- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.301
Kaplicadayim..arada otelde yedim arada evde yaptılar yedim ama yedim de yedim yedim de yedim..tiksinçek durumdayım..ben kilomu falan koruyamam napca bilmiyorum bı süre sonra hayat tarzı haline gelecek diyorlar ben de olmuyor bu isYa bide hep ihtiyarlarla geldik buraya maaileee.Allah uzun ömür versin hepsine canlarıma...annemler kayınvalideler babanemler ananeler...3 Ogün yemek yiyorlar..tamam ben de ogun atlamiyordum yiyordum da uç Ogün pilavı makarnali..acikmadan daha yemek geliyor önüme..Allah razı olsun bakıyorlar bize..bakımımız iyi de..kilo aldimmmmm..emzikli kadın rejim mı yapar ye deyip koyuyorlar yemeği..e bir de ben onların verdigiyle kalmayıp havuza girip çıkıp acikip abur cubur yiyorum göbeğim 1 km onden gidiyor...poffff..bugun Pazartesi dikkat etmeye basladim
Ebru bu hafta tartilabildin mi? Sen de durumlar ne?
Son kilolar insani deli ediyo gitmek bilmiyo daha dogrusu zayiflamanin verdigi coskuylaYiyosun veremiyosun sen de benim gibi yapma azim et ver 2 kiloyu canim.
Pantalonlarimi terziye vermem gerek daha vermedim kemer takiyorum simdilik ( bi de eskiden gelmeyen simdi tam olanlar da var onlarla idare ediyorum alisveris yapana kadar)
Tartıldım malesef56.0 çıktım Ogluş üşütmüş 2 gecedir yarm saat arayla mızırdandı hep ve uykusuzum yorgunum Bugün biraz daha iyi Onun yerine ben hasta olayım daha iyi.Az kilo verdim ama sıkılaştıgımı biliyorum.Ve dügünded e bunun iltifatlarını aldım. Kilo veremiyorum ki nasıl koruycam bilmiyorum ve almaktn çok korkuyorum:18:Ogluşu uyuttm şimdi evi temizleyeym.Geçn gün herkes hamur kızartması yedi önümde bende 1 tas çorba ve 2 kaşk yogrt yedim çay içtim.Keşke hep böyle iradeli olsam.Gerçi börek denilince bile migdem bulanıyor.Üst üste yedgm için gözmde migdem de doydu bıktı sanırım.İşte böyle canım.Hiç oturmaya fırsatm yok inanın Keşke eşim izin versede dügündeki halimi görseniz.Resimde kendimi begendim ve kollarımın vedde göbegimn daha da spora ihtiyacı oldgunu gördüüm.
DÜN:Aç karınla 2 bardk ılk su.
Sabah:1dl. çavdar,2kk peynir,1 y.zeytn,çay.
Ara:tük kahvesi.
Ögle:2 tahta kaşk domatesli makarna
Ara:çay,5 bisküvi
Akşam:burger,ayran(yemek yapamdm kafam tutmuyrdu çok kötüydüm.En yakında burger vardı.Tabii patatesleri eşim yedi)
Ara:yeşilçya,beyaz leblebi,badem.
