Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

zaten hastalndım 2.ğünüü ama genede tartıldıımm burda tartı ğünümüz oldugu içinnn verememşim almamışımdaa:))kızlarr,,

yoldaşımm ben seni gördüm beni merakmık eidyosun sen ??

izmirden kardeşim geliyorr bu akşamm :))))))))) hayırlısıyla pide yaptırcaz tatlıda varr off napcam yiycem artık )))kızlarr görüşürüzz

Kislarrrr anca vakit buldum
Baslama 67.7
Gecen hafta 61.4
Bu hafta 60.5
Giden 900 gram
Toplam giden 7kilo 200 gram
Yarin ankaradayim 4gun cumaya bu kilomda donersem buyuk basari menumude yazimde gulun
Sabah okula gitmeden aklim kalmisti 1karniyarik 1cavdar
Ara orta kahve
Ogle yarimekmektavukdoner ayran

Ara 1minik tavukgogsu tatlisi
5te kokorec yarim eknmek ayran sonra dondurma ve cipsss aldin 900gramu:))))
Napim bugun izingunum hakettim haftaya artida cikmamaya gayret etcem annemin yaptiklarini yicem ne yalan diyim ama abartmadan menulerimi kaydederim telefonuma dordunu birden carsamba yazarim emi yinede teprik edinn beni avarttim bugun farkindayimm ama 15gun gram oynamamisti yaaa ben artik ayda iki kili veesem sevincem yani ama caesamba soneasi pur dikkattt aceleden sebekklik yapamuyirum bekleyin beni anacimmm optum oslicemmm sisiiii ebruuu gusli rakubemmm seni gectiiimmm

Son düzenleme:

Tebrik ederim ama sehracık biz senle yarışmadıkkiSen kendi dünyanda hayal kurdun sanırımAma bu kadr çok istiyosan yarışabilirz

kilo bildirimi

başlangıç 71.8

geçen hafta 66

bu hafta 66 :)))

zaten hastalndım 2.ğünüü ama genede tartıldıımm burda tartı ğünümüz oldugu içinnn verememşim almamışımdaa:))kızlarr,,

yoldaşımm ben seni gördüm beni merakmık eidyosun sen ??

Ama menülerin çok iyiydi ve sporda yaptın nasıl vermemişyin yoldaş yaw:44:EVT ÇOKKKK merk edyrm.En azından benm gibi albüm yap 1-2 foto koy göreym hemen silersin snra yütfennnnnnnKızlar sizde öyle yapında göreym yaw:98:

Hadi kirdin seytanin bacagini devam bu sekil bu hafta iyiydi menulerin annende de ye abartmadan bisi olmaz

Kizlar dondum kizim arabada uyudu onu salliyorum simdi yatagina yatircan sonra bavul accam tatlim iyi gecti bu aksam 1 dilim pasta yedim dedim ye valla donuyon artik ondan oncede 20 dk kosu bandi ip atlama mekik sahna sipir sipir terledi
Sonrada biraz yuzdum
Yarin yesilcayimi iccem burnumda tuttu valla kendimi gene de tebrik ediyorum abartmadim sunun farkina vardim bilinclenmisim artik ben pilav aksam yeme oglen yersin dedim ekmek oglen ve aksam yemedim gerek duymadim sabah bile 2 dilim aldim ince bi dilimle doydum 2 . Yemedim sonra patates kizartmasi tsbagi doldururdum 3 4 catallik aldim ve yetti bunlardan oturu cok mutluyum dengelemek yemegi secerken hesap yaptm kafamda Allah ne verdiyse deyip saldirmadim eminim ki ebru sende gittiginde boyle olcak bak kulaklarimi cinlatirsin ben kendimden emin degdim ama alnimin akiyla cikti
Bu isten ve kizlar sizler de bu topikte. Birbirmizden ogrenip artik az yicez birgun kacirsak birgun dengeliycez hep citir kalcaz

sabah türk kahvesi su
kahvaltım 1 dilim ekmek azcık sucuklu yumurta 3 zeytin şekersiz cay
ara yapmadım
öğle misafirlikteydim ebruyla ben ne çok geziyoruz yaa menüde 2 pohaca 1 börek 1 irmik tatlısı yaprak sarması vardı ben sadcee pohacaları yemedim diğerlerini yedim
ara yarım pohaca yarım börek bitki çayı
akşam 5 köfte 3 çatal patates

Tebrik ederim ama sehracık biz senle yarışmadıkkiSen kendi dünyanda hayal kurdun sanırımAma bu kadr çok istiyosan yarışabilirz

ayy çok ğülldümmm sahracıgaa:)))))))))) ankaryamı geliyosunn sahraa benide gör anacımm:)))

yoldaşım veremedimm çünkü özel ğünümdeyim:)) şişim haftyaa daha fazla gidecek sankiii inşş

merhaba herkese
nasıl değişik ve zor bir gündü anlatamam. sabah kalktım biraz karnım ağrıyor. afedersiniz ishal olmuşum. yolda bir yerde durdum bir simit yedim. kahve içerkenkahve üstüme döküldü. iş için gittiğim yerde telefonumu tuvalate düşürdüm. ardından eve gelirken bilgisayarımı orada unuttum. arkamdan otobüsle gönderdiler. değişik bir gündü. kilo bildirimime gelince
başlangıç: 64,8
geçen hafta:63,2
bu hafta: 61,8
giden: 1,4 kilo
gelen yok
hedef 60.0

mrnüm cümleee ben:)

sabah 1 simitt kahvaltılıklşarrr çay

ara soda ,elma

öglen ksııırr 5 biryerdem

ara suu:)

akşam pide ayran 3 ekler

sporlarımmm komşumlaaa

6km yürüdükk bek 100

100 bisiklett

180 bacak esnetme 25 merdiven

orta şekrli türk kahvesi birde:))))))))))

Sorma canım ya bugün yine vardıBiri gelip bizim topigi okusa gün topigimi yoksa zayflamama anlayamaz:44:Başka topiklere bakıyrm millet aç kızlarrrr

Tebrikler canımCidden aksi bigünmüş:44:

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılk limonlu su.
10:30 :kk peynir,1 çeri domates,1 salata,3 eytin,ıhlamur.
11:30 :türk kahvesi
13:30 :1 tas çorba,2 kaşık yogurt,4 kaşık bulgur pilavı.
15:30 :2 parça(dl.degil)koparrtım börekten,4 çatal pasta,çay.
16:30 :yeşilçay.
19:00 :1 kepçe y.mercimek,2 kaşık yogurt,1 salata,1 çeri domates.
21:00 :yeşilçay,4 çatal pasta

Su:3.5
Spor:1 saat yürüyüş.
180 mekik
50 sag 50 sol kol sıkılaştırma hareketi

[

gayatt güzel menüüü yoldaşım aferin sanaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…