- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.041
Gunaydinnn! Nasilsiniz umarim tarti yuzunuzu guldurmustur bugun cunku benimkini guldurdu :) aslinda cumartesi baslamistim diyete 51.1 ile bu sabah 50.5 olmusum cok mutlu oldum az olsun ama guzel guzel devami gelsin insallahbu sabah ac uyandim ama saat 7.30 da bir kase kfeks yedim cikolatali simdi 11.30da yarim muz yicem aciktimm
boyum kisa canim ya 157 falan ve tam bir elma tibiyim ben belim kalcam gogsum falan hersey var yani o yuzden hedefim 46 falanSenin hedef kac ki:44:Boyun kac canim kilon az cunku
boyum kisa canim ya 157 falan ve tam bir elma tibiyim ben belim kalcam gogsum falan hersey var yani o yuzden hedefim 46 falan
ben biliyorsunuz bu hafta hiç mi hiç dikkat etmedim. ve dün gece yatmadan önce doğum günümden kalan bir dilim pastayı mideye indirdim. oğlum çubuk kraker yiyordu ondan tırtıkladım. ve yattım. neden mi yaptım bunları bugün tartıda fazla çıkmak için. belki aklım başıma gelir diye düşündüm. ve tartıda 63,6 çıktım. 64,8 ile başlamış hatta bir ara 61,6 ya kadar düşmüştüm. şimdi ben bu hafta çok dikkat edicem. eğer haftaya hiç kilo veremezsem siz de bir daha benim yüzüme bakmayın. atın beni topikten. anlaştık mı?
iyi o zaman veremeyen hadi bana eywallah desin kilolara merhaba desin oldu gözlerim doldu!o gilolar gidene kadar aynen burdasın kök söktürces sana!!sürüneceksin burda el aman diceksin gitsin uzak dursun benden yağlar diceksinnn yok öyle olmadı ben gidiyorum felan gitcek o kilolar hergün nemume bakcam senin haberin olsun yapışmadan yağlar totona bu hafta dikkat et bakalım sen yaparsın yapceksin!
açkarnına sı
kahvaltıda 2 küçük dilim ekmek 4 zeytin azıcık yağda pişmiş yumurta ıhlamur
ara 1 paket kremalı bisküvi 10 tane vardı içinde
öğle çeyrek ekmek arası tavuk yaptım evde arkasından nescafe 1 tabak sütlaç kendime özel az şekerli çok şekerlinin tadını hiç tutmadı ama alışayım az şekerli tatlılara
ara 1 avuç badem yeşilçay
akşam 1 tabak merrcimek çorbası 1 küçük dilim ekmek 1 küçük dolma 1 tabak sütlaç
ara çay
su 2.5 litre
Ben de vermemene sasirdim canim ama moral bozma hemen belki haftaya İki haftalik birden giderKilo bildirimi
Başlangıç:63
geçen hafta:55.7
Bu hafta:55.7:44:
Giden:yok
Gelen:yok
Hedef:55.0
Kızlar koca 1 hafta günüm felnda yoktu börek felnda yemedim.Nie böyle oldu anlayamadım. Nasıl ya 200 gram bile verememişim.
Sen de benim gibi yedikce yiyesin gelmis bende kurupastalari goturdum gecen aksam yemesek iyiydi ama onumuze bakalim ve eski iradeli gunlere donelim bizden de oyle kolay kurtulus yokben biliyorsunuz bu hafta hiç mi hiç dikkat etmedim. ve dün gece yatmadan önce doğum günümden kalan bir dilim pastayı mideye indirdim. oğlum çubuk kraker yiyordu ondan tırtıkladım. ve yattım. neden mi yaptım bunları bugün tartıda fazla çıkmak için. belki aklım başıma gelir diye düşündüm. ve tartıda 63,6 çıktım. 64,8 ile başlamış hatta bir ara 61,6 ya kadar düşmüştüm. şimdi ben bu hafta çok dikkat edicem. eğer haftaya hiç kilo veremezsem siz de bir daha benim yüzüme bakmayın. atın beni topikten. anlaştık mı?
aslında gıcık olmadım değil yani en azından 300gram gider diye bekliyordum ama olsun napalım ben 53 kilo olana kadar tok karınla şöyle kıyafetlerle falan 55 olana kadar sislerleyim aç karınla 53 olana dek..acaba hangi tarihte olcam bilmiyorum bildiğim bişey varsa 53 olana kadar vazgeçmeyeceğim.ve alıntı yaparak ilk başaladığım gün bu topiğe yazdıklarım ve son yazdıklarım hedefe ulaşmışlığım o cümleler..ayyyhh göslerim dolduolcak inşşaallah başaracağız ve bu işi hep beraber yapacağız..sonrada kilo korumaya geçeceğizz..almıcaz hatta ayhh midem küçülmüş falan dicezzz
Başı sagolsun arkadaşının canım.Saldın sen kendini öyle hissediyorum nedensekızlar herkese günaydın öncelikle.
2 gündür falan giremiyorum. çünkü hiç ii değilim. yakın bi arkadaşım annesini kaybetti. kız daha 18 yaşında var mı böle bişi ya..
sanki ben gülünce mutlu olunca yada başka bi işle uğraşınca ayıp bişi yapıyomuş gibi utanıyorum kendmden. kız annesini kaybetti ben nasıl gülebilirim diyorum. çok saçma ama öyle hissediyorum.(
neyse sizinde canınızı sıkmak istemem o yüzden değiştiriyorum konuyu.
kilo veren ve koruyan arkadaşları tebrik ediyorum. ben tartılamadım bu hafta fazlasıyla yemiştim büyük ihtimall almışımdır ama ne kadar aldığımı bilmiyorum. merak ediyodum gerçi ama fırsatım olmadı tartılmaya.
haftaya ii bi şeklde kilo vereceğimi düşünüyorum ve size söz veriyorum.
ebru sehra ösge sizin veremediğiniz gramlar fazlasıyla benden gitmiş desenize 1.100 ne demek ya ve öyle çok düzensiz yedim bide bende şaşırdım hatta kıyafetimle tartılmıştım acaba tarçınlı sunun faydasımı oldu dersiniz kızlar