- 26 Haziran 2010
- 1.852
- 62
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.241
kızlar cnm nasıl lokma çekiyo biliyomusunuz yani olsa 3 tanecik yicem fırına gitsem fırın çok uzak büyük oğlumla babasıı cumaya gittiler allah kabul etsin kocama söyleyim dicem ama telini almamış yanına genelde komşular yapıp getiriyo arda bi getirseler keşke yinevallahi cnm o kadar çekiyoki sıcak sıcak
CokseymiistedimSüpersin tebrik ederim
Busudikkat etmedik ondan az gitti ama olsun gitmis en azindan biraz dikkat etsen ve tabiki su icsen cok daha rahat gider
Zuzureglden dolayi muhtemelen ee dikkatte etmemissin normal haftaya normale donersin
Asyatebrikler canim cok iyi gitmis
zuzuumm kıyamam sanaa.. bende şimdi lokma yedm ve yerken aklımda sen vardın keşke burda olsada oda yese ddm(
Az gitmis ama senin zaten kilon az yani gram gram vermen normal aslinda ama neden 600 700 gitmesin sonucta.merhaba arkadaşlar kilo verenleri tebrik ediyorum ben bu hafta iyice uçtum zaten ya sinir oluyorum kendime nolur azıcık tutsam kendimi..
sabah tartıldım tabiki
başlangıç: 51.1
geçen hafta : 50.5
bu hafta : 50.3
bunun etkisiylede bir güzel yedim bugün
7.30 - 1 dilim tam buğday ekmeği,1 yumurta ,1 kk peynir ,4 tane ufak domates
11.30 - 5-6 tane ikram bisküvi , çay :2:
13.00 - kahve içtim
16.00 - 2 kaşık makarna ve mantarlı körili tavuk
ama doymadım hala karnım açççspor yaptım lakin 1 saat kadar şimdide dışarı çıkıcam bakalım ne kadar iradeli kararlar vericem
off bu önmüzde ki hafta regli olucm ardından edirneye gidecez derken bnm diyet iice sarsılacak kızlar tekrar 60a çıkmak istemiyorum.az öncede bugun cuma ye salla mantığına girip bi sürü şey yedm hamur işi şeyler akşama da kızartma var.. bari akşam çok az yiimm..
bugünü ödül kabul edip(çok kilo verdm ye ödül yapıom) regli olana kadar kaçamaksız menüler çıkartmaya çalışıcm kızlarr..
ama gerçekten bu hafta çok yiyeni dışlayalım kızalım bağıralım kendini kötü hissetmesni sağlayalım belki o zamn dikkat ederiz.
özellikle benden yana size sonsuz izin bana her şeyi söyleyebilirsiniz. önümüzdeki cuma ii kilolar vermek istiyorum(
az kilo vermek üzmüyo beni ama veriyorum havasına girip boşlamak istemiyorum50:
menüm sabah su
kahvaltıda 1 dilim ekmek 5 zeytin 1kk peynir 3 yaprak marul 5 dal maydonoz çay 1 kk helva
ara türk kahvesi 3 bisküvi
öğle bayat ekmekler vardı 2 gün önceden ziyan olmasın diye acılı tarhana çorbası yapıp yedik çoluk çocuk kociş falan 3 çatalda yoğurtlu biber
ara yapmadım ama regl olucam ya cnm tatlı şeyler çekiyo normalde üşenen ben kalktım oğlum ve ev halkı özellikle kendim için haşhaşlı kek yaptım yaş pasta tarzında üstüne çikolata sosu ohh gelsin kaloriler neyse biz yarın öğlende köye gidiyoruz kayınvalidemin yanına hem büyük oğluşum orda kalıcakmış biraz o gitsinde bende bi düzene gireyim artık yoksa ona yaptığım şeyleri bende yiyorum mecburen anne paylaşalımmı diyo insan dayanamıyo tabibu hafta sıkı bi rejime giricem inşallahh
spor 150 step
100 basen hareketi
su 2 litre olmadı daha
he bu arada ben daha akşam yemeğini yemedim yemicemde sadece 2 dilim pastadan yicem yeşilçaya beraber kızlar
Canım edirneye de gitsen regl de olsan sen aynen devam et hatta tartilma moralin bozulcaksa 2 hafta dengelemeyi ogrendin artik bigun kacirsan yarini az yer aksamlari hafif kapatirsin hayatimizin her doneminde tatil piknik vs. Olcak sonucta sen de iradeni denemis olursun bu hafta iyi gitte edirneye icin rahat git bari
evet ya bu hafta ii olmak zorundaym. Hem ben orda yok diyetteym yemicem tarzi seyler yapmam. 4 5 gün kalicaz en fazla 2 kilo alabilirm cok disimi skar en kötü ihtimalle 2hafta onu vermeye calisirim der yerim. Ama bu haftanın ii olmasi lazım.:) o yüzden bana çektirmedgnzi bırakmayın noluuuurrr. :)
Hic kuskun olmasin zevkle sac bas yolarizSaka bi yana goster bize iradeni bakalim busuu isteyince basarabiliyomu ?