Bebek İkinci El TRİVİAL PURSUİT Genel Kültür Oyunu tertemiz eksiksiz

carpelumina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
389
1
116
Kocaeli

Herşeyi tam, çok az oynanmış Trivial Pursuit genel kültür oyunu...

TRİVİAL PURSUİT
(DÜNYANIN EN SEVİLEN GENEL KÜLTÜR OYUNU)
HASBRO İNTERTOY

ÜRÜN ORJİNAL, SIFIR VE KUTUSUNDADIR.
OYUN TÜRKÇEDİR

Dünyanın en sevilen genel kültür oyunu Trivial Pursuit, 6 farklı kategoride tam 2400 soru ile Türkiye de! Bilgi dağarcığına güvenenler…Gündemi yakından takip edenler…Hafızası çok güçlü olanlar yada güçlendirmek isteyenler… Bu oyunu çok seveceksiniz! 15yaş+ 2-36 oyuncu.

Sıfır fiyatı 60 TL, çok az oynandığı için 30 TL ye satışta.. İnanılmaz eğlenceli bir oyun, aynı zamanda genel kültürünüzü geliştiriyor..
Tabu XXL ile takas yapılır..

merhaba oyunla ilgileniyorum ama 20 lira olmaz mı?? elden alamazsam kargo parası da ödeyeceğim çünkü... bu arada ben istanbul avrupa yakasındayım ya siz??

merhaba oyunla ilgileniyorum ama 20 lira olmaz mı?? elden alamazsam kargo parası da ödeyeceğim çünkü... bu arada ben istanbul avrupa yakasındayım ya siz??

Ortada buluşalım 25 olsun. Ptt kargo ile göndereyim. Kocaelide oturuyorum elden veremem. Ürün gerçekten çok temiz en fazla 5 kere kullanılmıştır. :))

özelden mesaj gönderemedim siz bana tel no.nuzu özelden gönderebilirseniz arayayım konuşalım anlaşalım inşaallah :)

tekrar merhaba
oyunu çocuklarım için almak istiyordum ama onlara gösterdiğimde istemediler o yüzden almaktan vazgeçtim kusura bakma mahcub oldum biraz sana hayırlı satışlar...

tekrar merhaba
oyunu çocuklarım için almak istiyordum ama onlara gösterdiğimde istemediler o yüzden almaktan vazgeçtim kusura bakma mahcub oldum biraz sana hayırlı satışlar...

Yok hiç problem değil, zaten çocuklardan daha çok büyüklere yönelik bir oyun, çocuklar için soruları ağır gelebilirdi zaten :) hayırlısı olsun..

Çok güzel bir oyun.Bizde de var.Değil çocuk her büyüğün bile oynayabileceği bir oyun değil yalnız.Genel kültür ve bilginize güveniyorsanız gerçekten çok zevkli gelecektir.Hayırlı satışlar size :)

bu oyunu almak istiyorum. size özelden yazamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…