Tatlı Tarifi Trileçe - Kay Keçi Sütü Sponsorluğunda

Harika olmuş vuslatçım ellerine sağlık,son dönemim en moda tatlısı triliçe,yedim tadınıda biliyorumbaşarılar diliyorum yarışmada :KK60:

ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor :kk77: yarışmada bol şans:KK60:

Ellerinize sağlıkk harika görünüyorr.. bende karamellisini yapıyorum çok güzel bir tadı vardır.. yarışmada başarılar.

Bu mudur budur! Biri yapmasa muhakkak denemek istediğim tatlılardandı. Çok güzel bir tatlı yerken insanı her lokmada ayrı gülümsetenlerden.
Eline sağlık...

Ellerıne saglık cnm cok guzel gorunuyor basarılar:KK68:
Az bı benzerlık gosteren bı tarıfım var benımde ama aynı degıl:cool:
Bı tarıf daha var aklımda ıkısınden bırını eklıycem bakalım bı ıyıleseyımde:KK14:
Teşekkür ederim canım, çok geçmiş olsun:KK36:

Ellerine sağlık canim enfes görünüyor:kk77:
Çok teşekkür ederim canım:KK36:
Ellerinize sağlık :) çok güzel gözüküyor :)) yarışmada başarılar :)
Çok teşekkürler:KK36:

Ellerine sağlık şekercim:KK15:
Teşekkür ederim Megim:KK60: Sen neden uğramıyorsun canım yemek topiğine:cry:
Harika olmuş vuslatçım ellerine sağlık,son dönemim en moda tatlısı triliçe,yedim tadınıda biliyorumbaşarılar diliyorum yarışmada :KK60:
Ablacım teşekkür ederim:KK60: Evet mutfakta da modaya uyum sağladım:))
ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor :kk77: yarışmada bol şans:KK60:
Çok teşekkürler canım:KK60:

Ellerinize sağlıkk harika görünüyorr.. bende karamellisini yapıyorum çok güzel bir tadı vardır.. yarışmada başarılar.
Çok teşekkürler:KK36: Evet, frambuazlı karamellisinden sonra yaygınlaştı, benim de karamelle pek aram olmadığından frambuazlı tercih ettim:)
Bu mudur budur! Biri yapmasa muhakkak denemek istediğim tatlılardandı. Çok güzel bir tatlı yerken insanı her lokmada ayrı gülümsetenlerden.
Eline sağlık...
:):)
Çok teşekkür ederim:KK36: Aynı duygular bende de oldu, her lokmada iyi ki yapmışım bu tatlıyı dedim:)

En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri
^
2hwodwi.jpg

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için:KK36: Benim de sık sık yapacağım tatlılar arasında trileçe, gerçekten çok lezzetliymiş:)

Rabişim:rolleyes: Çok teşekkür ederim canım:KK60: Özledim seni nerelerdesin:KK19:

canim ben nezman dinlicem bilemiyorumki :KK48: bu 2015 yogun geciyor pineklemek istiyorum artik :mad:
bendeseni cok özledim vuslatim :KK60::KK60:

Meşhuur Tiriliçe :kk77: Adını çok duydum ama yapmak nasip olmadı bi türlü :KK53:
Çok güzel görünüyor, eline sağlık başarılar dilerim :KK60:

canim ben nezman dinlicem bilemiyorumki :KK48: bu 2015 yogun geciyor pineklemek istiyorum artik :mad:
bendeseni cok özledim vuslatim :KK60::KK60:
Allah kolaylık versin Rabişim:KK19: Bizi de ihmal etme ama olur mu:KK60::KK60:
Meşhuur Tiriliçe :kk77: Adını çok duydum ama yapmak nasip olmadı bi türlü :KK53:
Çok güzel görünüyor, eline sağlık başarılar dilerim :KK60:
Teşekkür ederim canım:KK60: Denemeni tavsiye ederim, çok lezzetli ve hafif bir tatlı:)

X