- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #3.761
kızlar üzgünüm ama ben tavsiyelerinize uyamıyorum. sanki bilrek zıtlaşıyorum sizinle ya. az yemekle meşgulüm bu aralar sanıırım biraz pisikolojm bozukk.. bu gün yediklerimi söyliyim de kızın bana
sabah 1 dilimden az çavdar haşlanmış yumurta peynir az da salçaaaa(0 yağğğğğ) 1 bardak şekersiz çay
öğlen bi kaç kepekli galete
18:00 bir salatalık
45 dk bisikletle dolaştım (hatta köpekLERR koşturdu çok korktum çok kötüydüüü)
akşamda az bi kaç lokma ekmek ot yemeği 3 4 çatal makarna.
yatana kadar da su ve yeşil çay içicem paso.
akşam yemeğini çok yemişim sanırım ama ota bayılıırım kendmi kaptırmışım.
kısacası gayet çirkin ve sağlıksız beslnmişim dimi. ama elmde değil şu sıralar cnm yemek yemek bile istemiyo.
off kızlar ben sanırım bi kaç gn menülerimi yazmasam ii olacak size de aynı şeyleri söyletip kimseyi sıkmıyım.
umarım bi ara aklım başıma gelir de adam gibi besleniriim .s
menücümm:)
sabah 1dlm çav kahvaltılıjlar çay
ara naneli çay 2tuzlu biskivi 2 tutku
öglen türk kahvesi arkdşalrla simit kuruyemiş vardı yemedimm
akşam mantar sote yogurt
meyve salatası kivi elma çilek
BUGÜN:
SABAH :1dl.simit ekmek,y.ymurta sarısı,2 çatal sürme peynir,1 çatal reçel,3 zeytin,ıhalmur.
Ara :türk kahvesi,1 elma.
Ögle :1 tabak çorba,2 kaşık yogurt,1dl.ekmk,1 biber.
Ara:çay,kekstra,5 bisküvi(misafirim vardı)
Akşam:2 kepçe çorba,3 minink dolma(zeytinyaglı ve tuzsuz)taze sarımsak,3 loklma ekmek.
Ara:yeşilçay,2 bisküvi.
Spor:1 saat yürüyüş.
sU:3LT
Bu hafta spora azcik agirlik verdin mi sorun olmaz ara da olcak bence nazar diyelim moralini bozupta duzenini bozmaBaslangic..71.8
Gecen hafta..63.9
Bu hafta..64.1
Boyleolacagi belliydi aksam kızım ile uyuyakalmisiz kocis deevin ihtiyacları vardı almaya gitti..beni gelince kaldırdı bak sana ne aldım diye..hayır diyemedimMagnumu infinity..üstelik hic de beğenmedim..ama açtığım için yemek zorunda kaldım kocis yarım bırakmama cok kızar..o da beğenmedi..bitter gibi acı aciydi..neyse olsun üzülmüyorum çünkü ben bı hafta cok kilo verip diğer hafta ya vermiyorum ya da 100-200 gr alıyorum..alıştım artık..kilo verenleri şimdiden tebrik ederim..
Bu arada dün 29 beden kot aldım..aslında 28 de oldu cogu modelde ama bu dar paça modelde..cok dar olmasını istemedimİp atlamaya ben de başlıyorum bugun ozgecim..bari bunu yapayım..peki ust üste 15 dk mı..Aralıklı yapsam nolur ki..
Tebrik ederim cnm..Süpersin..0 beden mı olcan napcan sekerim..150 arka arkaya:44:Umarım dayanabilirim unutma ben senden 14 kilo kadar daha agirim
günaydın artık bende burda menülerimi paylaşayım o zaman
öncelikle kilo bildirimi yapayım
bugün sabah 57.1
geçen hafta 57.5
hedef 50
başlangıç 58.5
boy1.53
inşallah sizinle birlikte en yakın zamanda kilolrımdan kurtulurum kurtuluruz
Kızlar ama bi yanım sevinirken diger yanım üzülüyor.Çünkü geçen sefer 55.8 gördüm ama haftasına geri aldım.Ben diger hafta jojop gibi almak degil daha da vermek daha da motive olmak istiyorum.
Başlangıç:63
Geçen hafta:56.0
Bu hafta:55.7:124:
Giden:300
Gelen:yok
Hedef:52
Toplam giden:7.300