- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.121
İyi benn begendim canimsabah9buçukta 2çavdar arası 2kk peynir maydonoz bier iki çeri domtes
12buçuta birbuçuk yumurta yarım kk peynir 1sigara böreği salatalık domtes çay biber dereotu maydonoz
ara 2hurma
4buçukta 1porsiyon balık hamsi kızartma salata 1çavdar
şimdi 1yulaflı
7de cacık yicem
sonrada erik yicem
nasıl?
Topigin gururu az ve oz bir menu gene.Cumaya gene yuzun gulcek ins. bu gidislemenücümm:)
sabah 1 dlm çav sucuklu yumurta dometes biber çay
ara 5 bieyerde açyım
öglen form biskivisi kayısı çayım
ara 1 elma
akşam et sote tarhana çorbasaı salataaa
latleee
Cok begendim canim sarma ile ekmegi yemeseydin tabi superdi ama bu sekil gitsen bu cuma yuzun gulerKızlar menüm:
sabah bir adet tost 2 bardak şekersiz cay peynir salatalık
ara bi adet salatalık
öğlen bir tabak çorba 3 4 lokma ekmek bi kac zeytin.
ara 2 tane sultani
akşam bir tabak fasulye 3 4 adet sarma 3 4 lokma ekmek. Kızlar hafta ici daha ii olacak ins .
2 litre su içtim birazdan yeşil çay icicem bide yemekten sonra yarim saat bisiklet sürdümm .
Guzel canim menunu begendimmenümün geri kalanını da yazayım
sabah kahvaltımı yazmıştım. 13:30 gibi 7-8 adet çilek, 10 kadar çağla yedim
15:30 da bir kase çorba, bir dilim çavdar ekmeği
19:00 da bugün patlıcan kebab yaptım. 4 tane parmak kalınlığında patlıcan, 4 adet köfte, 2 yk pilav, bol salata, bol yoğurt
20:00 de bir fincan yeşil çay
2,5 litre kadar su
BUGÜN:Aç krınla 1 bardak ılık limonlu su.
Sabah:kk peynir,kuşburnu reçeli,salata,domates,1yumrta sarısı,çay.
Ara:türk kahvesi,1 elma.
Ögle:1 tbak çorba,2 kaşık makarna,yogurtlu semizotu.
Ara:türk khvesi
Ara:yeşilçay,5 yulaflı.
Akşam:1 tabak çorba,1 kepçe kuru fasulye,2 kaşık tavuklu pilav,ezme salata,1 bardak kola
Ara:yeşilçay.
Hata:aynı gün tadımlıkda olsa pilav ve makarna yemem ve kola.
Spor:2.5 saat yürüyüş
300 mekik
Su:2.5lt yatana kadr 3 olur
BUGÜN:Aç krınla 1 bardak ılık limonlu su.
Sabah:kk peynir,kuşburnu reçeli,salata,domates,1yumrta sarısı,çay.
Ara:türk kahvesi,1 elma.
Ögle:1 tbak çorba,2 kaşık makarna,yogurtlu semizotu.
Ara:türk khvesi
Ara:yeşilçay,5 yulaflı.
Akşam:1 tabak çorba,1 kepçe kuru fasulye,2 kaşık tavuklu pilav,ezme salata,1 bardak kola
Ara:yeşilçay.
Hata:aynı gün tadımlıkda olsa pilav ve makarna yemem ve kola.
Spor:2.5 saat yürüyüş
300 mekik
Su:2.5lt yatana kadr 3 olur
Canım ogluş ayaklarımda uyuyunca yarım mekik çekiyorum.Tam mekigi çekemiyorum malesefmerhaba arkadaşım..
sana bi sorum olacaktı..menün çok iyi bu arada..bir günde 300 mekik nasıl çekiyorsun ??? ben 20yi bile zar zor çekiyorumayaklarınla destek alarak mı çekiyorsun, ve birde tek seferde kaç defa çekebiliyorsun?? yani bir günde 300 mekik benim için hayal olduğundan çok ilgimi çekti.. tebrikler ben 100 çeksem öpüpte başıma koyarım heralde..
