Lekeler, Çiller Trk kahvesiyle peeling!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ayysell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
78
0
bugün gazetesinde okudum arkadaşlar..içtiğimiz türk kahvesinin telvesinin içine bir miktar bepanthen krem ekleyip karıştırıyoruz ve yüzümüze dairesel haraketlerle sürüyoruz.hiç hoş görünmesede ölü derilerden kurtulmak için en iedal çözümmüş..bilginize ben denicem..hihoyyyt

ben de aynı şekilde tuzla peeling yapıldığını biliyorum ve cildi çok güzel parlatıyor.. hem de pis bir görüntü oluşmuyor..deneyebilirsiniz..

yüzünü yıka... hafif nemliyken eline tuz döküp yüzüne masaj yap..... sonra suyla temizle tuzları... ve nemlendirici sürüyosun....

bugün gazetesinde okudum arkadaşlar..içtiğimiz türk kahvesinin telvesinin içine bir miktar bepanthen krem ekleyip karıştırıyoruz ve yüzümüze dairesel haraketlerle sürüyoruz.hiç hoş görünmesede ölü derilerden kurtulmak için en iedal çözümmüş..bilginize ben denicem..hihoyyyt

cnm ne yaptın denedinmi.yaptıysan nasıl bi faydası oldumu???

Ben de dün Avrupa yakası dizisin de Burhan " kahve telvelerini atmayın yüzüme peeling yapıcam" diyince öğrenmiş oldum ama denemedim :)

Ben de dün Avrupa yakası dizisin de Burhan " kahve telvelerini atmayın yüzüme peeling yapıcam" diyince öğrenmiş oldum ama denemedim :)

Şu Burhanın da bilmediği yok yaavv :roflol: o bi yana da bi peeling tarifi de ben vereyim bari.. yüzünüz nemliyken Karbonatla hafif dairesel hareketlerle peeling yapıyoruz..benim özellikle burnumda siyah noktalar var ve bu peelingle süper temizleniyorlar ve yüzü parlatıp canlı bi görnüm veriyoo..şiddetle tavsiye ederim...:içelim:

Ay benm cildim çok hassas çok beyazım bana iyi gelmez karbonat sanırım yakar gibi geldi okuyunca ama bıktım şu siyah noktalaradan

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3 bende burhan altıntoptan ögrenmiştim onu bir bölümde kahve telvesini atmayın peeling yapıcam diyordu bende ertesi gün denedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3, gerçekten güzel aslında. kahve hafif bir yağlandırma da yapıyor böylece cilt kurumuyor hem de ince taneli olduğu için tahriş te etmiyor. :1rolleyes:

Vay be Avrupa yakası neler katıyor kızlarrrr...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Az önce kahve içtim Bepantende var deniiim de size yazarım

bende denedimm hoşuma gitti leke kalmadı bide yüzümü yıkadıktan sonra maden suyu ile tekrar yıkadım çok parlak ve güzel oldu sanki nemlendirici sürmüş gibi duruyor

X