Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Saol canim iyiyiz gozumuz yollarda kaldi sana da iyi eglenceler bu ara da
Hic olsun ye verirsin demiycem canim( senin iyiligin icin) ben de gittim tatile cok mu kolaydi yememek hayir ama cokta zor degildi
Kalabalikta az yemek zor hele ki buyukler ye ye diye israr ederken ben sana kus kadar ye demiyorum ama cokta yeme hele pilavvv bol bol yuz hareket et salata gibi hafif seyler ye aksamlari ekmegi cok kacirma yoksa tatildesin elbet biraz yiceksin ama emek verdik zayiflamak icin bi daha mi gelsin o yaglar vucuda geri
Tekrar aramiza gel birlikte duzene girersin moralini bozma ama kilo vermek zor degil ama korumak zor hakikaten ben de korurmuyum bilmiyorum zaman gostercek hep birlikte onu da ogrencez

Ebru bu hafta tartilabildin mi? Sen de durumlar ne?

Tartıldım malesef56.0 çıktımOgluş üşütmüş 2 gecedir yarm saat arayla mızırdandı hep ve uykusuzum yorgunumBugün biraz daha iyiOnun yerine ben hasta olayım daha iyi.Az kilo verdim ama sıkılaştıgımı biliyorum.Ve dügünded e bunun iltifatlarını aldım.Kilo veremiyorum ki nasıl koruycam bilmiyorum ve almaktn çok korkuyorum:18:Ogluşu uyuttm şimdi evi temizleyeym.Geçn gün herkes hamur kızartması yedi önümde bende 1 tas çorba ve 2 kaşk yogrt yedim çay içtim.Keşke hep böyle iradeli olsam.Gerçi börek denilince bile migdem bulanıyor.Üst üste yedgm için gözmde migdem de doydu bıktı sanırım.İşte böyle canım.Hiç oturmaya fırsatm yok inanınKeşke eşim izin versede dügündeki halimi görseniz.Resimde kendimi begendim ve kollarımın vedde göbegimn daha da spora ihtiyacı oldgunu gördüüm.

DÜN:Aç karınla 2 bardk ılk su.
Sabah:1dl. çavdar,2kk peynir,1 y.zeytn,çay.
Ara:tük kahvesi.
Ögle:2 tahta kaşk domatesli makarna
Ara:çay,5 bisküvi
Akşam:burger,ayran(yemek yapamdm kafam tutmuyrdu çok kötüydüm.En yakında burger vardı.Tabii patatesleri eşim yedi)
Ara:yeşilçya,beyaz leblebi,badem.

Su:2.5lt
Spor:1 saat market(uykusuzlukt başm döndü markette başka spor yok)

Cok gecmis olsun havalar bi iyi bi kötü normal hasta olmalari.İradeyi de zamanla kazancaz bence kilo korurken de destek olcaz birbirimize
Hedefe ulasinca ustumdeki stresi atip bi gun yicem sonra dengelicem suyu hepiccem ekmegi de az yicem ins tekrar almayiz
Menun de burger haric guzel o da mecbur yemisin hem de kola icmeden ve patatessiz
Ben de haftasonu odul niyetine dusunuyom

cumartesi günü köye gittik dün akşam geldik ama çok yoruldum gayet düzenli yedim merak etmeyin suyu az içtim 2 gün yine akşamda dönüşte markete uğradık 2 saate yakın gezdik akşam 20:30 da yemek yedik gece 11 de mideme sanki bıçak batırıyolarmış gibi ağrıdı hemen uyudum babası uyuyttu küçük oğluşu bi taraftan bulanıyo kuscak gibiydim neyse sabah bişey yoktu öğlenden beri yine başladı ama bu sefer çok yanıyo ve istifra edicek gibiyim sanki dün akşam acılı turşu yemiştim ya o yaptı yada başka bişi neyse ben menümü yazayım...
sabah su
kahvaltıda 1 dilim ekmek 2 zeytin yarım kk peynir yarım diim salam
ara nescafe yarım paket bisküvi
öğle 2 tabak çorba
ara türk kahvesi
akşamı daha yemedim kızartma yapıcam kabak patates biber patlıcan köfte hepsinden yicem ama ekmeksiz az ve bol yoğurtlu kısmayın bana sakın
spor bütün gün oğluşla uğraştım hep ayakta hep ayakta çok yaramaz oldu gözüm üstünde olduğu halde hertarafı mor luk içinde tam ayağa kalkıyo dank kafasını vuruo kaşını vuruyo ne zaman tam yürüyecek bu

