- 27 Mayıs 2010
- 956
- 2
- 30
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.101
merhaba
aslında çok karamsar değilim ama oldum olası boğazıma düşkünümdür. bazen gözüm dönüyor ve yememem gerektiğini unutuyorum. şöyle kendimi motive edebilecek birşey de bulamadım. vermem gereken 3 kilo var. mesela avm ye gittik diyelim, hemn şu fikir kafamdan geçiyor şimdi bir tantuni yiyeyim de yarın devam ederim. sanırım onun için böyleyim.
ayrıca neden yanlış anlayayım ki. aksine teşekkür ederim.
kilonuda teprik eder başarılarının devamını dilerim..
Kızlar valla biz çok yiyoruz.Başka yerlere göz attım ve bizim topik yemek yeme topigi gibi geldi resmen:26:Kusursuz menüler çıkartalım hadi kızlarrrrr.....
Anneler gününüz kutlu olsun
Bu benm 2. anneler günüm ayyy çok duygusalım
kızlar günayydıınn
herkesin anneler günü kutlu olsunn. evlatlarınızla ve annelerimizle nice güzel günler geçirmemiz dileğiyleee
bana öyle geliyorki sen çok stresli uyuz bişeysin.çok dert ediyorsun kedine herşeyi.sabahki patatese çok takılma.etrafındaki insanlarıda üzme bu can sııcı halinle.kendine gel silkelen azcık.ya ye streslide olma mutluda olma öyle geçin gitsin hayat ...yeme yada mmutlu olben de kahvaltıdan yeni kalktım.
2 dilim çavdar ekmeği
5-10 tane patates kızartması
3 ceri domates
salatalık
biber 1 kk kadar peynir
1 yeşil 1 siyah zeytin
2 ceviz
2 bardak şekersiz çay
ay ne çok şey yemişim
bana öyle geliyorki sen çok stresli uyuz bişeysin.çok dert ediyorsun kedine herşeyi.sabahki patatese çok takılma.etrafındaki insanlarıda üzme bu can sııcı halinle.kendine gel silkelen azcık.ya ye streslide olma mutluda olma öyle geçin gitsin hayat ...yeme yada mmutlu ol
hayy ağzına sağlık sehraaa hocamm :))
bak bana bütün hafta yedm takıyomuyum :)) (azcıkkk takıyoruumm)
bende aynen senin gibiyim. hayatımda ilk defa 4 kiloya yakın bişi verdm ve baktm veryorum boşladım birazda. nede olsa veriyorum mantığına bürünüp. daha bu sabah annem tost yapmış hadi yiim akşama az yerm diyorum. reddemiyorum yani yemeği. ve aşırı seviyorum yemek yemeyii..
ama kendimi toplayıp vermm lazım iice büyük ihtimal verdklermide aldım çünküü..
hatttaaaaa istersen gene biz yarışalım bnu hafta ne dersiinn ???????
bana öyle geliyorki sen çok stresli uyuz bişeysin.çok dert ediyorsun kedine herşeyi.sabahki patatese çok takılma.etrafındaki insanlarıda üzme bu can sııcı halinle.kendine gel silkelen azcık.ya ye streslide olma mutluda olma öyle geçin gitsin hayat ...yeme yada mmutlu ol
sonuçta yediğinde kendisi daha mutsuz olcek o biliyor onu sataşıyorum ama onun iyiliği için laf aramızda
evet olabilir. bu hafta yarışalım. 63,6 çıktım cuma günü.
ya ama ben uyuz falan değilim. yazdığım gibi biraz oburumdur. unuturum yememem gerektiğini. bir de ben 4 ay önce sigarayı bıraktım. bunu başarabilmiş olmama karşın yemeklere karşı koyamamak sinirimi zıplatıyor.
iyi oluyor senin bana sataşman. seni tanımıyorum ama yerken aklıma geliyon bazen.
30 yaşımaa gelldimm nerdeyseee rabimmm bizede nasip ewtisn bu özle duyguyuuuu anneriniimzz iyki varlarrr
30 yaşımaa gelldimm nerdeyseee rabimmm bizede nasip ewtisn bu özle duyguyuuuu anneriniimzz iyki varlarrr
İns. Canim Allah'im sana da nasip etsin dualarimiz seninle Teyze olalim bizde
İnş. gönlüne göre olur yoldaşımBizde çıtır teyzeleri oluruz
olcek inşaallah ama hamile kalmadan verki kilolarını üstüste gelmesin yğların katlanmasın bu inançta ol
canımmm arkdaşalrımmm sizlerle gururr duyorummm bebegim oldugunda böylee teyzeelrii oldugunaaa çok sevincek dularınızı bana yer verdiniziçin saolunn duygulandım valaaa
iykiii burdasnızz sizleri seviyorum jojupudaaa
melisimmmmmmmmmmm