- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.141
ösledim ben seni çokMelisim sehram ben de sizi özledim canım..kızım yürüyor da maşallah teyzeler..ama düşüyor da..cok dikkatli olmam gerekiyor..yazmamıyorum..ben de ne buraya girip yazacak hal ne de utancımdan yazabilecek yüzüm var zaten..
Kızlar..anneler gününüzü kutluyorum..Allahım hepimizin evladına hayırlı uzun ömürler nasip etsin acılarını göstermesin..
Melisim inşallah sana da bu duyguyu nasip etsin canım arkadasim
Perşembe kaplıcaya Afyon'a gidiyorum kızlar..cuma bildirim yapamadım annemdeydik..cuma gene yapamiycam..ama sanirim aldım biraz..Perşembe yazarım kilomu sabah tartılip..menü yazamiyorum utancımdan cok enerji kaybediyorumBahane tabi..ama öyle gercekten..inşallah bugun gece yazayım..öpüyorum sizleri..
Evet canım ne zormus..koyup koyup gidiyor bizim kizMaşşallah kızına canım.Çok dikkatli olman gerekiyor.Ben bile hala arkasındayım.Fırsat buldukça yaz ve yazmıyorum die de kaçamkalar yapma sakın
ösledim ben seni çokcanım çok dikkatli ol bu dönem zor fazlasıyla.bide alışkanlık haline getireilirsen felak ve nas surelerini biliyorsan ezbere oku tabi tedbiri elden bırakma arada yaz emi herkesin dokusu farklı bu topikteee
Melisim sehram ben de sizi özledim canım..kızım yürüyor da maşallah teyzeler..ama düşüyor da..cok dikkatli olmam gerekiyor..yazmamıyorum..ben de ne buraya girip yazacak hal ne de utancımdan yazabilecek yüzüm var zaten..
Kızlar..anneler gününüzü kutluyorum..Allahım hepimizin evladına hayırlı uzun ömürler nasip etsin acılarını göstermesin..
Perşembe kaplıcaya Afyon'a gidiyorum kızlar..cuma bildirim yapamadım annemdeydik..cuma gene yapamiycam..ama sanirim aldım biraz..Perşembe yazarım kilomu sabah tartılip..menü yazamiyorum utancımdan cok enerji kaybediyorumBahane tabi..ama öyle gercekten..inşallah bugun gece yazayım..öpüyorum sizleri..
vicdanımı sızlatma yaa benim balkonum kirliiiiKızlar yoruldum valla.Arka balkon pimapenini sildim,banyo wc temzledim.3 tel çamaşır as topla.Pazzar market offf.Yarın günüm var.Menümü belirledim:18:
ya ben patlıcanı severimde çok nasıl yapıyosun kababını özelden yazarmısın kimsenin canı çekmesinnn
Duzensiz menum
07.30
1 boyoz
Kk peynir
Yesilcay
12.30
Nescafe
5 yulafli
2 bitter
14.00
2 mini browni
4 kucuk sarma
17.30
1 elma
Yogurt
19.30
Yarim ekmek doner
Light kola
Sonra yesilcay
2 bitter
Ordan oraya kostururken firsat bulup yediklerim
BUGÜN:Aç krınla 1 bardak ılık limonlu su.
Sabah:kk peynir,kuşburnu reçeli,salata,domates,1yumrta sarısı,çay.
Ara:türk kahvesi,1 elma.
Ögle:1 tbak çorba,2 kaşık makarna,yogurtlu semizotu.
Ara:türk khvesi
Ara:yeşilçay,5 yulaflı.
Akşam:1 tabak çorba,1 kepçe kuru fasulye,2 kaşık tavuklu pilav,ezme salata,1 bardak kola
Ara:yeşilçay.
Hata:aynı gün tadımlıkda olsa pilav ve makarna yemem ve kola.
Spor:2.5 saat yürüyüş
300 mekik
Su:2.5lt yatana kadr 3 olur
Kızlar az önce diyaliz servisinde tartldm üstelik kahvaltı da yapmistim. Ve 59.620 ciktimm :):) demekki bu hafta kilo almamışmmmmmm:):)
Melisim sehram ben de sizi özledim canım..kızım yürüyor da maşallah teyzeler..ama düşüyor da..cok dikkatli olmam gerekiyor..yazmamıyorum..ben de ne buraya girip yazacak hal ne de utancımdan yazabilecek yüzüm var zaten..
