Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

mencüm:)

sabah 1dlm çav çeri domates saltalık 3 yeşil zeytin tulum peyniri çay

ara 5biryede çay 1dlm kek

öglen çikoltalıkup muzlu

akşam meerimek çorbası 3 ymk kaşıgı mantı

kayısı şeftali çeilek

menümü begenmedim mantı kek muzlu kup vardııı tatlı karbon doluu buğünnn pess diecemmm menüü sıfır kzıalrr

Diyet menusu olmamis odul menusune benziyo daha cok Afiyet olsun hafta ici super menulerle geri gel

kızlarr nasılsınızz.. bi türlü uyku tutmuyo beni. içim çok sıkkın.. bende buraya gireyim belki rahatlarım ddimm (

Dün:Aç karınla 2 bardak ılk su.
Sabah:1dl. kızarmş beyaz ekmek,2 kk peynir,1 salata,çay.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:1 kepçe çorba,2 fırında but ve 4dl.patates.
Akşam:1 tas çorba,2 kepçe kıymalı bezelye,1 tahta kaşık pilav.
Ara:yeşilçay.

Dügünde 2 susuamlı çubuk,yarm bardk kola içtim.Oynamaktn içm yandı.Gece 1 gibi arkadaşlar bize geçti türk kahvesi içtik.Tabi yanında çikolatayı sadce misafirlerin tabagına koydum

Spor: dügünde döktürmece kıvırmaca
2 saat ogluşa kıyafat aramaca tempolu ne kelime baya bi koşturararak.

bu sabah hatırı sayılır bir kahvaltı ettim. ama bu hafta hiç kaçamak yapmayacağım sözünü verdim kendime. bu hafta en az 500 gram vermeliyim ama benim tartım 200 gram hassasiyetli onedenle en az 61,6 çıkmalıyım.

Hayirdir canim canini sıkan bir sey mi var?

evet.. erkek arkdaşım dün gece ona ayrılık msjı attım nasıl yaptım bnde bilmiyorm.
şu an hala konuşuyoruz. direkt sölemiyo ama tamam özür diledm işte falan diyp barışmaya çalışıyo ama bnm kafam çok karışık..

Konuyu bilmedigim icin yorum yapamam belki ama sorunsuz iliski olmaz eger aranizdaki bag( sevginiz)guclu ise yoluna gircektir hersey hayirli degilse de bi sekilde yollariniz ayrilir zaten hakkinda hayirlisi neyse o olsun.zamana birak herseyi:13:

Konuyu bilmedigim icin yorum yapamam belki ama sorunsuz iliski olmaz eger aranizdaki bag( sevginiz)guclu ise yoluna gircektir hersey hayirli degilse de bi sekilde yollariniz ayrilir zaten hakkinda hayirlisi neyse o olsun.zamana birak herseyi:13:

teşekkür ederim gerçekten hakkımızda hayrlısı ne ise o olsun.
her şeyii zamana bırktım artık...

Jojop tatildeydi canim ebruyu bilemiyorum belki bu gece girer :26:

Diyet menusu olmamis odul menusune benziyo daha cok Afiyet olsun hafta ici super menulerle geri gel

Yoldaşımmmm ve özgecimmmmm merak etmişler beniBurdayım kızlar.Dogum günü dügün derken anca gelebildim.
Çıtırcık ve Sehracık dogum gününüz kutlu olsun.Nice çıtır senelere...

oh oh düğünlere gidlmişşşş döktürülmğüşş bir habewr versene dimi amaa merak etikk bizzz burdaa:)

ösgede olmasa

Sabah ac karnina 2 bardak ılık su
Sabah
1 ince dilim kek
Yarim dilim cavdar
Kk peynir
3 zeytin
Yesilcay
Ara
Nescafe
Kucuk kase muhallebi
3 yulafli
Ögle
1 dilim cavdar
4 kasik patlican yemegi
1 parca peynir , yogurt
Ara
4 erik 1 kayisi
Aksam
2 but tavuk
Yogurt
Ara yesilcay icerim musafirlige gitcez birazdan bogazimi tutmaya caliscam
Su 3 lt
300 ip atlama 50 mekik kalca egzersizi

kizlar iki gundur o dogumgunu senin bu dogum gunu benim dolastim durdum sersefil oldum valla..esimle tek ayri ablamda ayri k.validemlerlegorumcemfalan ayri birde arkadaskarimla bidahaki dogumgunume kadar degil pasta yemek pasta lafini bile duymak istemiyorum kuscam artik o raddedeyim ama sevilmek cok guselllllll:-|dusunukmek...birilerinin senin gozundeki isigi yakalayabilmek icin bisiler yapmasi insan simariyor mutlu oluyor keske bi kac kere dogaymisim ben yaaa dunya sehraaya doymazdiiifena gaza geldim yaw neyse bitti artikin bu sabah tartildim ama demem kilomu cuma dicim.bu arada sali gunu ucaylar basliyor kislar okulda bi sonraki hafta kapaniyor okulumda konulari butirdim artik yogunda degil ders anlatimi falan esimle kafakafaya verip degerlendircez allah kabul ederse persembe regaip kandili carsamba persembe cuma orucuz uc gun oyle planladik zorlanmazsak zaten gecen yillardan tutamadiklarimda var odemis olcamm yazarim oglum sut istiyor

Son düzenleme:
Kaplicadayim..arada otelde yedim arada evde yaptılar yedim ama yedim de yedim yedim de yedim..tiksinçek durumdayım..ben kilomu falan koruyamam napca bilmiyorum bı süre sonra hayat tarzı haline gelecek diyorlar ben de olmuyor bu isYa bide hep ihtiyarlarla geldik buraya maaileee.Allah uzun ömür versin hepsine canlarıma...annemler kayınvalideler babanemler ananeler...3 Ogün yemek yiyorlar..tamam ben de ogun atlamiyordum yiyordum da uç Ogün pilavı makarnali..acikmadan daha yemek geliyor önüme..Allah razı olsun bakıyorlar bize..bakımımız iyi de..kilo aldimmmmm..emzikli kadın rejim mı yapar ye deyip koyuyorlar yemeği..e bir de ben onların verdigiyle kalmayıp havuza girip çıkıp acikip abur cubur yiyorum göbeğim 1 km onden gidiyor...poffff..bugun Pazartesi dikkat etmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…