- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.221
Yarın tartıda aynı çıksam öpüp başıma koyucamBi sürü şeyler kaldı die evde kenddm yemeyem die akşamada eşimn arkdaşını çagrdm. Halim yok bugün 7.30dan beri ayakta ve hizmetleniyorm.Ama kaldı herşey atılmaz günah,yenmez günah
Menunu begendim canim yarin tartida yuzun guler ins.:13:menüm
sabah aç karnına koca bi bardaj su
kahvaltıda 1 az yağda pişmiş yumurta 3 zeytin yarım kk peynir 1.5 dilim ekmek şekersiz cay
ara yeşilçay 3 kremalı bisküvi
öğle 2 yemek kaşığı erişteli yeşil mercimek yemeği 1 kase yoğurt 1 çorba kaşığı kızarmış yoğurtlu biber çeyrek ekmek
ara nescafe
akşam yine yeşil mercimek yemedim daha abimi bekliyoruz yanındada yoğurt yerim
birazzdan yeşilçay içicem
spor 150 step yapar gibi merdiven indim çıktım 100 basen hareketi 10 mekik ama bacaklarım çok ağrıyo ilk seferde çokmu yaptım acep
su 2 litre
Menüm
sabah bir adet kaşarlı tost. (Ama cok büyük değildi. Uzun ev ekmekleri olur ya dilimleri de büyük olur onu ortadan bölüp yapmis annem) salatalık domates peynir.
Ara 2şekersiz bardak şekersiz çay form cibik krakerden bi kac tane.
Öğlen türlü makarna yoğurt 1 dilim ekmek :'(
ara çabuk çorba
akşam 3 lokma ekmek fasulye bi kac kaşık cacık 5 6 tane siyah zeytincok berbat bi menü sanirim yarın hic bi gram gitmeyecek :'(
dün ablammdaydım çok utanıyorum yazamicimmmmmmmallah beni davul etsin gelen vursun giden vursun sizde oynayın yarın nolcekkkk almayım ne olurrrraki.19mayıs cumarteside doğum günüm iyiki doğmadım hiç doğmayaydım daha iyidi kaç kazan yemek yeryüzünde fakir fukaraya kalsaydı
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
9:00 :1 dl. börek,çay.
12:00 :türk kahvesi
13:30 :1 top tavuk kıyması,yarm domates,2 biber,2ince dl. çavdar.
15:15 :yeşilçay.
17:00 :nescafe,5 yulaflı,2 bitter
20:00 :1 kase çorba,menemen,2 kase cacık,1dl.çavdar
21:00 :yeşilçay,1 yulaflı,3 erik.
Kızlar akşam ogluşu dışarı çıkardım.Babasını karşılarız hem yorulsun birz dedim.7 de eşim geldi tam eve giricez yemek yemeye ogluş düştüBurnu çizildi kanadı Arabayla aglamsın die turladık güldürdük felan akşam yemegi gecikti o yüzden.
geçmiş olsun yolldaşım kyamammm(( çoka cımıştır daaa sende istersen buhaftaa bir tartılmaa iyce düzene girr birrr moralini toplaa pazartesi başlaa tekrarrr sıkma canını
dün ablammdaydım çok utanıyorum yazamicimmmmmmmallah beni davul etsin gelen vursun giden vursun sizde oynayın yarın nolcekkkk almayım ne olurrrraki.19mayıs cumarteside doğum günüm iyiki doğmadım hiç doğmayaydım daha iyidi kaç kazan yemek yeryüzünde fakir fukaraya kalsaydı
pişştttt kötü konuşma kendinee bakımm iiykii dogdunnn sahraaaaaaaaaaaaaa
merhabalarr ya bugün o kadar düzensiz beslendim ki anlatamam 2 gündür düzenim bozldu resmen bugün sabah 7.30da kalkmama ragmen aceleyle çıktım 11 bucuk gibi ice tea ile 2 dilim pizza yedim dışardaydım hiç diyet bişey yoktu salatada yiyemedim sabah sabah
sonra erkek arkadaşımdan 2 çatal cheesecake aldım ve 2 ısırık tavuklu sandwich
sonrada 1 galeta ve 3-4 çatal mantarlı tavuk
şimdide yeşilçay içiyorum yarın tartı günü çok korkuyorum
kendin söylemsin canım düzensiz olmuşşş haketen buğün geçti artık :)
menücüm kızlar:)
sabah 1dlm çav tulumpeyniri siyah zeytin domates çay
ara 1elma
öglen kuzendeydik 3 ymk kaşıgı nphutlu pilav 1 parça tavuk gögsü tarhana çorbası saltaaa
ara türkkahvesi 2 pogaça 2 kurupasta 1dlm yaşpasta ğündeydik
akşam meyve tabagıı 5 biryerde çay
yatarken 1 çay bardagı süt