• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

trilyonuncu deneme:)

tenderness

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
31
0
96
Afyon
34 yaşındayım.Yaklaşık 15 yıldır günde 12-15 arası sigara içiyorum.İlk sigara bırakma denememi bundan 6 yıl önce yaptım.Son denememi de geçen sene.Aslında burda bi başlığım var ama o başlıkta bile 3 kez bırakıp başlamışım.O yüzden yeni bir başlıkta yazayım istedim.

Yine son olsun diye yola çıkıyorum.Ciddi anlamda yüzümün rengi griye döndü,yüzümde olması gerekenden fazla bir gevşeme mevcut,son bir haftadır yaşlı dedeler gibi öksürüyorum.Öksürürken çıkan ses bile midemi bulandırıyor,etrafımdaki insanlardan utanıyorum.Bile isteye üstüne para vererek kendime ettiğim eziyet öz saygımı yerle bir ediyor.

Bu işin doğru zamanı yok.Gelecek sefer şimdi bırakmaktan neden daha kolay olsun ki?Yaşam olduğu sürece inişler çıkışlar olacak.Sigara mutluluğa mutluluk katmıyor,acıları hafifletmiyor.15 yıl olmuş başlayalı bu sayının giderek artmasını istemiyorum.Burda bitsin son bulsun artık.Bu gece son sigaramı içip yarın sigarasız yeni bir hayata merhaba demek istiyorum.

Al benden de o kadar :KK70: sayısını bile unuttum kaç kez bıraktığımın. Ama bütün konu sahipleri az da olsa birkaç mesaj yazıp gitmişler. Sen sadece konuyu açıp gitmişsin ne alemdesin umarım bu sefer bırakmışsındır.

Tekrar denemek için cesaretim kırıldı bende istiyorum napmalıyım bilmiyorum 3 ay son denemem ama bir snr krizi uçurdu 3 ayı :(

Ah sevindin. Bende sizin 21 gün konunuzu sessiz sedasız takip ederek 7. Gündeyimde :) cok üzülürdüm basladığınıza :) sizden gaza geldim cunku ben :)

Aaaaaaaa ne güzel 7.gün çok aşama kaydetmiş zor günleri atlatmışsın canım. Bize katılabilirdin söylemiştim ama tercih senin tabii ki ama yine de böyle güzel bir olaya vesile olduğumuz için sevindim doğrusu:KK3:inşallah tamamen biter gider.

Back