İyi benn begendim canim
Topigin gururu az ve oz bir menu gene.Cumaya gene yuzun gulcek ins. bu gidisle
utandırıdın benii canımm saolasınnn elimden geliyosaa hepimiz birbirimize motive ediyoruz işltee
topiğin gururundan meücük :)
sabah 2 dlm çav ekemgi menemen tulum pyniri 4 siyah zeytin çay
ara suuu :)
öglen dışardaydık kocişle 1dlm pizaa koca pizadan 2 elma dilimli patates 2 kaşık sufle 1 bardak limonluu soda
ara 3 adet form meyveli biskivi lattleee
aakşam 1 elma çilek 1 şeftali 1 kase yogurt
topiğin gururundan meücük :)
sabah 2 dlm çav ekemgi menemen tulum pyniri 4 siyah zeytin çay
ara suuu :)
öglen dışardaydık kocişle 1dlm pizaa koca pizadan 2 elma dilimli patates 2 kaşık sufle 1 bardak limonluu soda
ara 3 adet form meyveli biskivi lattleee
aakşam 1 elma çilek 1 şeftali 1 kase yogurt
Kızlar herkese günaydın :) öncelikle dünkü menümü yazayım :)
sabah yarim dilim ekmek peynir 2 zeytin
ara formun çıbık krakeri
öğlen 1.5dilim ekmek çorba yuvarlak köfte(icinde bi kac küp patates vardı cok küçük ama. Azıcık da ketcap mayonz ) bi de limonlu salata.
Ara formumn kalanından biraz.
17.30 gibi orta sekerli türk kahvesi(anneme kahve makinası aldım da dun denemek amaçlı:))
akşam 3 4 dilim ekmek bir tabak fasulye yemeği bi kac zeytin. Akşam da bir bardak şekersiz çay. Cok ii değil biliyorum ama elden gelen buuspor falan da yok cünkü dün o kadar yorulmuşm ki ayaklarımın agrisindan uyuyamadım bile. Bide sınavlar basladi. Yoksa bisikletle falan yemekten sonra gezerdim biraz. Fayda faydadir:):)
Melissim bi formulu varsa soyle ara yapmadan ogle yemegi yedin ve sadece 1 dilim yedin bravo menun de cok guzel
bende iradeliyimdir hele damarim bi tuttumu agzima koymam ama oglen diye affetmezdim ben olsam zaten zayifladim diye bi havaya girdim hemen esim gene dun biraz kilo al dedi hayirrr dedim gorcez bakalim aliyonmu almiyonmu dedi :18: ne plani varsa artik
valla ya ben bu öğlen cok yedimm cok ısrar etti arkadaş benim de cok canim istedi dürüm yedim üstüne de dondurmaaaa :)akşam sade yoğurt yerim olmadi
sanirim esin sana biraz kilo aldirmak istiyoooo. Gelme sakin oyununa. Tutsn o inadin simdi görsn iradeli olduğunu :):)
Sabah 3 dilim ekmek aksam yarim dilim ekmek olsun canim sabah guzel kahvalti yapamadigin icin gun boyu yeme iht. Hissediyosun asiri bi yemen yok senin aslinda ama ekmek 5 6 dilim yemissin cok olmus ekmegi bu kadar yeme sabah 2 ogle 1 aksam 1 dilim ye
ayy yanlis yazmışsmmm akşam 3 4 lokma ekmek olacak o. Akşam yemeğinde hic 4 dilim ekmek yenr miii :) cik buraya girdiğimden beri yapmıyorum onu. Sabah yarim. Öğlen 1.5 akşam da yarim desek toplam 2.5dilim istee
ayy yanlis yazmışsmmm akşam 3 4 lokma ekmek olacak o. Akşam yemeğinde hic 4 dilim ekmek yenr miii :) cik buraya girdiğimden beri yapmıyorum onu. Sabah yarim. Öğlen 1.5 akşam da yarim desek toplam 2.5dilim istee