- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #3.741
Dumduz bir karin icin denemege deger bence
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-saglikli-yasam/446023-2-haftaya-dumduz-karindenendi.html
ya evet söz vermiştima ma yicek bişi olmuyo geç kalıyorum düzgün kahvaltı edemiyorum.. o yüzden salçaya muhtacım ama ne zararı var kiiii onunn yağ yok içindeee :44:Salçalı kız hani geri dönmem için salçayı bırakma sözü vermiştinMenün güzel sonuçta ot yemişsin börek mantı feln yeemişsin.
ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman yaz canım..ama enerjiye ihtiyacın var senin sıkı beslen bence..
Sabah ogle cok guzel canim ya sutlactan sonra borek olmamis ama ben de senin yerinde olsam yerdim kendu anneannem geldi aklima o da kuser yemezsem onlar darilip uzulmesin yeter kiSabah..2 dilim tam buğday, 2 kk peynir, yumurta, 2 banim az Şekerli recel vardı ondan, çay kasığının ucuyla tereyağı, sekersiz çay,4 zeytin, domates, salatalık
Ara..2 hurma
Öğlen..4 kasik ispanak, yoğurt, 1 dilim tam buğday, 3 tanecik patates kızartması yani 3 çatal yedim
Ara..suütlaç 1 kase:26:
Ara..yarım dilim yufkadan börek ( anneanneme uğraşmıştım yemesem kuseceklerdi yarısını yadim 4 lokma falan)
Ara..1 elma
Aksam..daha yemedim ya nesfit yiyeceğim ya da kabak+yoğurt..karar veremedim kocis gelsin de..
Ben de yerim diyodum gitmeden ama kiyamiyon yemeye hem de gercekten iradeni deniyon kendinle yuzlesiyon iyi oluyoEvime geldim kızlar..haftaya da tatile gidiyorum..açık büfe degil ama gene de kilo alarak gelirim muhtemelen..Özge kadar irade sahibindegilim...bu sefer nefsimle imtihan sırası ben de..
Sabah..2 dilim tam buğday, 2 kk peynir, yumurta, 2 banim az Şekerli recel vardı ondan, çay kasığının ucuyla tereyağı, sekersiz çay,4 zeytin, domates, salatalık
Ara..2 hurma
Öğlen..4 kasik ispanak, yoğurt, 1 dilim tam buğday, 3 tanecik patates kızartması yani 3 çatal yedim
Ara..suütlaç 1 kase:26:
Ara..yarım dilim yufkadan börek ( anneanneme uğraşmıştım yemesem kuseceklerdi yarısını yadim 4 lokma falan)
Ara..1 elma
Aksam..daha yemedim ya nesfit yiyeceğim ya da kabak+yoğurt..karar veremedim kocis gelsin de..
Ben evlenmeden ara da plates yapiyodum ebru salli ile tv den o bu hareketi hergun yapiyodu hundred adi cok fena yaniyo karin kaslariHareket süper canım cok zor..yetmişe kadar zor dayandım..ama sanki boynum ve sırtım belimden ve göbeğimden daha cok çalıştı..Öf ya ben hic spor yapamıyorum hep bir bahanem var..zaten esnek bir vücudum da yok kansizlik var herhalde hemen de yoruluyorum kizimdan dolayı.Âma artık sıkılasmam lazım..bari haftada uç gün yürüsem..bana en iyisi yürüyüş..severim de..
kızlar menüümm
sabah geç kaldım biraz o yüzden kahvaltı yapamadım
ama hastanede aralıklarla beyaz leblebi yedim. bide 1.5 lt su aldım sürekli onu içtim.
öğlen yemeğinden 45dk önce yeşil çay içtim (evde bitki çayı bardağı buldum çok rahat oluyomuş artık onu hiç ayırmıcam yanımdan)
öğlen (12:45) bi kepçe bol limonlu mercimek çorbası
2 kepçe yoğurt
kabak dolması vardı ama ben 2 çatal falan aldım pek beğenmedm bide acıkmamıştııımm.
16.30 gibi bi adet dondurma yediimmm keşke yemeseydim ama erkek arkadaşım yedirtti hep onun yüzündeeeenn
akşamda bi tane karnıyarık yedim bi dilimde çavdar.
spor evde biraz yaptım 50 tane mekik çektim ama çok zorlandım yabide biraz ösgenin attığı linkteki hareketi denedm olmadı :26:
birazda kendi çapımda yaptım bişiler. gün içinde de baya yol yürüdüm onlarda yürüyüşten sayılsın noluurr
bölee işteee yarın tartı günü çok merak ediyoorruumm. umamrım almamışımdır:18:
Klasik busuuu menusu yani az ama gene karisikyarin umutluyum ben senden bakalim nolcak
O hareketi yapmaktan ziyade dogru pozisyonda durmak daha zor kolay gorunuyo ama biraz zorluyo beli yere sabitlicen bosluk kalmicak arada
ama içimden bi ses kilo verdn büşüüüü dioooo.. gerçi bu hafta pazar günü piknikteydm yedm salı evdeydm yedmm umarım bana kilo olarak geri dönmezzlerrrya benm bel deki yağlar gitmeli tek ihtyacım olan o daha kolay hareket yokmu yaaa :97: