Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Ben de diyom aksam 4 dilim ekmek neden yedi bu kizOzaman ok canim
Supersin meyveyi ihmal ediyon erik kiraz cikti yemesi de kolay evden goturup yersin

tamam bakalım onlara yöneleym artik erik agaci falan var ama eksi :) bide erik çilek falan kalorili mi bunlar ? Yani az mi cok mu ? Ben yedmmi 10 kusur oluyoda ondan:)

tamam bakalım onlara yöneleym artik erik agaci falan var ama eksi :) bide erik çilek falan kalorili mi bunlar ? Yani az mi cok mu ? Ben yedmmi 10 kusur oluyoda ondan:)

Erik cok buyuk olmamak kaydiyla 10 duye biliyorum cilegi de 4 5 tanesini dogra yogurtla karistir icine bi biskuvi kir ( ya da 3 4 findik)gerekirse ye doyurucu olur hem

canım maşşallah çok iradeliymişsin ya süper bak pizza yemene rağmen akşam yemeyerek kesin kilo vermişsindir

arkadaşlar bugünkü menümü paylaşıyım sizinle

7.30 - 1 kase nesfit
10.00 - 1 bardak nescafe ve yarım paket form biskvi
13.30 - 1 ayran ve 1 tahıllı simit
15.00 - 1 avuç kuru üzüm
19.00 - 1 tabak (10-12 tane falan) yaprak sarma , 1 kase yoğurt , 1 dilim çavdar ekmeği
yeşil çay içiyorum şimdi yanında ufak bir çikolata yedim:2:
daha bişey yemicem inşallah bol su içicem inşallah

kalkınca ılısu
sabah 1 yum 1buçuk k peynir birbuçuk çavdar 2ceviz salata çay
ara orta kahve
öğle 1dürüm çiğköfte ayran ara 2bitter 4yulaflı
akşam 2dolma yoğurt
kızlar biraz moralim bozuk bir küçük defterim vardı oraya not almışım 14şubatta 63.3kiloymuşum bide diyetisyenle başlamıştım ben bu yola 1kez gidip dahada gitmemiştim ve tesadüfen başka bi konu ararken bulmuştum burayı o listedede doktorun ölçümü 23eylülde 67.7yim..yani kendi çabamla ve sziler sayesinde çıtırımın ilk önerileriyle bu bu noktadayım.59.6 en son.ama diyeceğim oki 14şubatta 63.3 şimdi59.6 3ay geçmiş ben 4kilo vermişim ayda 1buçukkiloyani...çöktüm bir annebileyim moralmen..bi özeleştiri yapmak geerekirse hiç spor yapmadım canım onu bunu şunu istedi yedim biliyosunuz cumaları hele abarttım h.sonu dikkat edemedim çoğu zman..ama bbiliyosunuzki iyi günlerimde oldu tam tıkırında gittiğim ouyosunuz işte götürdüğümde oldu kokoreçi cipsi magnuumu böreği çiğköfteyi dikkat ettiğim günde..bugün şeytan dediki senin meetabolizman yavaşşş ama hayır değil mi?ankaraya gitim annemlere... gıcıklanıp veremedim diye çıtır çıtır yedim cipsi çekirdeği..ya hakkten siz dedikten sonra baktımda diğer topiklere millet aç bitap sıfır hata yapıyor biz olsak ayda 20 kilo veririz ama ne bileyim bi yandanda sağlıklı gidiyor gözüm aç almıyorda diyorum ama 1ayful diş sıkıpta 55olmakta çok istiyorum acelemi ediyorum bu modda devammı etsem...arızaya bağlayıp açmı kalsam sounda daha mutlu olurum 55olup rahatlamak istiyorum...

Son düzenleme:
Kızlar tlden giriyorum iki dk menümu yazıp cikicam sınavlarım var yarın yazmadan icim rahat etmedi :)
sabah yarim dilim ekmek 1 tane yumurta haslayamadm ama kırdım cok cok az yağ koydum. Bi iki çatal da peynir aldım. Ara iki üç tanı form cibik kraker.
Öğlen 1tane dürüm ayran bi adet dondurmaaaaaaa:)
ara çilekli yoğurt (tadını pek beğenmdm ndense ayri ayri yerim artk.) akşam bi tabak bakla yemeği ama 0 yağ. Ben ayırdım kendime hic yag ektirmdm. Cok az tuz ektim. 4 5 siyah zeytin Bi de 2lokmacik ekmek yedim canim çekti. Akşam yeşil çay içerim. Bide akşam yemeğinden önce yarim saat bisikletle turladm. Öyle iste kızlar. Öğlenki fazlaligi kapatabilmişmiyim sizce?

merhaba
olur olur hiç önemli değil. sen nasıl istersen öyle olsun..

