Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Al benden de okadar ayni ciksam sevincem bi de regl oldumTam umutsuz vakayim bogazimda acildi mubarek . Aman ebrum iyi yapmissin sen yeme yukari falan cikar kalirsa 2 hafta oylecene yerimizde saydik bosu bosuna:2:

menüm
sabah aç karnına koca bi bardaj su
kahvaltıda 1 az yağda pişmiş yumurta 3 zeytin yarım kk peynir 1.5 dilim ekmek şekersiz cay
ara yeşilçay 3 kremalı bisküvi
öğle 2 yemek kaşığı erişteli yeşil mercimek yemeği 1 kase yoğurt 1 çorba kaşığı kızarmış yoğurtlu biber çeyrek ekmek

ara nescafe
akşam yine yeşil mercimek yemedim daha abimi bekliyoruz yanındada yoğurt yerim
birazzdan yeşilçay içicem
spor 150 step yapar gibi merdiven indim çıktım 100 basen hareketi 10 mekik ama bacaklarım çok ağrıyo ilk seferde çokmu yaptım acep
su 2 litre

Menunu begendim canim yarin tartida yuzun guler ins.:13:

Menüm
sabah bir adet kaşarlı tost. (Ama cok büyük değildi. Uzun ev ekmekleri olur ya dilimleri de büyük olur onu ortadan bölüp yapmis annem) salatalık domates peynir.
Ara 2şekersiz bardak şekersiz çay form cibik krakerden bi kac tane.
Öğlen türlü makarna yoğurt 1 dilim ekmek :'(
ara çabuk çorba
akşam 3 lokma ekmek fasulye bi kac kaşık cacık 5 6 tane siyah zeytin cok berbat bi menü sanirim yarın hic bi gram gitmeyecek :'(

Ôglenki ekmek haric cok kotu bi menu degil bence

Sabah 2 bardak su
Sabah
1.5 dilim cavdar
3 zeytin
2 catal recel
Kk peynir
Roka yesilcay
Ara
Nescafe
5 yulafli
2 bitter
3 hosbes
Ögle
1 parca isoanakli börek
Yogurt
Ara
2 kuyu kayisi
Aksam
4 y.k etli patlican yemegi
1 dilim cavdar
Yogurt
Ara
1 bitter
5 fındık
Su: 3 lt

dün saçalrımı boyatmıştım. işten çıkıp gitmiştim. bluzumun sırt kısmı boya olmuş. çok üzgünüm çok

dün ablammdaydım çok utanıyorum yazamicimmmmmmm allah beni davul etsin gelen vursun giden vursun sizde oynayınyarın nolcekkkk almayım ne olurrrraki.19mayıs cumarteside doğum günüm iyiki doğmadım hiç doğmayaydım daha iyidi kaç kazan yemek yeryüzünde fakir fukaraya kalsaydı

merhabalarr ya bugün o kadar düzensiz beslendim ki anlatamam 2 gündür düzenim bozldu resmen bugün sabah 7.30da kalkmama ragmen aceleyle çıktım 11 bucuk gibi ice tea ile 2 dilim pizza yedim dışardaydım hiç diyet bişey yoktu salatada yiyemedim sabah sabah
sonra erkek arkadaşımdan 2 çatal cheesecake aldım ve 2 ısırık tavuklu sandwich
sonrada 1 galeta ve 3-4 çatal mantarlı tavuk
şimdide yeşilçay içiyorum yarın tartı günü çok korkuyorum

bu kiloda çıkmam bülent ersoyun tekrar erkek olması gibi bişiiiii noli banaaaaa sehraaaaaaaa kendine gelll kilo almak için değilsin burda:113:

