- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 39
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.081
bende bugün kü menümü yazayım. pek iyi değildi ama hafata sonu olması dengeleri bozuyor. gerçi bu hafta içi de benim dengeler hep bozuktu ya...
sabah daha doğrusu 12'de
2 dilim çavdar ekmeği
domates, salatalık, zeytin, peynir, 2 tane ceviz, 3 dilim sucuk
13:00 de 10 tane çilek
sonra dışarı çıktım
15:30 gibi 1 paket kepekli limonlu mavi yeşil bisküvi
19:00 da 2 küçük biber dolması, bol yoğurt kuzudan kalan kalan bir dilim pizza (süperfreshin küçük pizzalarının 1/4'ü)
şu anda şekersiz nescafe içiyorum
bugün hiç bitki çayı içemedeim belki 8 gibi bir daha meyve yerim.
o pizzada kendine hakkim olmalıydın bak..basılsa tadını biliyorum de yemiyosun o zman aklında olsun hergün takip etcem yaz menunu.akşam meyve yeme.okuduysan okudum yaz.şeker yüklemişsin akşam zati
merhaba
teşekkür ederim yorumun için. yok meyve yemedim akşam. yemicem de zaten. 2 hafta sonra önemli bir toplantım var. konuşma yapacağım orada. o gün flinta gibi olmam gerek.
kürsüden kimse görmezki poponumesleğin nedir
merhabalar ay ben bugün maça gittim babamla ve yediğim biber gazı oldukça iştahımı kesti ve akşam yemek yemedim diyebilirim
sabah : 1dilim kepek ekmeği,peynir,1 zeytin,yeşil çay
ara: 1 ufak dilim frambuazlı pasta ve şekersiz türk kahvesi
öğlen : yarım dürüm ve ayran 15.30dan beri bişey yemedim dahada yemem zaten moralsizim
Kızlar valla biz çok yiyoruz.Başka yerlere göz attım ve bizim topik yemek yeme topigi gibi geldi resmen:26:Kusursuz menüler çıkartalım hadi kızlarrrrr.....
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah :
9:00 :kk peynir,2 dl.kızarmş denge ekmegi,2 çatal kuşburnu,1 salata,çay.
Ara :
11:00 :türk kahvesi
12:00 :1 elma
Ögle:
14:00 :2 kepçe çorba
15:00 :3 hamur,peynir,salata,domates kaşesi,yeşilçay.
Ara:
17:00 :yeşilçay,5 yulaflı
Akşam:yogurtlu patlıcan,yogurtlu kabak,2 dl ekme(bana bana yedim)taze sarımsak
yeşilçay,2 tarotte.Misafirklikteydik sadece 2 minik turta tarzı tek atımlıktan yedim.Bugünkü menüm çok kötü.Pisbogaz oldum çıktım.Şımardım mı neBiri beni durdursun Sıkıcam artık kednimi.Acıkınca salatalık felan yiycem.Kızlar emzirmek kalori harcatıyr ama bi o kadarda çok acıktırıyor
ben de kahvaltıdan yeni kalktım.
2 dilim çavdar ekmeği
5-10 tane patates kızartması
3 ceri domates
salatalık
biber 1 kk kadar peynir
1 yeşil 1 siyah zeytin
2 ceviz
2 bardak şekersiz çay
ay ne çok şey yemişim
yoo o kadar da çok yememişsşn sabah kahvaltısı sonuçta bu düzügün yapmak gerek..
ya yanlış anlamazsan bişi sorucam sana. neden bu kadar karamsarsın ? bnde berbat gidiyorum ama istesem toparlanabileceğime inanıyorum. sende istesen çok ii kilo lar verebilirsin. bence silkin ve kendine gel. olumsuz düşünceleri at kafandan ve neler yapabileceğini kendine göster..
umarım beni yanlış anlamamışsındır kötü bişi sölemk istememmm..