muhteşem sertleştirir.

kızlar bende bir süredir kullanıyorum tavsiye ederim. hem tırnak yüzeyini pürüzsüzleştiriyor hem de parlaklık veriyor.
bu arada ev cadısı '' zor günler, solan günler eskidendi'' yazına bayıldım canım. allah mesut etsin allah bir yastıkta kocatsın. çok hoşuma gittiiiiiiii. darısı başımızaaa

yok tek kullanımlık değil.. bende de var kullanıyorum..

bende aldim gecenelrde ama memnun kalmadim öyle markali bisi degildi ilk yapinca güzel parliyor sonra bi elimi yikiyorum bakiyorum aninda kaybolmus parlaklik sinir oldum

kızlar benmde ayak baş parmagım pütürlü sinir oluyorum oje sürerken çok zorlanıorum böyle bişey oldugunu bilmiodum ne kadara aldınız ve ne dierek bulabilirz???

kızlar benmde ayak baş parmagım pütürlü sinir oluyorum oje sürerken çok zorlanıorum böyle bişey oldugunu bilmiodum ne kadara aldınız ve ne dierek bulabilirz???

ben watsons tan almıstım canım fiyatı da 4 tl miydi öyle bişeydi...

4 aşamalı tırnak törpüleyici diye bulabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…