- Konu Sahibi carpelumina
-
merhaba oyunla ilgileniyorum ama 20 lira olmaz mı?? elden alamazsam kargo parası da ödeyeceğim çünkü... bu arada ben istanbul avrupa yakasındayım ya siz??
özelden mesaj gönderemedim siz bana tel no.nuzu özelden gönderebilirseniz arayayım konuşalım anlaşalım inşaallah :)
tekrar merhaba
oyunu çocuklarım için almak istiyordum ama onlara gösterdiğimde istemediler o yüzden almaktan vazgeçtimkusura bakma mahcub oldum biraz sana hayırlı satışlar...
Çok güzel bir oyun.Bizde de var.Değil çocuk her büyüğün bile oynayabileceği bir oyun değil yalnız.Genel kültür ve bilginize güveniyorsanız gerçekten çok zevkli gelecektir.Hayırlı satışlar size :)
Eki Görüntüle 808613 Eki Görüntüle 808614 Eki Görüntüle 808615 Eki Görüntüle 808616 Eki Görüntüle 808617
Herşeyi tam, çok az oynanmış Trivial Pursuit genel kültür oyunu...
TRİVİAL PURSUİT
(DÜNYANIN EN SEVİLEN GENEL KÜLTÜR OYUNU)
HASBRO İNTERTOY
ÜRÜN ORJİNAL, SIFIR VE KUTUSUNDADIR.
OYUN TÜRKÇEDİR
Dünyanın en sevilen genel kültür oyunu Trivial Pursuit, 6 farklı kategoride tam 2400 soru ile Türkiye de! Bilgi dağarcığına güvenenler Gündemi yakından takip edenler Hafızası çok güçlü olanlar yada güçlendirmek isteyenler Bu oyunu çok seveceksiniz! 15yaş+ 2-36 oyuncu.
Sıfır fiyatı 60 TL, çok az oynandığı için 30 TL ye satışta.. İnanılmaz eğlenceli bir oyun, aynı zamanda genel kültürünüzü geliştiriyor..
Tabu XXL ile takas yapılır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?