Su:2.5lt
Spor:1 saat market(uykusuzlukt başm döndü markette başka spor yok)
jojopum hoşgeldin kaldığın yerden devam canım hiç bozma moralini aldıysan bile yerleşmediğinden 1haftada gider sabırlı ol ödül verdin sonuçta kendine şimdi dopingli devam..epru geçmiş olsun canım ama şöyle düşün hiç hasta olmaması deme bağışıklık sist gelişmemesi demek ateş olayını cidiye aldığın sürece mızmızlığını gözardı et geçecek de..zuzucum az süt iç canım iyi gelir yada evde soda varsa limonsuyu ve karbonatla karıştır iç bişeycik kalmaz midende emi.blackswn sende bi o diyet bi bu diyet deney tahtasına döndün sağlılı beslensene az biraz çıtır gibi bizde ona benzemeye açlışıyoruz sen bence oku bi çıtırın öceki yazılarnı
valla öyle ama hepsi bir iki gün sürüyor
yedim şimdi fasulyemi yalnız çok güzel olmuş o 1ler 1,5 porsyona çıktı 1,5 tabak yedim valla
okurum tabiki canımda ben onu kaçırdım sanırım link atarsen sen okurken çok sevinirim
azcıkın ter dök kalori harca yediin hazırpizzalara benzemez bu işler..araştır taraştır azcıkın kafa yorki kıymet bil yazdılarından evin tek kızı şımarık o dal senin bu dal benim uçuşan bi kız var zihnimde kelebek gibin neden bilmem.sen gibi öğrencilerim var benim kök söktürürüm ben haberin olsun..öğren sen bana link at bakim
herkese selamlar bende vakit buldukça menülerimi yazıcam buraya
bugünkü menüm
sabah: 1 kase nesfit
ara: 3 erik
öğle:1 salatalık,3 zeytin,3 etimek(tuzsuz)
ara:1 bardak süt,2 diyet bisküvi
ikindi:5 çilek,5 fındık
akşam: 1 kase kurufasulye piyazı,yanında 4-5 dilim karpuz,1 dilim light peynir,1 dilim tam tahıllı ekmek
şimdilik bu çok tokum yatarım artık buarada başlangıç kilom 79 şuanki kilom 74.8 hedefim 65
Kaplicadayim..arada otelde yedim arada evde yaptılar yedim ama yedim de yedim yedim de yedim..tiksinçek durumdayım..ben kilomu falan koruyamam napca bilmiyorum bı süre sonra hayat tarzı haline gelecek diyorlar ben de olmuyor bu isYa bide hep ihtiyarlarla geldik buraya maaileee.Allah uzun ömür versin hepsine canlarıma...annemler kayınvalideler babanemler ananeler...3 Ogün yemek yiyorlar..tamam ben de ogun atlamiyordum yiyordum da uç Ogün pilavı makarnali..acikmadan daha yemek geliyor önüme..Allah razı olsun bakıyorlar bize..bakımımız iyi de..kilo aldimmmmm..emzikli kadın rejim mı yapar ye deyip koyuyorlar yemeği..e bir de ben onların verdigiyle kalmayıp havuza girip çıkıp acikip abur cubur yiy
orum göbeğim 1 km on
den gidiyor...poffff..bugun Pazartesi dikkat etmeye basladim
kizlar iki gundur o dogumgunu senin bu dogum gunu benim dolastim durdum sersefil oldum valla..esimle tek ayri ablamda ayri k.validemlerlegorumcemfalan ayri birde arkadaskarimla bidahaki dogumgunume kadar degil pasta yemek pasta lafini bile duymak istemiyorum kuscam artik o raddedeyim ama sevilmek cok guselllllll:-|dusunukmek...birilerinin senin gozundeki isigi yakalayabilmek icin bisiler yapmasi insan simariyor mutlu oluyor keske bi kac kere dogaymisim ben yaaa dunya sehraaya doymazdiiifena gaza geldim yaw neyse bitti artikin bu sabah tartildim ama demem kilomu cuma dicim.bu arada sali gunu ucaylar basliyor kislar okulda bi sonraki hafta kapaniyor okulumda konulari butirdim artik yogunda degil ders anlatimi falan esimle kafakafaya verip degerlendircez allah kabul ederse persembe regaip kandili carsamba persembe cuma orucuz uc gun oyle planladik zorlanmazsak zaten gecen yillardan tutamadiklarimda var odemis olcamm yazarim oglum sut istiyor
Tartıldım malesef56.0 çıktım Ogluş üşütmüş 2 gecedir yarm saat arayla mızırdandı hep ve uykusuzum yorgunum Bugün biraz daha iyi Onun yerine ben hasta olayım daha iyi.Az kilo verdim ama sıkılaştıgımı biliyorum.Ve dügünded e bunun iltifatlarını aldım. Kilo veremiyorum ki nasıl koruycam bilmiyorum ve almaktn çok korkuyorum:18:Ogluşu uyuttm şimdi evi temizleyeym.Geçn gün herkes hamur kızartması yedi önümde bende 1 tas çorba ve 2 kaşk yogrt yedim çay içtim.Keşke hep böyle iradeli olsam.Gerçi börek denilince bile migdem bulanıyor.Üst üste yedgm için gözmde migdem de doydu bıktı sanırım.İşte böyle canım.Hiç oturmaya fırsatm yok inanın Keşke eşim izin versede dügündeki halimi görseniz.Resimde kendimi begendim ve kollarımın vedde göbegimn daha da spora ihtiyacı oldgunu gördüüm.
