Trizomi 13 teşhisi konan bi bebeğim oldu

Birmutlublog

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2019
18
4
6
30
Arkadaşlar bi yıl önce trizomi 13 teşhisi konan bi hamileliğiMi sonlandırdık Tekrar hamile kalsam tekrarlar mı çok endişeliyim yaşayan var mi ? Yada bu kromozom bozukluğunun sebebini bilen ????

Trizomi 18 den kaybettim bende 4 ay oldu şimdi tekrar düşünüyorum. Tesadüf bir durum diyor doktorlar 6 binde 1 görülürmus

Bende 13lu bebek dunyaya getirdim suan yogun bakimda cok kotu bi durum.genetik doktoruna gittinizmi kromozomlariniza baktirin mutlaka

Bende 13lu bebek dunyaya getirdim suan yogun bakimda cok kotu bi durum.genetik doktoruna gittinizmi kromozomlariniza baktirin mutlaka

Selam canım,
Ben de 3 hafta önce aynı sebepten bebeğimi kaybettim, 4 gün yaşadı☹
Tıbbi genetik hocasıyla görüştük, bu kromozomlarla taşınan bir hastalık değil, size ileri bir test yapmamıza gerek yok, ailenizde bebek düşünen varsa müsterih olsunlar dedi.Yeniden bir gebelik planlarsanız direk amniyosentez yaptırın dedi,çünkü ben nifty test de yaptırmıştım sonuç çıkmadı. Size genetik test yaptırmanızı doktorunuz mu önerdi?

Merhaba canim cok gecmis olsun.bir suru insan taniyorum anne baba tasiyici olabiliyor oyuzden bebege fazladan kromozom geciyor.ben cok arastirdim genetikciyle de gorustum.yerinde olsam esinle beraber kromozomlariniza baktiririm.eger tasiyicilik varsa diger bebeklerde de gozukuyormus.en azindan icin rahatlar.bende once nifty yaptirmistim o yaniltabiliyormus.en net sonuc amniyosentez gercekten

Merhaba bende aynı sebeple 1 hafta önce bebeğimi kaybettim.bana da genetik doktoru size denilen gibi anne yada baba ile ilgili olmadığını tmamen şanssızlık olduğunu söyledi.gen testi yapılmasına gerek yok dedi.siz tekrar hamilelik düşündünüz mü.inşallah sağlıklı bebeğiniz olmuştur.bana da umut olursunuz

Bana sormadınız ama ben yazıp umut olayım, 18 haftalıkti melek kizim kromozom bozukluğundan kaybetti, doktorum da sizin doktorunuzun dediği gibi söyledi, kızımı kaybettikten 9 ay sonra oğluma hamile kaldım cok şükür sağlıkla kavuştum

Nasıl mutlu oldum anlatamam .bana umut oldunuz çok ama çok teşekkür ederim.bebeğinizle sağlıklı musmutlu yıllarnız olur inşallah

Nasıl mutlu oldum anlatamam .bana umut oldunuz çok ama çok teşekkür ederim.bebeğinizle sağlıklı musmutlu yıllarnız olur inşallah
Ne demek inşallah darısı başına en kısa zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…