- 27 Mayıs 2010
- 956
- 2
- 30
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.201
İstedigini ye iç sadece fitness ile harika vucütlar senin olsun :)
ya kızlar biz niye böyleyiz hepimizde bir pasta börek var menülerde
bende yazıyım bari utanaraktan menümü..
sabah 1 dilim keğek ekmeği,3-4 parça kaşar,1 bardak şekersiz limonata
ara: çeyrek simit ve nescafe
öğlen: 3-4 kaşık domatesli makarna,3 tane tavuk kanat, azcık fırında patates
ara: kek ve çay
akşam : 10 tane yeşil erik
öğlende arkadaşıma gittim sebze falan yoktu çokda acıkmıştım yemek zorunda kaldım
Menun cok guzel kek olmasa iyi zayiflanir bu sekil
Burdayım meliiisiim herşeye ragmenBugün dikkatli beslenicem ve dinlenicem.Yarın sabahtan arkdaşalr gelicek öglenede bendeler.Yine börekler pastalar yapıcam Yapıcam ama yarn perşembe die az yemeye dikkat edicem:18 ün günde herkes verme artık sadece göbegin kalmış.Bol bol mekik çek göbek hareketi yap dediler.Kızlar ayıptır söylemesi iç çamaşırlarım b ile bollaştı.Yeni aldım Terziye verdiklerim yine bollaşmış.Çook vermiyor olsamda sıkılaşıyormuyum neyim.Belimi kurdale ile ölçüp işaretlemiştim.Dün ölçtüm ve işaretlenmiş yer ileride kaldı Mezuru alayımda her ay vücut ölçülerimi yazıcam bi kagıda.Mekigi günde 400- 500 yapıcam
Menunu begendim canim oglus icin de cok uzuldum cok gecmis olsun Allah beterinden korusun onlara en ufacik bisi olsa bizler kahroluyoruz.BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
9:00 :1 dl. börek,çay.
12:00 :türk kahvesi
13:30 :1 top tavuk kıyması,yarm domates,2 biber,2ince dl. çavdar.
15:15 :yeşilçay.
17:00 :nescafe,5 yulaflı,2 bitter
20:00 :1 kase çorba,menemen,2 kase cacık,1dl.çavdar
21:00 :yeşilçay,1 yulaflı,3 erik.
Kızlar akşam ogluşu dışarı çıkardım.Babasını karşılarız hem yorulsun birz dedim.7 de eşim geldi tam eve giricez yemek yemeye ogluş düştüBurnu çizildi kanadı Arabayla aglamsın die turladık güldürdük felan akşam yemegi gecikti o yüzden.
Su:3.5lt
spor:400 mekik(yarm tabiki de)
1 saat yürüyüş
Herkese günaydın kızlar.. Keyifler nasil? Ben bi garipm ya. Nezle mi oluyorum anlamadim burnumda bi sızlama var ordan anlma kulaklarıma vuruyo. Püf ya hic halim yok. Zaten diyaliz servisinde hastaları gördükce üzülüyorumAllah'a bin kere şükürler olsun sağlığımız yerinde. .
sabah gayet güzel bir kahvaltı ettim. arayı bir şekersiz nescafe ve bir elma ile yaptım. ama öğlen kıtlıktan çıkmış gbiydim. kendimi durduramadım. akşama dengelemem gerek. tartıdan önceki günde olacak iş mi?
Havalardandir canim bi sicak bi soguk hasta olman normal. Vitamin al kivi fslan ye faydasi olcaktir.Ben de regl olcam bugun yarin davul gibiyimYarin gene yuzum gulmucek gibi bakalim artik.benim kardesim diyaliz hemsiresi senindemi bolumun diyaliz
sabahkine göre iimm ama öğlen fazla kacirdim galiba. Icimden bi ses yarin umdugumu bulamcm diyo.
Aa kardeşin de mi hemşire ne güzel. Keske bende bi an önce atansamm..
Ben her ay bütün servisleri geziyorum. Bu ayda diyalizdeym. Hatta ünvde de 2yillik diyaliz okumak istiyorum ama cok üzülüyorum hastalara. Kocaman iğne batırıyoruz cok canlari yanıyo. Kiyblcek miyim bilmiyorum
Yarın tartıda aynı çıksam öpüp başıma koyucamBi sürü şeyler kaldı die evde kenddm yemeyem die akşamada eşimn arkdaşını çagrdm. Halim yok bugün 7.30dan beri ayakta ve hizmetleniyorm.Ama kaldı herşey atılmaz günah,yenmez günah
İyi olmana sevindim. Kardesimde 2 yil diyaluz okudu atandi ama gitmedi( ilk denizli sonra istabula )izmirde ozelde calisiyo. Maaleef canim saglik sektoru pekte ic acici olmuyo zamanla alisirsin Allah sifa versin tum hastalara