Trip atan eşe çok mu tepki gösteriyorum?

Monnalisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
398
1.142
28
37
KK ben 8 aylık evliyim. Eşimi çok seviyorum yani imrenilerek bakılan bir hayatımız var ama eşimin bir huyu var beni gerçekten yoruyor. İstediği olmayınca özellikle dışarı çıkmayınca (benimle birlikte) ki her gün dışarıdayız işten 18.00 de çıkmama rağmen. Dün Avm deydik dedi oturalım mı olur demiştim sonra eve gelirken arkalı önlü iki araç gidiyoruz aradım eve geçelim mi az mutfağı toplayım dedim tamam dedi. Araçtan indik suratı düşmüş. Eve geldik ben kriz geçirdim ölmek istedim ya dün cidden . Diyeceksiniz ki bunun için mi? Ama inanın surat asan trip atan adam beni yıldırdı hep kavgamız bundan sebep. Bilmiyorum tepkim çok mu?

Bence çok

Ben olsam görmezden gelirdim

Trip (pasif agresif tavırlar) siz onları dikkate aldığınız sürece devam edebilirler

Görmezden gelirseniz bir etkileri kalmaz

Bir çocuğun dikkat çekmeye çalışması gibi

Tepkiniz cok degil cunku trip atan es gercekten hic cekilmiyor.

Ama gormezden gelerek bunu asmaya calisin. Huylu huyundan vazgecmez cunku.

Başta erkek üye misin diye düşündüm ne yalan söyleyeyim...

Sakin kalıp guzellikle izah edin. Sinir krizine gerek yok bence yine de...

Benımkide böyleydi. Kesinlikle aldırıs etme o yokmuş gibi davran bak nasıl konusuyor kendiliğinden. Benımkisi düzeldi sayılır şükür . Ayrıca merak ettim neden ayrı arabalar neden birlikte eve gelmediniz?

Benımkide böyleydi. Krsinlikle aldırıs etme o yokmul gibi davran bak nasıl konısuyor. Benımkisi düzeldi sayılır şükür . Ayrıca merak ettim neden ayrı arablar neden birlikte eve gelmediniz?

ben işten geçtim Avm ye o da evden geldi. Ankarayı biliyorsan eğer Çukurambar Çayyolu mesafesi.

bence tepkiniz aşırı. adamın sadece yüzü düşmüş.
yüzüm düştü diye bana bağırıp çağırda kocam/sevgilim bende ona bağırırım. insanız yahu. ha çekilmezdir bıkkınlık gelmiştir anlarım ama sinir krizi geçirmek niye

Tripten nefret ederim kim yaparsa yapsın çekemem. (annem babam bile olsa)
Bu tepki bana bile ağır geldi, 8 ayda kriz geçirip, ölmek istemek çok fazla değil mi? O derece mi bıktırdı, anormal bir durum var demek ki ortada.

bence tepkiniz aşırı. adamın sadece yüzü düşmüş.
yüzüm düştü diye bana bağırıp çağırda kocam/sevgilim bende ona bağırırım. insanız yahu. ha çekilmezdir bıkkınlık gelmiştir anlarım ama sinir krizi geçirmek niye

yok bağırmadım çağırmadım. Gittim yattım hiç ağzımdan kelime çıktı sadece ağladım sabaha kadar . O da pişman oldu çok ağladı bana cevap ver dedikçe ben sustuğum için ama. İnansanız sürekli trip atan bir adamla çocuk gibi küsen bir adamla olmanın zorluğunu. Tabii çok şükür kimse dörtdörtlük değil ama işten eve onun yüzünü göreyim diye sabırsızlıkla akkşamı bekliyorum zaman zaman özleyince işyerime gelen bu adam eşim ama akşam huzurlu oturalım diyorum bir suratı düşünce Allah diyorum :(

trıbe tepkıye bısey dıyememde , evlenen evde kalır ayol bu ne her aksam gezme pesınde En Büyük TÜRKİYE

Benim eşim de böyle, ilk başlarda çok sinir oluyordum, her yeri her şeyi parçalayasım geliyordu bir süre sonra. Ama zamanla önemsememeye başladım, o da trip sürelerini kısaltmaya başladı çok şükür. :) şu anda böyle bir problemimiz yok bile diyebilirim yani:)

Umursama, umursadıkça kendine zarar veriyorsun zaten.

Benim eşim de böyle, ilk başlarda çok sinir oluyordum, her yeri her şeyi parçalayasım geliyordu bir süre sonra. Ama zamanla önemsememeye başladım, o da trip sürelerini kısaltmaya başladı çok şükür. :) şu anda böyle bir problemimiz yok bile diyebilirim yani:)

Umursama, umursadıkça kendine zarar veriyorsun zaten.

Aynen kuzum ben bunu dün anladım . Artık trip attığında umursamak yok .

surat astığında görmezden gel 1-2 sefer bunu dene hiç fark etmiyormuş gibi yap sonrasında o da bu tavrını keser zaten

Back