Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Misafirler gitti ogluşu uyuttm yine yatana kadr 2 oluyor.Şuanbu haldeyim kızlar.Hem hazrılık hem temzlk olş bi yandan çok yorgunum
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılk limnlu su.
Sabah:1 dl.kepek ekmek,1 çatal peynir,3 zeytin,1 salata,çay.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:1 tabak bugur pilavı,sogan,3 kaşık yogurt.
Ara:yeşilçay.
Akşam:1 tas çorba,2 kaşık yogurt,1 çatal tavuk.

Misafirlerle sadece yaptıgım pastamdan ve 1 misket büyüklügünde(kaynana bogan kurabiyesi)nden attım agzıma.Oda erkes begendi die tadını merak ettm.Çay ve türk kahvesi içtim.

Spor:100 mekik
ev temzlgi

Su:3lt

Okuyamıycm menüleri anca yarn okuyup yorumlrım kızlar iyi geceler

Ee canim sen hic bisi yememissin ki gun boyu ara ogun nerde kahve yesilcay ara sayilmaz sen de biliyosun bi elma alip eline yeseydin yorgun dusersin tabi ac ac bi dilim pasta yicem diye gun boyu niye kistin bu kadar
Kilo bildirimini de merak ediyorum tartin yanlis tartti cunku gecen hafta ins bu hafta yuzun guler:13:

Gunaydin kizlarr
Oncelikle hayirli cumalar hepinize ben kahvalti ediyorum suan bugun doncez Allah nasip ederse
Kilo veren herkesi simdiden tebrik ederim
Sabah
Kalkinca 2 bardak su
1 dilim tambugday ekmek
1 kucuk pogaca
1 h. Yumurta
3 zeytin
2 dilim peynir
2 kuru kayisi
Domates salatalik roka
2 catal helva
Sekersiz cay

kilo bbildirimi ilk benden olsun bakem
başlangıç 68 baslayalı 4 ay oldu
geçen hafta 62.800
bu hafta 62.300
toplam giden 6 kilo
giden 500 gelen yok çok şükür
oh be bayadır veremiyodum 500 gram falan ohh çok motive oldum kendi kendime

Baslangic..71.8
Gecen hafta..64.6 galiba tam hatirlayamadim bu hafta önemsemediğim belli
Bu hafta..64.7
Giden yok
Gelen 100 gr
Toplamda..7100

Üzülmüyorum bütün hafta gittim geldim pasta attım ağzıma..saglık olsun..bu hafta dikkat ederim..ama artık beni diyet kesmiyor sıkılasmam lazım spor yapamiyorumMekik başladım Totomda bı acı oldu bıraktım..ip atlasam mı..ama iç bacak ve göbek sıkılasın istiyorum..leslie mı yapsam akşamları kız uyuyunca..ama ben cok yoruluyorum..dinç kalmak için napiyorsuuz kızlar daha once de sordum bı formülü olan var mı??

bildirimde bulunayım sonra okuyacam geçmişi
kızım fırsat vermişken ve nette sorun yokken
başlangıç : 78.5
geçen hafta : 75.1
bu hafta : 74.0
hedef : 58
giden : 1.100gr

Kilo bildirimi
geçen hafta 62.320
bu hafta 62.140
giden 180 gram
gelen yok.
Off. Bu hafta nden böyle olsun ya cok düşük geldi ama regl oldum bu sabah onunla ilgili olabilir mi ödem falan off yaa...

Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:56.3
Bu hafta:55.8
Gelen:yok
Giden:500
Toplam giden:8.200:116:
Hedef:55.0

Tebrikler bu azimle devam edersin hep ins.kilolar gittikce kendini cok daha iyi hissedeceksin daha da hirslancaksin

Menün güzel busuuucum ama şu salçalı ekmegide bi bıraksan
Yoruma ne gerek işte benim yol arkadaşaım
Aferin jojopum sanaEmirden fırsat buşdugum ilk vakit özelten tarif vericem sana söz

Zuuzuuuum menünü hiç begenmedim hele de bu saatte yedigin poça ve içtigin kola

Seni tebrik ediyorum özge sen bakma yoldaşımla ben tatile gidelim menüleri görünce şok geçireceksinHadi kır şeytanın bacagını ve bugün ödül günün olsun.O güzelim restoranta in ve tüm tatlılardan yeeeeeeeeeeeee

Kilo bildirimi
geçen hafta 62.320
bu hafta 62.140
giden 180 gram
gelen yok.
Off. Bu hafta nden böyle olsun ya cok düşük geldi ama regl oldum bu sabah onunla ilgili olabilir mi ödem falan off yaa...