canım çok geçmiş olsun menünde çok kötü değil ya makarna yerine sebze olsayış akşamı kurtarırdın daha kolayca ama hastaymışsın hiçte bişeycikler olmaz
bende bugün ayça kayanın kalsiyum diyetini yapıyorum cumartesiye kadar çok sıkmak isitiyorum umarım yaparım..
sabah: 1 kase nesfit
ara: 3 tane form bisküvi, nescafe
öğlen : 1 enginar, 1 dilim k.e., 2 kaşar ,1 ufak light meyveli yoğurt
ara: 15 tane kiraz ( çok oldu biraz ama ben kiraza bayılırım bu senede ilk defa aldım ondan saldırdım gene iyiy durdum kendimi tebrik ediyorum )
akşamda zeytinyağlı fasulyeyle bir dilim ekmek yicem
gecede yeşil elma ve yeşil çay inşallah

jojopum hoşgeldin kaldığın yerden devam canım hiç bozma moralini aldıysan bile yerleşmediğinden 1haftada gider sabırlı ol ödül verdin sonuçta kendine şimdi dopingli devam..epru geçmiş olsun canım ama şöyle düşün hiç hasta olmaması deme bağışıklık sist gelişmemesi demek ateş olayını cidiye aldığın sürece mızmızlığını gözardı et geçecek de..zuzucum az süt iç canım iyi gelir yada evde soda varsa limonsuyu ve karbonatla karıştır iç bişeycik kalmaz midende emi.blackswn sende bi o diyet bi bu diyet deney tahtasına döndün sağlılı beslensene az biraz çıtır gibi bizde ona benzemeye açlışıyoruz sen bence oku bi çıtırın öceki yazılarnı

sabah 1 yum 1bucuk kk peynir 1/8 simit(okula ekmek götürmeyi unutmuşum arkadaştan tırtıkladım)2ceviz 3zeytin salatalıkdomtes dereotu reyhan maydonoz biber çay
ara 1orta kahve
öğle doktorda olduğum için 1dürüm çiğköfte ayran
ara 1elma 2kaşık yoğurt
akşam birazdan yicem güveçte etkli kurufasülye yaptım aslında tavuk salata yicektim haşaldımda ama gözüm kurufasülyede bu eziyeti yapamicim kendime 1çavdar soğan 8ykda kuru yerim
dahada yemem bişey
nol su spor yok tabiçok üzülüyorum yaa be güzel yapıyordum önceleri havalar az güzelleşsin başlıcam yürüyüşe

bi önceki yazdığımı okudumda doktorda olduğum için, dürüm çiğköfte bi ayran demişim sankim doktor odasının bi köşesine çiğköfteci açmış gibi beyaz önlüğüyle dürüm sararken hayal ettim adamı hahayyyybunu yemezsen yok sana reçete neyim yi bunu dedim sanaaaaasustum gidiyorum

valla öyle ama hepsi bir iki gün sürüyor
yedim şimdi fasulyemi yalnız çok güzel olmuş o 1ler 1,5 porsyona çıktı 1,5 tabak yedim valla
okurum tabiki canımda ben onu kaçırdım sanırım link atarsen sen okurken çok sevinirim

azcıkın ter dök kalori harca yediin hazırpizzalara benzemez bu işler..araştır taraştır azcıkın kafa yorki kıymet bil yazdılarından evin tek kızı şımarık o dal senin bu dal benim uçuşan bi kız var zihnimde kelebek gibin neden bilmem.sen gibi öğrencilerim var benim kök söktürürüm ben haberin olsun..öğren sen bana link at bakim

