Tatlı Tarifi Trileçe - Kay Keçi Sütü Sponsorluğunda

çok güzel görünüyor canım eline sağlık başarılarrr
Teşekkür ederim canım Senin tarif ne zaman geliyor
Eline sağlık canim cok güzel görünüyor. Başarılar dilerim
Çok teşekkürler
Canım çok teşekkür ederim Bigi kısmını Nevoş ekledi canım yeni kural olarak Ben de telefondan ekledim zaten ilk başta ki trileçe hakkında ki bilgiyi 1 saatte yazdım telefondan o bilgileri de yazmaya kalksam sabahı bulurdu:))

ellerine sağlıkkk çok güzel görünüyorr
yarışmada başarılarr:)
alırım bı çatal
Teşekkür ederim Tatlıkız 1 çatalla ne anlıcan, 1 dilim al hafif tatlı kilo yapmaz Benim büyük kız bir seferde 4 dilim yedi Ben de dedim hafif dediysek o kadar da abartma

sağol canım bende tatlının açıklamasını yapacağım ama sütün içeriğini yazmam mümkün değil.cepten ekliyorum çünkü..

Ellerine sağlık canım bol şanslar
Çok teşekkürler
Bu tatlıyı bekliyordum birinden senden geldi Vuslat. Son zamanların moda tatlısı gerçekten.Ben karamellisini biliyordum böyle de çok güzel görünüyor.Eline sağlık.Başarılar dilerim canım.
Teşekkür ederim canım Evet karamellisi yapılıyor genelde yanına frambuazlısını da eklemiş ustalar:) Ben de karameli sevmediğim için frambuazlı yaptım Ben de kesin yapan olur dedim ve hızlı davrandım
sağol canım evet harika olur ama ben cepten ekliyorum tarifleri bayağı zamanımı alıyor..sütün ayrıntılarını yapabileceğimi sanmıyorumm..
Nevoş yardımcı olur canım

Hadi bakalım, şimdiden kolay gelsin:)
Merakla bekliyorum Nevoşa danıştığın tatlıyı

Ben de pcyi açmaya üşenip cepten yazıyorum zor da olsa, kaşınıyorum yani
yok canım üşenmekten değil. kendi evime 8 ay kadar oldu taşınmalı internet bağlatmadım benim ufaklık başından kalkmıyor..ilk okul 1.. re gidene kadar bağlatmicam o yüzden ceplerimizde paket var onları kullanıyoruz gündüzleri işte olduğum için pc başındayım zaten..

Benim pc de fosilleşecek yakında aylardır açmıyorum Ben çocuklara sadec yazın izin veriyorum pc ye geçmelerine:)

Eksikleri ben düzeltirim sorun değil
Sponsorunuz bir marka olsun

Senin kiz gibi kendimi durduramamaktan korktum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…