- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.261
Ahh bu gunler gezmeler misafirler hep persembe gunune denk geliyo ben de sinir oluyorum gecen persembede ben yedim baya ama olsun tatlim sen toparlarsin bi aran kotu digerleri iyi sonucta
Özgecim melisim geçmş olsn dileklerinz içn teşekkürler.Merhem sürüyrm.Bugün normal bir kahvaltı ara türk kahvesi içtim.Öglende 2 frklı börek kolsyls yedim.Kurabiyemden yemedim.Akşamd pastamdn küçk bir dl yeşilçayla yedm.Öglen yediklermle duruyrm.Tüm gün ayakta bebeklern peşinden himetlendim feln .200 mekik çektim.Yrn ola hayrola
enee kızlar çıtırcığımızın bugün doğum günüymüşşş facebookta bende ekli ordan gördüm iyiki doğdun çıtırcıkk tuğbişşşşş
kilo bildirimi
başlangıç 71.8
geçen hafta 64.5
bu hafta 65 :)
hedef 60 :)
gelen 500gr malesefff birde hastalandım şişim yani,
dün yoğunluktan hiçbirşey yazamadım. kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum. veremeyenlerde üzülmesin diyorum. haftaya inşallah. ben geçen hafta 63,6 idim. ama perşembe geceden çok yemiştim ve regl haftamdı. sanırım gerçek kilom değildi. bu hafta 62,2 çıktım. bir haftada 1,4 kilo vermiş gibi görünüyorum ama ben böyle olduğundan emin değilim. vermem gerekn 2,2 kilo kaldı ve ben kendime 4 hafta süre verdim. haftada 500 gram dan 4 haftada 2 kilo yapar. yani 15 haziranda 62 olmam gerek daha önce olursam da ne ala. kızlar bu arada kilo verdikçe kıyafetleri ne yapıyorsunuz. dün bir kumaş pantolonumu giydim. pantolon resmen uzamıştı.
İyi ki Dogdun Sehraaa
İyi ki Dogdun Sehraaa
İyi ki Dogdun
İyi ki Dogdun
Mutlu (cıtır) Yıllar Sanaaaa:124::124:
Sehraa pasta yidin mi kiz
of bi insan kendinden nefret edip nasıl da pasta yer
sehra doğum günün kutlu olsun..benim doğum günüm de 8 mayıs. aynı burçtanmışız bak. büyük ihtimalle birbirimize benziyoruzdur.
Off sendemi regl kurbanisin bu haftasiskinlikten dolayi kendimi baslangic kiloma donmus gibi hissediyorum haftaya nolcak bakalım ?
Kizlar 2 haftadir toparlanamadim diye canim sıkkın bi keyifsizim daha dogrusu kilo korumayi beceremiycem endisesi tasiyorum 2 kilom kaldi hala veremedim coktan vermis olmaliydim.
İste bu moral bozuklugu ile sabah kahvaltidan sonra ne onume gelirse yedim ( evde ne varsa 2 kase dondurma 5 bitter 8 yulafli bi ekmek doner 2 kere nescafe ictim sirf yemek icin yedim hatta bi ara markete inip abur cubur alcaktimdaha vazgectim karn degil gozum acti SONUÇ hicbi yedigimden keyif almadim asil keyif veren cuma gelsin de kacamak yapayim demek ozaman yedigim de keyfine vara vara yiyorum pismanlik duymuyorum hic.Bugunden ders aldim kendime geldim bu cuma kilo vercem buraya yaziyorum
Kizlar sizden de destek bekliyorum daha dogrusu sizin de kendinizi toplsmanizi istiyorum hedef kilonuza gelin bu mutlulugu paylasalim istiyorum hrpimiz birden dagildik kilo veren yok nerdeyse noluyo bize