Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Maşşallah kızına canım.Çok dikkatli olman gerekiyor.Ben bile hala arkasındayım.Fırsat buldukça yaz ve yazmıyorum die de kaçamkalar yapma sakın

ösledim ben seni çokcanım çok dikkatli ol bu dönem zor fazlasıyla.bide alışkanlık haline getireilirsen felak ve nas surelerini biliyorsan ezbere oku tabi tedbiri elden bırakmaarada yaz emi herkesin dokusu farklı bu topikteee

Maşşallah kızına canım.Çok dikkatli olman gerekiyor.Ben bile hala arkasındayım.Fırsat buldukça yaz ve yazmıyorum die de kaçamkalar yapma sakın
Evet canım ne zormus..koyup koyup gidiyor bizim kizya düşmese..İnan 2 gün stresten basım ağrıdı..2 kerebkafa üstü düştü..dizinin üstüne falan düşse ..hadi diyecem düşe kalka büyüyecek..ama kendini arkaya ativeriyor..o kadar da arkasındakim..bı anda ne olduğunu anlayamıyorum..aman sagliklica yürüsün de ben pesinde gezerim..öyle cok kaçamagim oldu ki..offff

ben de seni canım valla arada girip esprilerin okumadım sanma..felak nas okumaya çalışıyorum aklıma geldikçe..aslında devamlı okumak lazım.muskasinda nazar duaları var hep sırtında ama gecen birisi okumak lazım muskayla olmaz dediBundan sonra alışkanlık haline getireyim bunu inşallah..Allah'a emanetler...Sagol canım hatırlattığın icim..gercekten buraya gelmeyince eksiklik hissediyorum ben de

Masallah kizinaAllah kazadan beladan korusun evlatlarimizi( amin)
Yemeni icmeni de dengele canim en azindan aksam kacirmamaya bak ki cok yedigini de sanmiyorum
Ama gene de soyleyim dedim tatilde de iyi eglenceler canim

Kızlar yoruldum valla.Arka balkon pimapenini sildim,banyo wc temzledim.3 tel çamaşır as topla.Pazzar market offf.Yarın günüm var.Menümü belirledim:18:
vicdanımı sızlatma yaa benim balkonum kirliiii
dur şu yağmurlar bi bitsin girişcem ama tek başıma olcek gibi değil üff

kızlarr dün biraz falz kaçırdım anneler güü falan diye ailecek kahvaltıydı yemekti derken akşam yememdim ama bişey yazamadımda bugünkü menüme geliyim en iyisi
9.00 - 1 adet kepek ekmekli beyaz peynirli sandwich
13.00 - 1 kase domates çorbası ve 1 dilim ekmek
16.30 - 1 kase yoğurt ve 1 köfte
19.00- 1 dilim kepek ekmeği,1 kase tavuk sote
20.00- bir kaç erik ve üzüm
çay içiyorum şimdi birşey yemem daha zaten

ya ben patlıcanı severimde çok nasıl yapıyosun kababını özelden yazarmısın kimsenin canı çekmesinnn

patlıcanı ben de çok severim. benim yaptığım gibisinin aynısından olan bir link buldum onu özeline atıyorum şimdi...

özgem menü biraz karışmış amaa çok kötü deilll okadarda olurr canımm genel olarak çok iyysin

hatanı biliyosun yoldaşımm akşamı agır yemisnnn öglenle yer degişmeliydiiii ama olmuş artıkk yarın ğünde yaz yee bari ):

Kızlar az önce diyaliz servisinde tartldm üstelik kahvaltı da yapmistim. Ve 59.620 ciktimm :):) demekki bu hafta kilo almamışmmmmmm:):)

tatlı kardeşim adına çokk sevindimmm

bitaneciğim özlemiştik senii çok andımmm gitiğin yoklugun çok beli oluyorrrr bizi sensiz bırakmaa sahra dogru söylüyor herkezin dokusu var buu topikte özleiz bizz ayol :) amin arkadaşım inşlahhh hayırlsııylaa iy eglenceler

topiğin gururundan meücük :)

sabah 2 dlm çav ekemgi menemen tulum pyniri 4 siyah zeytin çay

ara suuu :)

