- 27 Mayıs 2010
- 956
- 2
- 30
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.181
Burdayım meliiisiim herşeye ragmenBugün dikkatli beslenicem ve dinlenicem.Yarın sabahtan arkdaşalr gelicek öglenede bendeler.Yine börekler pastalar yapıcam Yapıcam ama yarn perşembe die az yemeye dikkat edicem:18 ün günde herkes verme artık sadece göbegin kalmış.Bol bol mekik çek göbek hareketi yap dediler.Kızlar ayıptır söylemesi iç çamaşırlarım b ile bollaştı.Yeni aldım Terziye verdiklerim yine bollaşmış.Çook vermiyor olsamda sıkılaşıyormuyum neyim.Belimi kurdale ile ölçüp işaretlemiştim.Dün ölçtüm ve işaretlenmiş yer ileride kaldı Mezuru alayımda her ay vücut ölçülerimi yazıcam bi kagıda.Mekigi günde 400- 500 yapıcam
cok sevindimm canim senin adina:) dikkat ediyosun zaten yediklerine böyle geri dönüm almak cok hos gercekten. banada annem zayıfladın diyo gerçi daha 5 kiloya yakin verdim ama kendime güvenim geldi biraz daha. Ama göbeğimn gitmesi lazım cok fazla sarkıyo. spora başlamam lazım en kısa zamanda. Bide ebrus rüyamda seni gördüm :) yani yüzünü değil de kk da benim akşamki menüme cevap yazmistin ne yazdigini kalkinca hatirliyodum ama unuttum simdi. O kadar yer etmiş yani bende:):)
Benim küçük buusuum demek beni gördünBenimde göbegim sezeryan ve çatlaklar artı zayıflayınca burşuk jöle gibydi.Sanki şimdi daha toparlandı.Herkese inat ve bana sen zaten balık etlisin istesende dümdüz karnın olmaz dieyenlere inat,genç kızlıgımda dümdüz olmayan göbegimi çıtırcık gibi dümdüz yapıcam Bu en büyk hayaim.Birde göbek seansı varya güzellik merkezlerinde bi araştraym bütçem yeterse onada başlıycam.
menüm sabah aç karnına su
kahvaltıda 1.5 dilim ekmek salça üstünde tabi 1kk peynir 2 zeytin 1 dilim salam çay
ara türk kahvesi
öğle 1 tabak çorba 2 yemek kaşığı çubuk makarna sarımsaklı yoğurt
ara yeşilçay 2 tane kurabiye
akşam daha yemedim ama yemeyide pek düşünmüyorum hem acıkmadım hemde dün o misafirim vardı o kadar çok şey yedim ki anlatamam ceza olsun bana yemiycem akşam yemeği çok acıkırsam bi tane salatalık yerim tuzsuz
Kızlar keşke bi piyango çıksa bunu al istedigin gibi harca deseler.Göbegimi gerdirirdimÇatlaklarımı yok ettirirdim,güzellik merkezine atardım kendimi Baştan aşagıya ohhh miss gibi cilt yüz bakımları
Dün:Aç karınla 2 bardak ılık limnlu su.
9:00 :domates,biber,peynir,salata,1dl.çavdar,çy.
15:00 :2 kaşık kuskus salatası,1 örgülü milföy,1patates böregi,1 dl. meyveli jöleli yaz tatlısı,1 kalburabastı
16: 00 :yeşilçay
16:30 :türk kahvesi,1 edirne şekeri(mevlüt şekeri)
19:00 :1 avuç b.leblebi,1 çay.
Akşam aç yattım resmen.Ama mamacıklar çok güzeldi tabaklar hep boş geldi.Şimdi de yarının telaşı yine mamacıklar yapıcam bu gece
sabah yarım dilim ekmek 1 adet haşlanmış yumurta domates alatalık peynirr
ara yoookk okuldaydım almadm bişii acıkmadm çok
öğlen bir edet brovnii:) arkadaş saolsun süpriz yapmış bana browvi olmış(çookk severim)
ardından bide kek şeklnde olan browni küçüktü ama o (arkadaşın doğum gününü kutlamıklar o yüzden)
ara bi adet domatesli çabuk çorba
akşam tavuk çorbası (ne ka çok çorba yemişim)
6 7 tane sarmaaaa
ekmek yook
şimdide bisikleti almaya gideyim gezeyiimm azcııkk
öpüldünüz kzlarr. yorumlarınızı bekliyooruumm
Burdayım meliiisiim herşeye ragmenBugün dikkatli beslenicem ve dinlenicem.Yarın sabahtan arkdaşalr gelicek öglenede bendeler.Yine börekler pastalar yapıcam Yapıcam ama yarn perşembe die az yemeye dikkat edicem:18 ün günde herkes verme artık sadece göbegin kalmış.Bol bol mekik çek göbek hareketi yap dediler.Kızlar ayıptır söylemesi iç çamaşırlarım b ile bollaştı.Yeni aldım Terziye verdiklerim yine bollaşmış.Çook vermiyor olsamda sıkılaşıyormuyum neyim.Belimi kurdale ile ölçüp işaretlemiştim.Dün ölçtüm ve işaretlenmiş yer ileride kaldı Mezuru alayımda her ay vücut ölçülerimi yazıcam bi kagıda.Mekigi günde 400- 500 yapıcam
Ooo supersin ebrum mekikte cek duzenli gitsin gobus.Bugun benim de misafirim vardi daha zayiflama yuzun cok cokmus kurumussun cok dedi esimde ayni seyi soyluyo yani asiri zayifladin guzelligin gidiyo diyolarkafam karisti iyice onlar iyle dedikce ben de yiyom bugun bayaa abarttim el acmadi börekler falan tam 2 haftadir hic dikkat etmiyorum kilom ayni ama sevineyim mi dikkat edemiyom diye uzuleyimmi sastim 50 kilo olsam aslinda 49 keyfi olursam olurum artik 1 kilo sonucta
Sabah ac karnina 2 bardK ilik su
Sabah
1 dilim cavdar
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
2 catal recel
Kk peynir
Roka yesilcay
Ara
1 parca börek
2 kabak mucver
Sekersiz cay