Bende diyom sehraa nerde meger yemek yemekle mesgulmus birimiz degil ki hepimiz birden costuk firca da atmiyoz birbirimize
Ne diyim yarin gene sen ben ebru uzulcez gibi gozukuyo gerci belli olmaz belki ikiniz biraz vermissinizdir. Cidden iyice saldik birbirmizi acil toparlayalim darbe yapcam olmadi bu topikte Butun aburcuburlar toplatilsin gunler piknikler 2. bi emre kadar Yasak
Pazartesiden itibaren sıkı yonetim yiyeni affetmeyelim kizalim yerden yere vuralim ideal kilolara az kaldi disimizi azcik sıkalım

menücüm kızlar:)

sabah 1dlm çav tulumpeyniri siyah zeytin domates çay

ara 1elma

öglen kuzendeydik 3 ymk kaşıgı nphutlu pilav 1 parça tavuk gögsü tarhana çorbası saltaaa

ara türkkahvesi 2 pogaça 2 kurupasta 1dlm yaşpasta ğündeydik

akşam meyve tabagıı 5 biryerde çay

yatarken 1 çay bardagı süt

bunaldım sinir oluyorum kendime 1ay sık dişini yok sanki kırılcek dişin

Ahh bu gunler gezmeler misafirler hep persembe gunune denk geliyo ben de sinir oluyorum gecen persembede ben yedim baya ama olsun tatlim sen toparlarsin bi aran kotu digerleri iyi sonucta

Özgecim melisim geçmş olsn dileklerinz içn teşekkürler.Merhem sürüyrm.Bugün normal bir kahvaltı ara türk kahvesi içtim.Öglende 2 frklı börek kolsyls yedim.Kurabiyemden yemedim.Akşamd pastamdn küçk bir dl yeşilçayla yedm.Öglen yediklermle duruyrm.Tüm gün ayakta bebeklern peşinden himetlendim feln .200 mekik çektim.Yrn ola hayrola

Kilo bidirimim
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 63,6
bu hafta: 62,2
giden: 1,4
gelen: Yok çok şükür
tolam giden: 2,6 kilo
hedef: 60,0

şimdi çok yoğun işim var. Değerlendirmeleri sonra yapıcam.

Kızlar öncelikle like veren arkadaşları tebrik ederim. Özellikle cokseymiistedim 1kilo 400 gram cok cok ii bi rakam tebrik ederim canimmm:) evet sıra benim kilomda hemen yapiyorummm
Kilo bildirimi
başlangıç 64
geçen hafta 59.640 kabul ettim tartlmamstm cünkü pazartesinin üstüne 200ekledim.
bu hafta 59.280
giden 360 gram
gelen yok
toplam giden 5kilo 720 gram
kızlar bu hafta cok cok az verdim ama hic üzülmüyorum ndense cünkü ellili kilolarda olmak beni mutlu ediyo. Hem cok da dikkat etmedim galiba az yedim ama kalorili seyler yedim. hic spor yapmadim. Ama kilo verebiliyo olmak cok cok güzel bi duyguymus. 5kilo verdim ben diye hava atmanın tadı pahabiçilemezmis:) hele aaa nasil verdin anlat bakm diye soranlara tavsiyeler vermekkk muthisss. .
Tabi sizler sayesindeeee :):)

bu haftada ben vermemişim kızlar üstüne üstelik 600 gram almışım regl olcam acaba ondanmı yoksa pazartesiden beri abimin karısı bizdeydi habire yedik kendiside aksine o kadar zayıfki boy 1.50 filan kilo 46 yesede çok kilo alamıyomuş yani oda kilo alamayanardan ee bende sigara içsem günde 1 paket bende kilo alamam zayıflarım sağlıklı beslenmek en iyisi gram gramda olsa gidiyo sonuçta gecenin bi vakti tuvaltee diye gişderken mutfağa bi giriyomuş yarım ekmek götürüyomuş bi olsak hemen alırız kiloyu neyse ben kendi kiloma geleyim 600 gram almışım bu hafta çok dikkatsidim vede hep 20 20:30 gibi yedim abur cuburda cabası ama moralimi bozmuycam sütlerim kaçmasın
geçen hafta 60.6
bu hafta 61.2
zuhahahhahahhahhahhhhhhhhh oynayıp zıplayasım var nedense bu hafta kilo vermeyenler okusun yazımı lütfen bakim şöylee bi çalkalanıp kendimize gelek önümüzdeki hafta verek

günaydın kızlar
sonunda bu hafta yüzüm güldü

Kilo bidirimim
başlangıç: 58.5
geçen hafta: 56.7
bu hafta: 56.0
giden: 700 gr
gelen: Yok
tolam giden: 2.5 kilo
hedef:49

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…