• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Triod hormonlarım yüksek lütfen yardım edin bunu yaşayan var mı

melkelerr

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
4
0
6
24
Hanımlar 13 haftalık gebeyim 8. Haftada kan testi verdim sağlık ocağında sonuçları almaya gitmemiştim tiroid hormonum yüksek çıkmış yeni fark ettim daha bebeği etkilemiş midir acaba gittiğim doktorlarda hiçbir şey demedi
IMG_1398.webp

Çok düşük gelmiş bir de üzerinden 5 hafta geçmiş keşke e-nabızdan bakıp erken önlem alsaydınız mutlaka doktora gidin aksatmayın. Benim tiroidim gebelikte yükseldi aylardır ilaç kullanıyorum 3 haftada bir tekrar tahlil veriyorum konu ciddi yani ertelemeyin.

Hanımlar 13 haftalık gebeyim 8. Haftada kan testi verdim sağlık ocağında sonuçları almaya gitmemiştim tiroid hormonum yüksek çıkmış yeni fark ettim daha bebeği etkilemiş midir acaba gittiğim doktorlarda hiçbir şey demedi Eki Görüntüle 3540105
Hamilelikte tiroid çok önemli.Özellikle tsh ge serbest t4.Tshınız çok çok düşük .Hamilelikte tsh 2,5 altı olmalı.serbest t4ünüz biraz yüksek.Ben 5.haftalarda yaptırdığım test sonucunda öğrendim bunları doktorum hemen tiroid ilacına başlattı .Hatta 5.aydan sonra mg artti.Hemen dahiliyeye gidin tekrar kan testi yaptırın.Size gerekli bilgiyi doktorunuz verir.İlaca başlarsanız aylık gidip değerlerinize baktırmanız gerekiyor.Aksatmayın içinizi ferah tutun.Siz önleminizi alın.Allahın izniyle bi şey olmaz.

Back
X