Muhtemelen ondandir takma kafana ilk adimda fazla odem gitti her hafta cok gitmez haa gider ama 0 kacamak gider biz topikcene bogazimizi bi haftacik tutamadigimiz icin 1 ve ustu kilonveren nadir yani gram gram veriyoz biz daha egzantirik oluyo böyle

Bugun gidiyorum gonlumce tatli yiycem dedim kizim yedirtmedi yaaa toplam 4 catal aldim kalktim ciglik atinca kizim arkama bakmadan kactim ordan cocuk agliyo kadin bogaz pesinde dicekler

Ben dünkü pastayı sende dünkü poçaları yemeseydin tartıda daha eksi çıkardık eminim.En azından çarş perş.haff geçirelim zuzucum
Yok bi formülüm canımEnerji içecegi içmeyi düşünüyorum artık.Dün dece 3 kere kalktım zaten 2 de yattm.Eee sabah 7 emir uyandıKafamı yastıktan zor kaldırdım.Gece 4 te emzirdigim sırada baacagıma bi agrı grdi anlatamam.Agru kesici içtim yarım saat sonra ahffledi ve uyudum.Ogluş ayaklarımda uyurkn mekk çekiyrm.Benimde sıkılşmam lazm.Şişedeki suyla kol haretei yapıyrm.Mekik oklava yap bence.İnş. haftaya verirsin üülme.

Tebrikler canım.Aslında bu topikte olması rekende bu 1-2 kilo haftada verilmesi gerkirken biz ayda verioz
Kilo bildirimi
geçen hafta 62.320
bu hafta 62.140
giden 180 gram
gelen yok.

Ondandır belkde ama ben senden çok umutluyumİnş. haftaya daha çok verrsn

iddaa bittiya kızlarnasıl rahatım bilemezsiniz yaa kilo verme stresi yedi bitirdi beni,artık hayatı akışına bıraktım ,60'ın üstüne çıkmıyım yeter kilo korumaya geçtim artık,bihafta normal beslenme,(çünkü eşim akşamları evde oluyo),bihaftada sağlıklı ve düzenli beslenerek öteki haftayı dengelemeyi düşünüyorumahanda öyle öperim sizi

bu arada reglimin 2.günündeyimhayat güzel gidiyo,bu hafta eşim17:00de geldi hep ,akşamlarıda sırf tartışma çıkmasın diye geç bile yediğimiz oldu,çünkü ek işe başladı(çok para lazım çooookk) eşim yeni yapılan binaları arkadaşıyla boya yapıcakmış,dün gitti işte,20de geldi saat 20.30da yemeğe oturdukdüşünmeden yaşamak ne rahatmış beayalnız aklım yinede hep tardtıda,regl olmasam takarım,ama reglimya hayat bana güzel tartıdaki artış canımı sıkmıyo oyüzden,bakalım asıl kilomu gelcek hafta içi görücem:26:

bu sabahki kilom ??? söylemem gizli]

Çıtırcıkkkkkkk şükür ki bende 55 i gördüm bu sabah.Ama tok karınla 55.0 görünce bende korumaya geçicem sonra ver elini 52

:)yok kızz afiyett olsun kıyamamm ye tabsiii sonuçtaa kiloar sanaa :)) şaka biryana gayet iysinn iradenn tam az yiyosunn cnmm

Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:56.3
Bu hafta:55.8
Gelen:yok
Giden:500
Toplam giden:8.200:116:
Hedef:55.0
hepiniiz ttebrik ediyorum kızlarrrrrr yoldaşım jojpumm hiç üzülmeeee sennn haftyaaa gider kilolarınnnn össgecimmmm kahvaltın güzelolmuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…