öglen dışardaydık kocişle 1dlm pizaa koca pizadan 2 elma dilimli patates 2 kaşık sufle 1 bardak limonluu soda

ara 3 adet form meyveli biskivi lattleee

aakşam 1 elma çilek 1 şeftali 1 kase yogurt

Kızlar herkese günaydın :) öncelikle dünkü menümü yazayım :)
sabah yarim dilim ekmek peynir 2 zeytin
ara formun çıbık krakeri
öğlen 1.5dilim ekmek çorba yuvarlak köfte(icinde bi kac küp patates vardı cok küçük ama. Azıcık da ketcap mayonz ) bi de limonlu salata.
Ara formumn kalanından biraz.
17.30 gibi orta sekerli türk kahvesi(anneme kahve makinası aldım da dun denemek amaçlı:))
akşam 3 4 dilim ekmek bir tabak fasulye yemeği bi kac zeytin. Akşam da bir bardak şekersiz çay. Cok ii değil biliyorum ama elden gelen buu spor falan da yok cünkü dün o kadar yorulmuşm ki ayaklarımın agrisindan uyuyamadım bile. Bide sınavlar basladi. Yoksa bisikletle falan yemekten sonra gezerdim biraz. Fayda faydadir:):)

menün gayet güzel. Öğlen disarda olmana rağmen gayet güzel frenlemişsn kendini. Az yemeyi basarmissn. Benim de su an karnim ac ne yesemm diye düşünüyoooorum. Tost cok cazip geliyoooo :):) ama yemicemmm

Cokseymiistedim biz seninle yarisiyoruz bu hafta da ben geçen hafta cuma günkü kilomu bilmiyorum. Pazartesi tartldm 59.620 cktm o kilo üzerinden mi olsun o zaman? Cumaya kadar 5 gün olacak. Kafam karisti da benim :) ondan bi karisiklik olmasin bide hile yapmis gibi olmuym diye sana sorayım ddiiiimm?

Son düzenleme:

Melissim bi formulu varsa soyle ara yapmadan ogle yemegi yedin ve sadece 1 dilim yedin bravo menun de cok guzel
bende iradeliyimdir hele damarim bi tuttumu agzima koymam ama oglen diye affetmezdim ben olsam zaten zayifladim diye bi havaya girdim hemen esim gene dun biraz kilo al dedi hayirrr dedim gorcez bakalim aliyonmu almiyonmu dedi :18: ne plani varsa artik

Sabah 3 dilim ekmek aksam yarim dilim ekmek olsun canim sabah guzel kahvalti yapamadigin icin gun boyu yeme iht. Hissediyosun asiri bi yemen yok senin aslinda ama ekmek 5 6 dilim yemissin cok olmus ekmegi bu kadar yeme sabah 2 ogle 1 aksam 1 dilim ye

valla ya ben bu öğlen cok yedimm cok ısrar etti arkadaş benim de cok canim istedi dürüm yedim üstüne de dondurmaaaa :) akşam sade yoğurt yerim olmadi
sanirim esin sana biraz kilo aldirmak istiyoooo. Gelme sakin oyununa. Tutsn o inadin simdi görsn iradeli olduğunu :):)

Durum ara da olurda hemen ustune dondurma olmamis canim
Yok ben oyuna gelip kilo almam dusunmek bile istemiyorum gene 40 beden benn ( kendi kendime kilo aldiririm o ayri)

ayy yanlis yazmışsmmm akşam 3 4 lokma ekmek olacak o. Akşam yemeğinde hic 4 dilim ekmek yenr miii :) cik buraya girdiğimden beri yapmıyorum onu. Sabah yarim. Öğlen 1.5 akşam da yarim desek toplam 2.5dilim istee

ayy yanlis yazmışsmmm akşam 3 4 lokma ekmek olacak o. Akşam yemeğinde hic 4 dilim ekmek yenr miii :) cik buraya girdiğimden beri yapmıyorum onu. Sabah yarim. Öğlen 1.5 akşam da yarim desek toplam 2.5dilim istee

Ben de diyom aksam 4 dilim ekmek neden yedi bu kizOzaman ok canim
Supersin meyveyi ihmal ediyon erik kiraz cikti yemesi de kolay evden goturup yersin

Ben de diyom aksam 4 dilim ekmek neden yedi bu kizOzaman ok canim
Supersin meyveyi ihmal ediyon erik kiraz cikti yemesi de kolay evden goturup yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…