Trizomi 18

glseren35

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mart 2023
3
3
6
28
Merhaba 32 haftalık gebeyim bebeğim trizomi 18 bebeği amniyosentez sonucuda pozitif 24. Haftamda amniyosentez yapıldı hayatımın en zor imtahanindan geçiyorum bir umut Rabbimden bir mucize bekliyorum evladımı sağ sağlim kucağıma alabileyim ve sağlıklı dogsun diye çünkü rabbim ol derse olur bana çok kez sonlandirmam gerektiği söylendi ama bu canı ben vermedim ki ben alayım Rabbimden gelene razıyım basım gözüm üstüne sizlere sormak istediğim başına böyle birşey gelen varmı sağlıkla kucağına alan yada kacinci haftada doğum yaptınız beni ne bekliyo bu kötü tecrübeyi edinen anneler beni bilgilendirirmisiniz Kafamda binlerce soru işareti ve göz yaşıyla bekliyorum benim için dua edin dualarınızda benide yavrumuda eksik etmeyin kardeşlerim

Rabbım yardımcın olsun.. Trizomi kaçtı bilmiyorum ama bi arkadasim vardı oda kiyamadi 40 güne yakın yoğun bakımda kalıp malesef kaybetti yine bi arkadaşim var trizomi mi tam bilmiyorum ama yaşamaz demişler şuan çok sağlıklı bebeği..

Allah razı olsun inşallah benim yavrum da sağlıklı doğar dua edin bana

Benim de bildiğim bir örnek var. Amniyosentez sonucu kesinlikle down sendromlu olacağı söylenen bir çiftti bu. Aldırmamaya karar verdi onlar da.
Amniyosentez sonucu kesin bilgi verir derler üstelik. Ama biz şok olduk. Bebek sağlıklı doğdu. Hiçbir sorunu yok. Nasıl böyle bir yanılma olabiliyor anlamadık. Siz de sağlıkla doğurursunuz umarım.

Yaa nasıl bi mucize.. Yüzde 100 değil miydi amniyosentez sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…