- 19 Nisan 2010
- 1.149
- 2
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #3.721
Sabah..kucuk tam buğday ekmekleri var..1 tanesi ile tost yapmış annem yağlı ama:26omates salatalık 1 zeytin 3 çatal patates kızartması, sekersiz çay
Ara..2 hurma
Öğlen..1 kase kısır, bol salata
Ara..2 tane gevrek, sekersiz çay
Aksam..sac kavurma yiyeceğim 5-6 kasik..yoğurt yerim..inşallah pilav yemeyeceğim bı degisiklik olursa yazarım
Tatildeyim valla annemdeİyi dinlendim..nerene kilo vercen yorgunluktan iyice kotu olmuşun diyor kayınvalidem..esimin dedesi bile diyor neden böyle oldun sen diye Ama napabilirim vücudum iyi oldu ama tabi az yiyip cok yorulunca yüzüm biraz hep böyle yorguuuuun bitkiiiin gözlerimin altı morirmiş gibi...söyle canlı canlı görünmek için ne yapmak lazım kızlar..diyet konuşurken biraz da bunlardan bahsedelim..hem kilo verelim ama çökmeyelim..güzelleşelim...bol meyve mı yesek..kese mı yapsak..bakım mı yapsak..ay napsakkkk
Az makarna yiyeceğine sağlıklı bir yemekten daha cok yiyebilirsin aksam az olmuş ac kalacaksinsabah aç karnıuna nescafe
kahvaltıda 3 yarım dilim köy ekmeği sıcacık vede üstüne yağ sürereky yedim3 zeytin 1 kk peynir ince bir dilim salam şekersiz çay
ara türk kahvesi 5 bisküvi
öğle 1.5 yemek kaşığı yoğurtlu ve bol acılı makarna
ara 5 bisküvi
akşam 2 yemek kaşığı bol oyğurtlu ve acılı makarna başka bişey yememek için şuan naneli şekersiz sakız attım ağzım çakıdı çakkıdı çiğniyorum2 saat sonra falanda herhalde yeşilçayımı içerim....
şimdi ben size menümü yazacağım. değerlendirin, yorumlayın diye değil. beni bol bol azarlayın diye...kızlar ya ben kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum. kendimi durduramıyorum.
sabah: nesfit
ara: yarım elma, yarım kivi, yarım salatalık
öğle: mantı
ara: kalan meyvem
eve gelince 2 tane sigara böreği
akşam: 2 tabak köfteli patates köfte yemeği( annem bizde bu hafta, çok güzel yapıyor bu yemeği), bir dilim ekmek, salata, yoğurt
gün içinde 1 fincan yeşil çay, 1 fincan şekersiz nescafe, 3-4 bardak da şekersiz çay, 2 litre su içtim.
hadi mantığı yedin..ikindin börek neden yedin..madem aksama iyi yemek vardı ara da başka bir şey yeseydi..aksamki yemekten neden 2 tabak canım?ikinci tabağın tadı daha mı güzel sanki..menüyü beğenmedim..
neden ben böyle oldum. hadi ne olur birşeyler yazın bana.
