Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Kizlar jojopta soylemisti forumda ya da baska yerden ögrendigimiz güzellik sırlarını paylasalim yaza hem citir hemde bakimli girelim

Salçalı kız hani geri dönmem için salçayı bırakma sözü vermiştinMenün güzel sonuçta ot yemişsin börek mantı feln yeemişsin.
ya evet söz vermiştima ma yicek bişi olmuyo geç kalıyorum düzgün kahvaltı edemiyorum.. o yüzden salçaya muhtacım ama ne zararı var kiiii onunn yağ yok içindeee :44:
ama inan hep yerken aklıma sen geliyon ve daha az yiyom hatta bazen bi kere banoıyom hiç banmıyom başkaaaaa

ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman yaz canım..ama enerjiye ihtiyacın var senin sıkı beslen bence..

tek istediğim bi an önce kilo verip zayıf olmakk ama bunun için yetrli çabayı gstermiyorum sanırım.s
napim ama bnm için bu bile bi mucizee

Sabah ac karnina 2 bardak ılık su
Sabah
2 dilim cavdar
2 catal nutella
3 zeytin
kk peynir
Yeşilcay
Ara
Sekersiz nescafe
4 yulafli
2 bitter
Ögle
4 kasik taze fasulye yemegi
1 dilim cavdar
Yogurt
Ara
1 kucuk elma
5 findik
Yogurt
Aksam
Nesfit
Su 1 lt ((sularimiz kesik yarin gece 1'e kadar ariza varmisSu icmedim sık wcyw cikmayim diye yarin da icmicem bu gidisle))
300 ip atlama
100 basen
Ara
Yesilcay
1 bitter

Sabah..2 dilim tam buğday, 2 kk peynir, yumurta, 2 banim az Şekerli recel vardı ondan, çay kasığının ucuyla tereyağı, sekersiz çay,4 zeytin, domates, salatalık

Ara..2 hurma

Öğlen..4 kasik ispanak, yoğurt, 1 dilim tam buğday, 3 tanecik patates kızartması yani 3 çatal yedim

Ara..suütlaç 1 kase:26:

Ara..yarım dilim yufkadan börek ( anneanneme uğraşmıştım yemesem kuseceklerdi yarısını yadim 4 lokma falan)

Ara..1 elma

Aksam..daha yemedim ya nesfit yiyeceğim ya da kabak+yoğurt..karar veremedim kocis gelsin de..

Evime geldim kızlar..haftaya da tatile gidiyorum..açık büfe degil ama gene de kilo alarak gelirim muhtemelen..Özge kadar irade sahibindegilim...bu sefer nefsimle imtihan sırası ben de..

Hareket süper canım cok zor..yetmişe kadar zor dayandım..ama sanki boynum ve sırtım belimden ve göbeğimden daha cok çalıştı..Öf ya ben hic spor yapamıyorum hep bir bahanem var..zaten esnek bir vücudum da yok kansizlik var herhalde hemen de yoruluyorum kizimdan dolayı.Âma artık sıkılasmam lazım..bari haftada uç gün yürüsem..bana en iyisi yürüyüş..severim de..

Sabah ogle cok guzel canim ya sutlactan sonra borek olmamis ama ben de senin yerinde olsam yerdim kendu anneannem geldi aklima o da kuser yemezsem onlar darilip uzulmesin yeter ki
Aksami da hemen ye bence gec kalmadan yarin tarti gunu hem

Evime geldim kızlar..haftaya da tatile gidiyorum..açık büfe degil ama gene de kilo alarak gelirim muhtemelen..Özge kadar irade sahibindegilim...bu sefer nefsimle imtihan sırası ben de..
Ben de yerim diyodum gitmeden ama kiyamiyon yemeye hem de gercekten iradeni deniyon kendinle yuzlesiyon iyi oluyo

Sabah ogle guzel sutlactan sonra borek olmamis ama ben de senin yerin de olsam yerdim kendi anneannem geldi aklima o da kuser yemezsem onlar darilip uzulmesin
Aksam icin cokta gec kalma malum yarin cuma
Ben evlenmeden ara da plates yapiyodum ebru salli ile tv den o bu hareketi hergun yapiyodu hundred adi cok fena yaniyo karin kaslari Ben de denemeye karar verdim bakalim

kızlar menüümm
sabah geç kaldım biraz o yüzden kahvaltı yapamadım
ama hastanede aralıklarla beyaz leblebi yedim. bide 1.5 lt su aldım sürekli onu içtim.
öğlen yemeğinden 45dk önce yeşil çay içtim (evde bitki çayı bardağı buldum çok rahat oluyomuş artık onu hiç ayırmıcam yanımdan)
öğlen (12:45) bi kepçe bol limonlu mercimek çorbası
2 kepçe yoğurt
kabak dolması vardı ama ben 2 çatal falan aldım pek beğenmedm bide acıkmamıştııımm.
16.30 gibi bi adet dondurma yediimmm keşke yemeseydim ama erkek arkadaşım yedirtti hep onun yüzündeeeenn
akşamda bi tane karnıyarık yedim bi dilimde çavdar.
spor evde biraz yaptım 50 tane mekik çektim ama çok zorlandım ya bide biraz ösgenin attığı linkteki hareketi denedm olmadı :26:
birazda kendi çapımda yaptım bişiler. gün içinde de baya yol yürüdüm onlarda yürüyüşten sayılsın noluurr

bölee işteee yarın tartı günü çok merak ediyoorruumm. umamrım almamışımdır :18:

Bu arada karin kasin tam calismadiysa dogru sekilde durmamissin benim de basta belim agrimisti yanlis durmysum meger ebru salli duzgun anlatiyo ona gore duruyodum ozaman sirf karin calisiyo

Klasik busuuu menusu yani az ama gene karisik yarin umutluyum ben senden bakalim nolcak
O hareketi yapmaktan ziyade dogru pozisyonda durmak daha zor kolay gorunuyo ama biraz zorluyo beli yere sabitlicen bosluk kalmicak arada

Klasik busuuu menusu yani az ama gene karisik yarin umutluyum ben senden bakalim nolcak
O hareketi yapmaktan ziyade dogru pozisyonda durmak daha zor kolay gorunuyo ama biraz zorluyo beli yere sabitlicen bosluk kalmicak arada

ama içimden bi ses kilo verdn büşüüüü dioooo.. gerçi bu hafta pazar günü piknikteydm yedm salı evdeydm yedmm umarım bana kilo olarak geri dönmezzlerrr ya benm bel deki yağlar gitmeli tek ihtyacım olan o daha kolay hareket yokmu yaaa :97:

Mutlaka vermisindir devneden daha fazla vermeyesin bel yani icin oklava hareketi var al oklavayi eline ensene koy ust kisim sabit asagiyi sag sol cevir heralde boyleydi ben pek yapmadim ebru yapiyo sanirsam yanlissam duzeltin

Bacaklar, kasların en çok biriktiği yerdir. Onları güçlendirmek, kalorileri daha iyi yakabilmek ve metobolizmayı hızlandırmak anlamına gelecektir. Kalça kaslarınızı güçlendirecek egzersiz yapmak da yararınıza. Hiçbir şey yapamıyorsanız, günde en az 15 dakika ip atlayın. Böylelikle 100 kaloriden fazlasını harcayacaksınız!

Tüm bunları kendinizi sıkmadan yapın. Unutmayın uzmanlar haftada bir kilo ve 6 haftada bir beden incelmenin ideal olduğunu söylüyor.
Ayy ben ip atliyom hergun cok faydasi varmis. Hadi kizlar hergun 15 dk spor yapalim linkleri attim yapmasi kaldi hop bir iki
Bu da kalca egzersizleri cok faydali bi bakin derim
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/6202-kalca-egzersizleri.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…