Tatlı Tarifi Trileçe - Kay Keçi Sütü Sponsorluğunda

Harika olmuş vuslatçım ellerine sağlık,son dönemim en moda tatlısı triliçe,yedim tadınıda biliyorumbaşarılar diliyorum yarışmada

ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor yarışmada bol şans

Ellerinize sağlıkk harika görünüyorr.. bende karamellisini yapıyorum çok güzel bir tadı vardır.. yarışmada başarılar.

Bu mudur budur! Biri yapmasa muhakkak denemek istediğim tatlılardandı. Çok güzel bir tatlı yerken insanı her lokmada ayrı gülümsetenlerden.
Eline sağlık...

Teşekkür ederim canım, çok geçmiş olsun

Ellerine sağlık canim enfes görünüyor
Çok teşekkür ederim canım
Ellerinize sağlık :) çok güzel gözüküyor :)) yarışmada başarılar :)
Çok teşekkürler

Ellerine sağlık şekercim
Teşekkür ederim Megim Sen neden uğramıyorsun canım yemek topiğine
Harika olmuş vuslatçım ellerine sağlık,son dönemim en moda tatlısı triliçe,yedim tadınıda biliyorumbaşarılar diliyorum yarışmada
Ablacım teşekkür ederim Evet mutfakta da modaya uyum sağladım:))
ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor yarışmada bol şans
Çok teşekkürler canım

Ellerinize sağlıkk harika görünüyorr.. bende karamellisini yapıyorum çok güzel bir tadı vardır.. yarışmada başarılar.
Çok teşekkürler Evet, frambuazlı karamellisinden sonra yaygınlaştı, benim de karamelle pek aram olmadığından frambuazlı tercih ettim:)
Bu mudur budur! Biri yapmasa muhakkak denemek istediğim tatlılardandı. Çok güzel bir tatlı yerken insanı her lokmada ayrı gülümsetenlerden.
Eline sağlık...
:):)
Çok teşekkür ederim Aynı duygular bende de oldu, her lokmada iyi ki yapmışım bu tatlıyı dedim:)

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için Benim de sık sık yapacağım tatlılar arasında trileçe, gerçekten çok lezzetliymiş:)

Rabişim Çok teşekkür ederim canım Özledim seni nerelerdesin

canim ben nezman dinlicem bilemiyorumki bu 2015 yogun geciyor pineklemek istiyorum artik
bendeseni cok özledim vuslatim

Meşhuur Tiriliçe Adını çok duydum ama yapmak nasip olmadı bi türlü
Çok güzel görünüyor, eline sağlık başarılar dilerim

canim ben nezman dinlicem bilemiyorumki bu 2015 yogun geciyor pineklemek istiyorum artik
bendeseni cok özledim vuslatim
Allah kolaylık versin Rabişim Bizi de ihmal etme ama olur mu
Meşhuur Tiriliçe Adını çok duydum ama yapmak nasip olmadı bi türlü
Çok güzel görünüyor, eline sağlık başarılar dilerim
Teşekkür ederim canım Denemeni tavsiye ederim, çok lezzetli ve hafif bir tatlı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…