Canım Sagol...ben de okumuştum burda bı yerde bı bayan yazmıştı hücreleri yenilediği için iyi geliyor diye..ama senden duydum ya ben de deneyeceğim..sağlasın..bıktım yorgun yorgun görünmektedircnm morluk için ve göz altında bazen lekeler oluşur ya insanlarda onun ilacı bendeben her banyodan sonra ve 2 günde bir geceleri bepantenin kremini sürüyorum yüzüme çok iyi geliyo o cildi bebexi yapıyo tavsiye ediyorum şiddetle 3 çeşidi var onun merhemi kremi bi tane daha vardı da unuttum ya sen sadece kremini kullancaksın aslında kk de görmüştüm ama hangi bölümde gördüm hatırlamıyorum
menünü cok beğendim canimkalkinca su ce 1hurma
sabah 1cavdar 1bucuk kk peynir 3zeytin 2ceviz domates salatalik biber cay
ara orta kahve
ogle 1bucuk ortaboy karniyarik 2dilim vavdar 1bardak ayran
ara 10findik
ara1elma
ara 1kare bitter
aksam 1tabak rendelenmis kereviz ustune yogurtlusarmisak 1tatlikasigida zeytintagi koydum
kizlar zayiflicaz incecik olcaz insaaalahta ben bi doktora gideyim dedim tahlil falann yaotirdim yarin goturcem sinuclarimi ciddi kansuzlik var bende oncedende vardi zaten normali 50-180 falan demir(serum)benimki 16 ilac verir kesin diyorum sismanlatmaz insaalah beni igne falanda versin raziyim cunku guc kaybim var kendimde hissediyorum bunu enerjim yok ac degilim odndan degil kesinlikle bahardanmidir veya hasta fakan oldum ondanmidir yada ruhum incecik belimi kaldiramadimi bilemedimmmsaka bi yana saglik en degerlihazine ve biz aslinda diyet falan yaparak guzelligijizi degil sagligimizii kazaniyoruz topikcenek:-|yasasin kislarrrrrr yasasinnn kadinlar kulubuu aksam magnumun yeni cikan infiniti bol cikolata parcacikli yiyesim var hakkimda duruyor iyilestim ama cuma 59.9u gormek istiyorum esime aldirayimmi kizlarrr regliyim ama 60li biseyler gorursemde uzulcemmm dun misircyemedim ebru senin yusundenn sigara borekleri kucucuktu bogazima dizdin yedim diye dun misirda yemedim ne dersiniz hacilar yiyiyimmi magnumnapimm esime demem icin 40dakikam var ne dersinizz
kızlar üzgünüm ama ben tavsiyelerinize uyamıyorum. sanki bilrek zıtlaşıyorum sizinle ya. az yemekle meşgulüm bu aralar sanıırım biraz pisikolojm bozukk.. bu gün yediklerimi söyliyim de kızın bana
sabah 1 dilimden az çavdar haşlanmış yumurta peynir az da salçaaaa(0 yağğğğğ) 1 bardak şekersiz çay
öğlen bi kaç kepekli galete
18:00 bir salatalık
45 dk bisikletle dolaştım (hatta köpekLERR koşturdu çok korktum çok kötüydüüü)
akşamda az bi kaç lokma ekmek ot yemeği 3 4 çatal makarna.
yatana kadar da su ve yeşil çay içicem paso.
akşam yemeğini çok yemişim sanırım ama ota bayılıırım kendmi kaptırmışım.
kısacası gayet çirkin ve sağlıksız beslnmişim dimi. ama elmde değil şu sıralar cnm yemek yemek bile istemiyo.
off kızlar ben sanırım bi kaç gn menülerimi yazmasam ii olacak size de aynı şeyleri söyletip kimseyi sıkmıyım.
umarım bi ara aklım başıma gelir de adam gibi besleniriim .s
Herkese gunaydin:126::126::126:
Yesilcayimi iciyorum bi yandan da gecmise bakim dedim ancak 1 sayfa ilerlemis zaten ebru melis gelmemis dün
Yarin cuma ve hic tartilmadim bakalim nolcak yarina merak ediyorum
Kizlar esim cok zayifladin biraz kilo al cok ciddiyim dedi. Ben iyiyim boyle daha 2 kilo bile vercem dedim nerenden dedi
Cidden de tobe estagfurullah verem hastalari gibi gordum kendimi bi an o aldigim 36 beden pantolon bol geliyo ayiptir soylemesi
Tamam ben kendi istedigim icin zayifladim ama esimin de begenmesini isterdim ilk baslar da begendi ama cok verince biraz kilo al diyo
Ustune yetmezmis gibi dun aksam da kayinval. gittik esimin abisi de ordaydi sen kilo mu verdin dedi bende 32 dis eet dedim hıı eski halin daha iyiydi dedikaldim tabi heveste kalmadi sayelerinde offf
Sehra o magnum benim de aklimda reklam da gordum firsatini kolluyom ilk firsatta hüpletcem valaa
Ben senin kadar zayıf olmadığım halde ben de aynı lafları duyuyorum çökmüş gibi oldum aynı ben de hastalar gibi..bide yoruluyoruz ya..ben de 60 olayım koruma dönemine geçecem yeter artikAma 60 olup göbeğimin gitmesini istiyorum..ama bence senin kilon ideal..koruma dönemine geçebilirsin esın de öyle istiyorsa..