Kızlar menümde bi düzeltme yapiyorum. Akşam yeşil çay içerim demistim ama içemedm . Zor geldi kalkip yapması:)

menün gayet güzel. Öğlen disarda olmana rağmen gayet güzel frenlemişsn kendini. Az yemeyi basarmissn. Benim de su an karnim ac ne yesemm diye düşünüyoooorum. Tost cok cazip geliyoooo :):) ama yemicemmm

saol kardeşim tost öglen ayranla yiyebilirsin birr zarı yokkii akşam ekmeksiz devam edersinn:)

canım :) ösgem kesin k ısnamıştırr alma sakınn canımm ideal kilomuz gelene kadar kulakarımızı tıkıyoruz dıaşrıyada eşlerimzde:) canımm eşimde bana dedi bak yee dıaşrı çıktık sonra ısmarlamıyosun felan diye ama koca pizadan incecikdi valaa amaa 1dlm tıkadıda zateen gözüm doyduu yedikçe kociş :)

canım maşşallah çok iradeliymişsin ya süper bak pizza yemene rağmen akşam yemeyerek kesin kilo vermişsindir

selam cnm merhaba pizayı öglen yityince akşamm yemeyeiiii terich etim valaa saol cnmm :))

bu da benim menüm
sabah 07:30 da
1 ceviz, 3 dilim sucuk, 1 çeri domates, 1 parmak salatalık, 1 kk peynir, 1 yeşil zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği
10:30 bir fincan yeşil çay, 1 paket elmalı mavi yeşil bisküvi
12:00 bir kepçe çorba, tavuk göğsü 3 üçte birini yedim. 3 yk pilav,salata
15:00 orta şekerli kahve, bir kurabiye
18:30 4 yk kaşığı taze fasülye, yk makarna, salata ve yoğurt
3 litre su
nasıl kızlar....

menücümle ben:)

sabah 1 simitt beyaz peynir 3 siyahy zeytin domtes biber çay

ara türk khavesi

öglen tarhan çorbası

ara 3 meyveli forma biskivi 5 biryerde çay

akşam 2 dolma biber yeşil salata 1 ymk kaşıgı yogurt

türk kahvesi

kiraz erik çilek tabagı yaptım kendimee :)

1 parça çikoltaa

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah
1.5 dilim cavdar
2 ceviz
3 zeytin
Kk peynir
Roka Yesilcay
Yarim kase dondurma
Ara
Nescafe
4 yulafli
1 bitter
Ogle
4 y.k etli kurufasulye
1.5 dilim cavdar
Yogurt
Ara
5 findik
4 kiraz
Aksam( misafirlikteydim)
1 kase tarhana corbasi
3 y.k etli bezelye
2 y.k pilav
Cacik
Ara
Yesilcay
1 browni
Eskisi gibi bogazimi tutamiyorum kacsmak cok yapiyorum cumaya tartisa + ciksam aklim basima gelcek alt tarafi 2 hafta tutsam bogazimi hedef kiloma gelsem koru iste yok illa yicem sinir oluyor kendime
Gecmisi yarin okuycam gec oldu ( menu yorumlamaya ne hakkim varsa tavsiye veriyorum ama kendim uymuyorum

Menun guzel canim iyi kapatmissin aksami da. Aslinda soyle soyleyim cok yemiyosun ama oglen cigkofte aksam dolma yiyince ayda 3 kilo gitmiyo yoksa sonucta gene az yemissin ama tercihin karbonhidrat olmus. Ac kalmana gerek yok cis yemicen iste bi iki hafta ama o da oyle kolay degil becersem ben yemem zaten hem spor yok cissiz gunumuz yok hem de kilo veremedikmi uzuluyoz vucut farklilik istiyo artik ya totomuzu kaldirip spor yapcaz ya da bogazimi tutcaz
eet canim kapatmissin guzel olmus menun
Cokk guzel gercekten su da icilmis supersin
Melisss gene guzel bir menu hedefine dogru hizli adimlarla ilerliyosun canim

Sarmayla ekmek olmamis canim onun yerine corba icebilirdin digerleri cok guzel tebrikler

selam kızlarrr
dünkü menümü yazayım
sabah
beyaz peynirli bi kase salata
çay
ara
salatalık
öğlen
tavuklu salata bi kase
ayran
ara
salatalık
yoğurt
3 çilek
akşam
tavuklu salata ayran
su:2.5 lt
spor 40dk. yürüyüş
2 bardak yesil çay

ben bu diyeti uygulamaya karar vermiştim p.tesi itibariyle p.tesi 57 kilodaydım 2 gün böyle az yememe rağman 56.4 cıktım bugün bu diyeti yapanlar ilk gün (su kaybı büyük ihtimal ama yinede moral oluyo insana) 1-1-5 kilo arasında veriyolar ben niye veremiyorum yaaaa üfff
neyse ben yine herseyden az az yeme diyetimi yapayım insana baygınlık veriyo hep aynı sey yemek

yoldaşım n erdesinnn jojopppppp

Burdayım meliiisiim herşeye ragmenBugün dikkatli beslenicem ve dinlenicem.Yarın sabahtan arkdaşalr gelicek öglenede bendeler.Yine börekler pastalar yapıcamYapıcam ama yarn perşembe die az yemeye dikkat edicem:18ün günde herkes verme artık sadece göbegin kalmış.Bol bol mekik çek göbek hareketi yap dediler.Kızlar ayıptır söylemesi iç çamaşırlarım b ile bollaştı.Yeni aldımTerziye verdiklerim yine bollaşmış.Çook vermiyor olsamda sıkılaşıyormuyum neyim.Belimi kurdale ile ölçüp işaretlemiştim.Dün ölçtüm ve işaretlenmiş yer ileride kaldıMezuru alayımda her ay vücut ölçülerimi yazıcam bi kagıda.Mekigi günde 400- 500 yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…