AAAAAA ne güsel buuusuuucuum.Senin adını sevindmKızlar az önce diyaliz servisinde tartldm üstelik kahvaltı da yapmistim. Ve 59.620 ciktimm :):) demekki bu hafta kilo almamışmmmmmm:):)
Günaydin kizlar yeni bir haftaBu hafta kiralim seytanin bacagini cumaya sevinelim artik onumuzde 4 gun var
4 guncuk tutalim bogazimizi ( ebru yarin azcik ucundan yiyebilirsin sen izinlisin)yaz kapida
Yesilcayimi iciyorum suankahvaltimi yaptim doktorumu izliyorum diyetisyen var suan[/QUOT
Üzgünüm kızlar ama iş arkadaşlarım perşembe kahvaltıya gelcekler öglen ve akşamda bendeler:18:Anca haftaya kaldı benm işBende biraz izledm tv yi
Günaydin kizlar yeni bir haftaBu hafta kiralim seytanin bacagini cumaya sevinelim artik onumuzde 4 gun var
4 guncuk tutalim bogazimizi ( ebru yarin azcik ucundan yiyebilirsin sen izinlisin)yaz kapida
Yesilcayimi iciyorum suankahvaltimi yaptim doktorumu izliyorum diyetisyen var suan[/QUOT
Üzgünüm kızlar ama iş arkadaşlarım perşembe kahvaltıya gelcekler öglen ve akşamda bendeler:18:Anca haftaya kaldı benm işBende biraz izledm tv yi
Gelsinler canim sen kosusturmaktan oglustan yemeye firsat bulamazsinZaten az az yersin olur biter gene de kilonverirsin bence
Salçasız iyi bir menü olmuşKızlar menüm:
sabah bir adet tost 2 bardak şekersiz cay peynir salatalık
ara bi adet salatalık
öğlen bir tabak çorba 3 4 lokma ekmek bi kac zeytin.
ara 2 tane sultani
akşam bir tabak fasulye 3 4 adet sarma 3 4 lokma ekmek. Kızlar hafta ici daha ii olacak ins .
2 litre su içtim birazdan yeşil çay icicem bide yemekten sonra yarim saat bisiklet sürdümm .
Menün güzel olmuş canımmenümün geri kalanını da yazayım
sabah kahvaltımı yazmıştım. 13:30 gibi 7-8 adet çilek, 10 kadar çağla yedim
15:30 da bir kase çorba, bir dilim çavdar ekmeği
19:00 da bugün patlıcan kebab yaptım. 4 tane parmak kalınlığında patlıcan, 4 adet köfte, 2 yk pilav, bol salata, bol yoğurt
20:00 de bir fincan yeşil çay
2,5 litre kadar su
Bştter yulaflı browni bal şeker olmuş canımDuzensiz menum
07.30
1 boyoz
Kk peynir
Yesilcay
12.30
Nescafe
5 yulafli
2 bitter
14.00
2 mini browni
4 kucuk sarma
17.30
1 elma
Yogurt
19.30
Yarim ekmek doner
Light kola
Sonra yesilcay
2 bitter
Ordan oraya kostururken firsat bulup yediklerim
menücümm:)
sabah 1 dlm çav sucuklu yumurta dometes biber çay
ara 5 bieyerde açyım
öglen form biskivisi kayısı çayım
ara 1 elma
akşam et sote tarhana çorbasaı salataaa
latleee
işyerinde açılıyor artık kk.
22:00 ye kadar işteyim. birazdan 1 saatliğinde eve gidip gelicem. yemeğimi de yerim bu arada. menümü arzedeyim.
07:30 da 2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
2 yeşil zeytin
2 çeri domates
2 parmak salatalık
2 çatal bal
1 fincan form çay
10:30 da 2 parmak salatalık, bir fincan yeşil çay
12:00 de 1 porsiyon tas kebab, bir dilim ıspanaklı börek, bool yoğurt
15:00 de 10 tane çağla
akşam yemeğinde muhtemelen 17:30 da olacak
4 yk kadar patlıcan kebab dünden kalan ve bir kase mercimek çorba yiyeceğim.
evet yorumlarınız bekliyorum. ayrıca ben bu sabah tartıldım. ama cumaya kadar tartılmayacağım.
ya ben patlıcanı severimde çok nasıl yapıyosun kababını özelden yazarmısın kimsenin canı çekmesinnnişyerinde açılıyor artık kk.
22:00 ye kadar işteyim. birazdan 1 saatliğinde eve gidip gelicem. yemeğimi de yerim bu arada. menümü arzedeyim.
07:30 da 2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
2 yeşil zeytin
2 çeri domates
2 parmak salatalık
2 çatal bal
1 fincan form çay
10:30 da 2 parmak salatalık, bir fincan yeşil çay
12:00 de 1 porsiyon tas kebab, bir dilim ıspanaklı börek, bool yoğurt
15:00 de 10 tane çağla
akşam yemeğinde muhtemelen 17:30 da olacak
4 yk kadar patlıcan kebab dünden kalan ve bir kase mercimek çorba yiyeceğim.
evet yorumlarınız bekliyorum. ayrıca ben bu sabah tartıldım. ama cumaya kadar tartılmayacağım.