Boyum 1.60 canim İdeal kiloma 1 kilo kaldi yarin gorcem zaten bakalim ne kadar gitmis.dogru diyon bidaha zaten kilolari geri almak istemem asla hicbi kiyafete girememek daha kotu bi duygu Allah yasatmasin tekrar o gunleri.oooo ne güzel bi duygu zayıf olmak geçen sene bende öyleydim zayıfladın mı sen dediklerinde havalara uçuyordum seninle hedeflerimiz aynı bende 49-50 arasında bişey olmak istiyorum
benim eşim benden daha çok istiyo zayıflamamı kendisi 68.5 kilo
senin boyun kaç bilmiyorum ama 155cm veya daha azsa kilon gayet iyi bence sen bakma laflara bence kilo kimseye yakısmaz
ama 36 beden pantolon bile bol geliyosa bencede verme artık
bu arada bende günlük listemi sizinle paylaşabilirim herhalde benide aranıza alır mısınız??
Menün güzel canım.Aynen benimde yüzüm çöktü.Yüzüm küçülecegine şu göbegim küçülseSabah..kucuk tam buğday ekmekleri var..1 tanesi ile tost yapmış annem yağlı ama:26omates salatalık 1 zeytin 3 çatal patates kızartması, sekersiz çay
Ara..2 hurma
Öğlen..1 kase kısır, bol salata
Ara..2 tane gevrek, sekersiz çay
Aksam..sac kavurma yiyeceğim 5-6 kasik..yoğurt yerim..inşallah pilav yemeyeceğim bı degisiklik olursa yazarım
Tatildeyim valla annemdeİyi dinlendim..nerene kilo vercen yorgunluktan iyice kotu olmuşun diyor kayınvalidem..esimin dedesi bile diyor neden böyle oldun sen diye Ama napabilirim vücudum iyi oldu ama tabi az yiyip cok yorulunca yüzüm biraz hep böyle yorguuuuun bitkiiiin gözlerimin altı morirmiş gibi...söyle canlı canlı görünmek için ne yapmak lazım kızlar..diyet konuşurken biraz da bunlardan bahsedelim..hem kilo verelim ama çökmeyelim..güzelleşelim...bol meyve mı yesek..kese mı yapsak..bakım mı yapsak..ay napsakkkk
Canım geçende de dedigim gibi sabah az ögle orta akşama çok fazla kaçıo.Sabah ve ögleni güzel yesen akşam acıkmaz ve haiff kapatırsınşimdi ben size menümü yazacağım. değerlendirin, yorumlayın diye değil. beni bol bol azarlayın diye...kızlar ya ben kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum. kendimi durduramıyorum.
sabah: nesfit
ara: yarım elma, yarım kivi, yarım salatalık
öğle: mantı
ara: kalan meyvem
eve gelince 2 tane sigara böreği
akşam: 2 tabak köfteli patates köfte yemeği( annem bizde bu hafta, çok güzel yapıyor bu yemeği), bir dilim ekmek, salata, yoğurt
gün içinde 1 fincan yeşil çay, 1 fincan şekersiz nescafe, 3-4 bardak da şekersiz çay, 2 litre su içtim.
neden ben böyle oldum. hadi ne olur birşeyler yazın bana.
