Merhaba canım. Aynı sorundan dolayı doktora gittim . Her güneşe çıktığım da yeni benim yada çilim oluyo dedim. Ve Ve bana iki tane kullanmam gereken iyi gelicek güneş kremi yazdı. Bu kremlerden birini al dedi. İkiside hemen hemen aynı özellikte dedi. Yeni ben ve çil oluşumunu onlucek ve olanlarında rengini acıcak dedi. Biri tritone digeride başka bı marka .ilaçlarımı anneme aldirdigim için oda diğer markayı almış. Bundan gayet memnunum. Normalde yüzüme krem suremem sivilce yapar çok yağlı cildim var ve yüzümde terleme yapar .. Ama bunu kullandığım zaman sivilce ve terleme olmadı. Aynı zamanda sivilce izlerim icinde bı krem kullanıyorum belki ondan sivilce yapmadı bilmiyorum ama kesinlikle terleme yapmıyor . Ama cildide kurutmuyo. Nemlendirici gibi. Normal krem kıvamında yüz tarafından hemen emiliyor. 2 haftadan fazladır kullanıyorum. Aslında pek aynanın onuna gecipte benlerim gectimi diye bakmıyorum ama sunu sylemem gerek yüzümü sabah uyanıp yumağında her defasinda sanki biraz daha beyazlıyo gibiyim :) bu arada ben beyaz tenliyim :) sadece güneşten dolayı özellikle yüzümde renk degisikligi vardı . Bu kullandığım bitince bide tritone yi denicem :) onuda merak etmiyo değilim :)