Son düzenleme:
herkese selamlar bende vakit buldukça menülerimi yazıcam buraya

bugünkü menüm
sabah: 1 kase nesfit

ara: 3 erik

öğle:1 salatalık,3 zeytin,3 etimek(tuzsuz)

ara:1 bardak süt,2 diyet bisküvi

ikindi:5 çilek,5 fındık

akşam: 1 kase kurufasulye piyazı,yanında 4-5 dilim karpuz,1 dilim light peynir,1 dilim tam tahıllı ekmek

şimdilik bu çok tokum yatarım artık buarada başlangıç kilom 79 şuanki kilom 74.8 hedefim 65

tamam o zaman şimdi ödev yapıcam ama ödevim bitince bakıcam söz

canım listen güzel hatta akşama kadar az bile tebrikler ama akşamla öğlen yer değiştirse daha güzelmiş baklagilleri akşama bırakmamaya çalış

ohhh ohh bir gezmecii daha greezin anacımmm yaza bizde giderizz hıhh:)) bırakmak yok jojopum devammm arada yaz sen meülertinide

sahraoh ohhh pastalarda sana zöle olmuşş orda burda ayrıı biryerde toplanıppp pasta kesseydinizz yaa ne kolay olurdu sanadaa:) senede bir olcak birşey ya dopgumğünüü ama sen memenunsan sevindim az yeseydin bari tekrarr iyki dogdun

geçmiş olsunn canım çok üzüldümm

mencüm kızlar:)

sabah2 dlm beyaz ekmek 1 yumurta beyaz peynir 3siyah zeytin dometes saltalık kaymak çay

ara kuşburnu 4 kayısı

öglen 2 ymk kaşığı zeytinyagı fasulye 2 ymk kaşıgı pilav çorba,,

ara 1 börek 2 baklava çay

türk khavesi

5biryerde çay meyve tabagı yaptım kendime kayısı şeftali erik

Menun guzel canim sana da gecmis olsun bu arada. Benim kizda baya yuruyo artik kafasini biryelere carpiyo bazenustune esya cekiyo hep pesindeyim cok korkuyorum gozum hep ustunde
15 kiraz fazla bi kerelik yedin daha okadar fazla yemezsin onun disinda menun guzel olmus
Dürum bozmus bitek pastalardan sonra bu hafta kacsmaksiz git dengelesin canim Arada da menumu begen begenmiyosan bi yorum yap sacimi basimi yol onada raziyim siz kizmadikca bende yiyom bakkk
Hosgeldin canim menun cok iyi yesilcayla aran nasil?

O aradan sonra aksam yiyemedin tabi vicadanin el vermedi dimi neden 2 dilim de 1 dilim baklava degil fena kalori var baklavada tulumba tatlisinda fslan bende cok severim :18:
Ayda yilda bi yedin bayramda yok sana baklava

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah
1.5 cavdar
2 kurukayisi
3 zeytin
2 catal recel
1 yumurta
Kk peynir
Roka yesilcay
Ara
Nescafe
1 bitter
5 yulafli
Ogle
Etli patates yemegi 4 kasik
Yogurt
Ara
10 findik
Kayinvalidem rahatsiz ona gittim aksam bir iki gun daha gidebilirim.
Gorumcem de geldi balik yaptilar yemegin olmasina cok vardi aciktim diye 3 kucuk sarma yedim
Aksam
4 sardalya salata 1 dilim cavdar
2 yudum fanta
Yesilcay 1 bitter

Kızlar öglenlik artık yemek hazırlayamıyrmOgluş bi yandan temzlik bi yandan belim kopuyr.Akşamdan kalmazsa makarna yada ekmek arası yiyom napim.Sebze delisiyim ama ogluşa ayrı kendime ayrı kocişe et tarzı valla yetişemiyomŞimdi 2 halı yıkadım,bulaşıkları derken ogluşa çorba yapıcam kendimde akşmdn kalma makarna yiyom (sanki çok merklıyım makarna yemeyebende isterim sıcacık tüten sebze yemegi yemeyi ama yapamadım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…