Aferin sehracık sana inanıyorum başarıcaksınkalkinca su ce 1hurma
sabah 1cavdar 1bucuk kk peynir 3zeytin 2ceviz domates salatalik biber cay
ara orta kahve
ogle 1bucuk ortaboy karniyarik 2dilim vavdar 1bardak ayran
ara 10findik
ara1elma
ara 1kare bitter
aksam 1tabak rendelenmis kereviz ustune yogurtlusarmisak 1tatlikasigida zeytintagi koydum
kizlar zayiflicaz incecik olcaz insaaalahta ben bi doktora gideyim dedim tahlil falann yaotirdim yarin goturcem sinuclarimi ciddi kansuzlik var bende oncedende vardi zaten normali 50-180 falan demir(serum)benimki 16 ilac verir kesin diyorum sismanlatmaz insaalah beni igne falanda versin raziyim cunku guc kaybim var kendimde hissediyorum bunu enerjim yok ac degilim ondan degil kesinlikle bahardanmidir veya hasta fakan oldum ondanmidir yada ruhum incecik belimi kaldiramadimi bilemedimmmsaka bi yana saglik en degerlihazine ve biz aslinda diyet falan yaparak guzelligijizi degil sagligimizii kazaniyoruz topikcenek:-|yasasin kislarrrrrr yasasinnn kadinlar kulubuu aksam magnumun yeni cikan infiniti bol cikolata parcacikli yiyesim var hakkimda duruyor iyilestim ama cuma 59.9u gormek istiyorum esime aldirayimmi kizlarrr regliyim ama 60li biseyler gorursemde uzulcemmm dun misircyemedim ebru senin yusundenn sigara borekleri kucucuktu bogazima dizdin yedim diye dun misirda yemedim ne dersiniz hacilar yiyiyimmi magnumnapimm esime demem icin 40dakikam var ne dersinizz
Salçalı kız hani geri dönmem için salçayı bırakma sözü vermiştinkızlar üzgünüm ama ben tavsiyelerinize uyamıyorum. sanki bilrek zıtlaşıyorum sizinle ya. az yemekle meşgulüm bu aralar sanıırım biraz pisikolojm bozukk.. bu gün yediklerimi söyliyim de kızın bana
sabah 1 dilimden az çavdar haşlanmış yumurta peynir az da salçaaaa(0 yağğğğğ) 1 bardak şekersiz çay
öğlen bi kaç kepekli galete
18:00 bir salatalık
45 dk bisikletle dolaştım (hatta köpekLERR koşturdu çok korktum çok kötüydüüü)
akşamda az bi kaç lokma ekmek ot yemeği 3 4 çatal makarna.
yatana kadar da su ve yeşil çay içicem paso.
akşam yemeğini çok yemişim sanırım ama ota bayılıırım kendmi kaptırmışım.
kısacası gayet çirkin ve sağlıksız beslnmişim dimi. ama elmde değil şu sıralar cnm yemek yemek bile istemiyo.
off kızlar ben sanırım bi kaç gn menülerimi yazmasam ii olacak size de aynı şeyleri söyletip kimseyi sıkmıyım.
umarım bi ara aklım başıma gelir de adam gibi besleniriim .s
Sabah ac karnina 2 bardak ılık su
Sabah
2 dilim cavdar
2 catal recel
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
kk peynir
Yeşilcay
Ara
Sekersiz nescafe
5 yulafli
1 bitter
Ögle
4 kasik kabak yemegi
1 dilim cavdar
Yogurt
Ara
Yarim ayva
1 kuru kayisi
Yogurt
Aksam
Nesfit
Su 3 lt
300 ip atlama
100 basen
Ara
Yesilcay
1 bitter
Ebrucum nerelerdesin gozum yollarda kaldi:97::97::97:
Gule gule giy canim foto koyarsan bizden de alican o iltifatlari
Dün normal kahvaltı ettim.Kepek ekmegi peynir,zeytin,yumurta,salata,domates,nane,çay.1 banım kuymaktan tatım sadece.Poçalara kanepeleere dokunmadım.Ama harika bi kahvaltı sofrasıydı.Ogluşla hazrlayamadıgım için gözüme harika gözüktü
Ara da türk kahvesi ve 3 kare fıstıklı çikolata yedim.
Ögle ise sıcacık kıymalı ıspanaklı börege hayır diyemedim.Bide iltifatlarıda aldımya şımardım iyice1 kaşık patates saltası ve 1 kup damla sakızlı karamel soslu tatlıyı yedim.Kek ve poçalardan yemedim.
Ara:çay ve kruyemiş yedik hoş sohbet eşiliginde.
Tıkabasa toktum ve akşam tabiikide bişi yemedim geecye dogru acıksamda bol bol su içip yattım.
Spor olarakta 1 saat bakırköyde ayakkabı ardık hızlı hızlı.