Menun guzel canim sana da gecmis olsun bu arada. Benim kizda baya yuruyo artik kafasini biryelere carpiyo bazencumartesi günü köye gittik dün akşam geldik ama çok yoruldum gayet düzenli yedim merak etmeyin suyu az içtim 2 gün yine akşamda dönüşte markete uğradık 2 saate yakın gezdik akşam 20:30 da yemek yedik gece 11 de mideme sanki bıçak batırıyolarmış gibi ağrıdı hemen uyudum babası uyuyttu küçük oğluşu bi taraftan bulanıyo kuscak gibiydim neyse sabah bişey yoktu öğlenden beri yine başladı ama bu sefer çok yanıyo ve istifra edicek gibiyim sanki dün akşam acılı turşu yemiştim ya o yaptı yada başka bişi neyse ben menümü yazayım...
sabah su
kahvaltıda 1 dilim ekmek 2 zeytin yarım kk peynir yarım diim salam
ara nescafe yarım paket bisküvi
öğle 2 tabak çorba
ara türk kahvesi
akşamı daha yemedim kızartma yapıcam kabak patates biber patlıcan köfte hepsinden yicem ama ekmeksiz az ve bol yoğurtlu kısmayın bana sakın
spor bütün gün oğluşla uğraştım hep ayakta hep ayakta çok yaramaz oldu gözüm üstünde olduğu halde hertarafı mor luk içinde tam ayağa kalkıyo dank kafasını vuruo kaşını vuruyo ne zaman tam yürüyecek bu
15 kiraz fazla bi kerelik yedin daha okadar fazla yemezsin onun disinda menun guzel olmuscanım çok geçmiş olsun menünde çok kötü değil ya makarna yerine sebze olsayış akşamı kurtarırdın daha kolayca ama hastaymışsın hiçte bişeycikler olmaz
bende bugün ayça kayanın kalsiyum diyetini yapıyorum cumartesiye kadar çok sıkmak isitiyorum umarım yaparım..
ara: 3 tane form bisküvi, nescafe
öğlen : 1 enginar, 1 dilim k.e., 2 kaşar ,1 ufak light meyveli yoğurt
ara: 15 tane kiraz ( çok oldu biraz ama ben kiraza bayılırım bu senede ilk defa aldım ondan saldırdım gene iyiy durdum kendimi tebrik ediyorum)
akşamda zeytinyağlı fasulyeyle bir dilim ekmek yicem
gecede yeşil elma ve yeşil çay inşallah
Dürum bozmus bitek pastalardan sonra bu hafta kacsmaksiz git dengelesin canim Arada da menumu begen begenmiyosan bi yorum yap sacimi basimi yol onada raziyim siz kizmadikca bende yiyom bakkksabah 1 yum 1bucuk kk peynir 1/8 simit(okula ekmek götürmeyi unutmuşum arkadaştan tırtıkladım)2ceviz 3zeytin salatalıkdomtes dereotu reyhan maydonoz biber çay
ara 1orta kahve
öğle doktorda olduğum için 1dürüm çiğköfte ayran
ara 1elma 2kaşık yoğurt
akşam birazdan yicem güveçte etkli kurufasülye yaptım aslında tavuk salata yicektim haşaldımda ama gözüm kurufasülyede bu eziyeti yapamicim kendime 1çavdar soğan 8ykda kuru yerim
dahada yemem bişey
nol su spor yok tabiçok üzülüyorum yaa be güzel yapıyordum önceleri havalar az güzelleşsin başlıcam yürüyüşe
Hosgeldin canim menun cok iyi yesilcayla aran nasil?herkese selamlar bende vakit buldukça menülerimi yazıcam buraya
bugünkü menüm
ara: 3 erik
öğle:1 salatalık,3 zeytin,3 etimek(tuzsuz)
ara:1 bardak süt,2 diyet bisküvi
ikindi:5 çilek,5 fındık
akşam: 1 kase kurufasulye piyazı,yanında 4-5 dilim karpuz,1 dilim light peynir,1 dilim tam tahıllı ekmek
şimdilik bu çok tokum yatarım artık buarada başlangıç kilom 79 şuanki kilom 74.8 hedefim 65
mencüm kızlar:)
sabah2 dlm beyaz ekmek 1 yumurta beyaz peynir 3siyah zeytin dometes saltalık kaymak çay
ara kuşburnu 4 kayısı
öglen 2 ymk kaşığı zeytinyagı fasulye 2 ymk kaşıgı pilav çorba,,
ara 1 börek 2 baklava çay
türk khavesi
5biryerde çay meyve tabagı yaptım kendime kayısı şeftali erik