Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım, çok geçmiş olsunEllerıne saglık cnm cok guzel gorunuyor basarılar
Az bı benzerlık gosteren bı tarıfım var benımde ama aynı degıl
Bı tarıf daha var aklımda ıkısınden bırını eklıycem bakalım bı ıyıleseyımde
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık canim enfes görünüyor
Çok teşekkürlerEllerinize sağlık :) çok güzel gözüküyor :)) yarışmada başarılar :)
Teşekkür ederim Megim Sen neden uğramıyorsun canım yemek topiğineEllerine sağlık şekercim
Ablacım teşekkür ederim Evet mutfakta da modaya uyum sağladım:))Harika olmuş vuslatçım ellerine sağlık,son dönemim en moda tatlısı triliçe,yedim tadınıda biliyorumbaşarılar diliyorum yarışmada
Çok teşekkürler canımellerine sağlık canım çok güzel görünüyor yarışmada bol şans
Çok teşekkürler Evet, frambuazlı karamellisinden sonra yaygınlaştı, benim de karamelle pek aram olmadığından frambuazlı tercih ettim:)Ellerinize sağlıkk harika görünüyorr.. bende karamellisini yapıyorum çok güzel bir tadı vardır.. yarışmada başarılar.
:):)Bu mudur budur! Biri yapmasa muhakkak denemek istediğim tatlılardandı. Çok güzel bir tatlı yerken insanı her lokmada ayrı gülümsetenlerden.
Eline sağlık...
Teşekkür ederim Megim Sen neden uğramıyorsun canım yemek topiğine
Ablacım teşekkür ederim Evet mutfakta da modaya uyum sağladım:))
Çok teşekkürler canım
Sağol Ablacım, çok sevindim beğenmeneİyi yapmışsın zaten,sunumda çok güzel ve şık olmuş,günümüzde yemiştim ilk defa bu tatlıyı
Sağol Ablacım, çok sevindim beğenmene
Sen yaparsında beğenmezmiyim hiç
Çok teşekkür ederim canımVuslatcım çok güzel bir tarif ellerine sağlık
Çok teşekkür ederimHep ilgimi çekiyor bu tatlı,epeyde zahmetli.Ellerinize sağlık.Nefis görunüyor
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için Benim de sık sık yapacağım tatlılar arasında trileçe, gerçekten çok lezzetliymiş:)
Rabişim Çok teşekkür ederim canım Özledim seni nerelerdesin
Allah kolaylık versin Rabişim Bizi de ihmal etme ama olur mucanim ben nezman dinlicem bilemiyorumki bu 2015 yogun geciyor pineklemek istiyorum artik
bendeseni cok özledim vuslatim
Teşekkür ederim canım Denemeni tavsiye ederim, çok lezzetli ve hafif bir tatlı:)Meşhuur Tiriliçe Adını çok duydum ama yapmak nasip olmadı bi türlü
Çok güzel görünüyor, eline sağlık başarılar dilerim