Tatlı Tarifi Trileçe - Kay Keçi Sütü Sponsorluğunda

çok popüler bir tatlı merak ediyorum bende yapmak istiyorum eminim lezizdir
eline sağlık

Duyduğum ama hiç yemediğim bir tatlı Vuslat cıgım..Sunumdan cheescake gibi duruyor.Çok hoş ve lezzetli görünüyor.Ellerine sağlık,bol şansların olsun arkadaşım

Duyduğum ama hiç yemediğim bir tatlı Vuslat cıgım..Sunumdan cheescake gibi duruyor.Çok hoş ve lezzetli görünüyor.Ellerine sağlık,bol şansların olsun arkadaşım

Çok teşekkür ederim Lisam Ben de niye bu zaman kadar tatmamışım diye ahlanıyorum:) Gerçekten çok hafif nefis bir tatlı Yemeyen herkes yesin mutlaka:)

Ben bu tatlıyı çok seviyorum. Çok güzel görünüyor. Ayrıca anlatımınızı ve sunumunuzu çok beğendim. Başarılar dilerim :)

Ben bu tatlıyı çok seviyorum. Çok güzel görünüyor. Ayrıca anlatımınızı ve sunumunuzu çok beğendim. Başarılar dilerim :)
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için Benim de sık sık yapacağım tatlılar arasında trileçe, gerçekten çok lezzetliymiş:)

canim harika görünüyor ellerine emegine saglik

yarismada basarilar dilerim vuslatim
Rabişim Çok teşekkür ederim canım Özledim seni nerelerdesin

hiç tadmadım belki sizin tarifinizi denerim
hem inek hem keçi sütü karıştırılması mı gerekiyor?
Evet, keçi sütü, inek sütü ve kremadan oluşuyor. Yalnız ben çok sütlü sevdiğimden bol tuttum:) Çok fazla sütlü istemezseniz tabanında sütleri 2er su bardağı kremayı da 300ml yerine 200ml kullanabilirsiniz.
Yapmak isteyenlere de son bir not eklemiş olayım:)
Ellerinize sağlık, başarılar.
Teşekkür ederim:)

Ellerıne saglık cnm cok guzel gorunuyor basarılar
Az bı benzerlık gosteren bı tarıfım var benımde ama aynı degıl
Bı tarıf daha var aklımda ıkısınden bırını eklıycem bakalım bı ıyıleseyımde

Ellerinize sağlık :) çok güzel gözüküyor :)) yarışmada başarılar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…