Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

bende aynen senin gibiyim. hayatımda ilk defa 4 kiloya yakın bişi verdm ve baktm veryorum boşladım birazda. nede olsa veriyorum mantığına bürünüp. daha bu sabah annem tost yapmış hadi yiim akşama az yerm diyorum. reddemiyorum yani yemeği. ve aşırı seviyorum yemek yemeyii..
ama kendimi toplayıp vermm lazım iice büyük ihtimal verdklermide aldım çünküü..
hatttaaaaa istersen gene biz yarışalım bnu hafta ne dersiinn ???????

kilonuda teprik eder başarılarının devamını dilerim..

Kızlar valla biz çok yiyoruz.Başka yerlere göz attım ve bizim topik yemek yeme topigi gibi geldi resmen:26:Kusursuz menüler çıkartalım hadi kızlarrrrr.....

Anneler gününüz kutlu olsun

Bu benm 2. anneler günüm ayyy çok duygusalım

kızlar günayydıınn
herkesin anneler günü kutlu olsunn. evlatlarınızla ve annelerimizle nice güzel günler geçirmemiz dileğiyleee

tüm annelerin günü kutlu olsun darısıda bizee:)))

yoldaşım artık seninn dikaet etmen gerekiyorr gerçktennn

tebrikleri için saolun kızlarr sizlerin sayesindeee toparlıypruz birbirimizii iyki varsnızz hepiniz ayrı ayrııııııııııııııııı

jojopp özledim seniiiiiiiiiiiiii

bana öyle geliyorki sen çok stresli uyuz bişeysin.çok dert ediyorsun kedine herşeyi.sabahki patatese çok takılma.etrafındaki insanlarıda üzme bu can sııcı halinle.kendine gel silkelen azcık.ya ye streslide olma mutluda olma öyle geçin gitsin hayat ...yeme yada mmutlu ol

kızlar gözetmenliğim vardı sabah şimdi yine var 2de başlıcak.yazmak istiyorum ama bişeylerde.gelince yazarım koştur sehraa allahtan evim yakın okula görüşürüz

hayy ağzına sağlık sehraaa hocamm :))
bak bana bütün hafta yedm takıyomuyum :)) (azcıkkk takıyoruumm)

evet olabilir. bu hafta yarışalım. 63,6 çıktım cuma günü.

ya ama ben uyuz falan değilim. yazdığım gibi biraz oburumdur. unuturum yememem gerektiğini. bir de ben 4 ay önce sigarayı bıraktım. bunu başarabilmiş olmama karşın yemeklere karşı koyamamak sinirimi zıplatıyor.

sonuçta yediğinde kendisi daha mutsuz olcek o biliyor onu sataşıyorum ama onun iyiliği için laf aramızda

iyi oluyor senin bana sataşman. seni tanımıyorum ama yerken aklıma geliyon bazen.

ama ben bu hafta tartılmadım. yanı cuma günkü kilomu bilmiyorum. bi önceki haftayı biliyorum60.260 tı. almışımdır bu hafta çok yemiştim çünküü.
olsun o kilo üzerinden yaparız bizde olur mu??

Son düzenleme:
sabah9buçukta 2çavdar arası 2kk peynir maydonoz bier iki çeri domtes
12buçuta birbuçuk yumurta yarım kk peynir 1sigara böreği salatalık domtes çay biber dereotu maydonoz
ara 2hurma
4buçukta 1porsiyon balık hamsi kızartma salata 1çavdar
şimdi 1yulaflı
7de cacık yicem
sonrada erik yicem
nasıl?

İns. Canim Allah'im sana da nasip etsin dualarimiz seninle Teyze olalim bizde

İnş. gönlüne göre olur yoldaşımBizde çıtır teyzeleri oluruz

olcek inşaallah ama hamile kalmadan verki kilolarını üstüste gelmesin yğların katlanmasın bu inançta ol

canımmm arkdaşalrımmm sizlerle gururr duyorummm bebegim oldugunda böylee teyzeelrii oldugunaaa çok sevincek dularınızı bana yer verdiniziçin saolunn duygulandım valaaa

iykiii burdasnızz sizleri seviyorum jojupudaaa

menücümm:)

sabah 1 dlm çav sucuklu yumurta dometes biber çay

ara 5 bieyerde açyım

öglen form biskivisi kayısı çayım

ara 1 elma

akşam et sote tarhana çorbasaı salataaa

latleee

melisimmmmmmmmmmm

Kızlar menüm:
sabah bir adet tost 2 bardak şekersiz cay peynir salatalık
ara bi adet salatalık
öğlen bir tabak çorba 3 4 lokma ekmek bi kac zeytin.
ara 2 tane sultani
akşam bir tabak fasulye 3 4 adet sarma 3 4 lokma ekmek. Kızlar hafta ici daha ii olacak ins .
2 litre su içtim birazdan yeşil çay icicem bide yemekten sonra yarim saat bisiklet sürdümm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…