- 27 Haziran 2008
- 1.257
- 306
- 37
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #3.281
herkese merhaba
bugün işyerinde açılmadı kk. geçmişi okumaya vaktim de olmadı. yarın tartı günü. ben sanırım bu hafta verdim biraz. salı günü tartıldım. vermiş görünüyordum ama bakalım yarın tartı ne diyecek. busuuu ne alemdesin sevgili rakibem. inşallah ikimizde gram da olsa birşeyler vermişizdir.
inşallah yaa. ben cok umutlu degilim bu haftadanhava kötüydü sporlarmi düzgün yapamadım. Zaten hafta sonu cok kötü beslendim kekler börekler havada ucustu geçen hafta güzel vermistim bakalım bu hafta nasil olacak..
ben de malesef bu akşam yemeğinde kaçırdım. spor ben hiç yapamıyorum. zaten çalışıyorum. bir de akşam 1 saat spor yap duş al. bazen zor geliyor. bir ara leslie yapıyordum. ama bu aralar boşladım. geçen hafta 63,2 idim. bakalım yarın ne çıkacak.
aa kilolarımız yakın mış birbirine. bende 62.320 idim bakalım bu hafta neler olacak yarın 1 gibi tartılıcam çok heycanlıyıımm :))
ben sabah evden çıkmadan tartılrım ama iş için yine şehir dışındayım yarın. 11 gibi ancak yazabilirim.
Özgenn gittigi hotel harika.Oradaki hele yemekleri tahmn bile edemem.Keşke burda olsan aralarda yeşilçayla yulaflı yeseek beraberSeni çok merak ediyrm.Face yok göremem
Canım maşallah pasta konusunda pratiksin sanirim..hep gelenin oluyor çocukla iyi bas ediyorsun sanirim emir de benim kızım gibi oturmayan bir cocuk..maşallah sana..yemek ve ev ısı konusunda fena değilim de pasta konusunda hala pratiklesemedim..2 çeşit yapsam yorulup kalıyorum bebisle..pratik tariflerin varsa bana özelden atabilir misin canım..kolay ve güzel bir seyler..kızıma zorlanmadan yapabileceğim..buraya yazma özelden atarsan şevinirm..sonuçta diyet topigindeyiz..insanların cani çekmesin
Ogle
1 parca tavuk izgara
3 catal patates kizart.
Salata
Yogurt
1 minik islak kek
Ara
Sekersiz nescafe
4 findik findigi evden getirdim
Sabah 2kk peynir 1cavdar biber domtes 2ceviz 4zeytin cay
Ara iki orta kayfe
Ogle 1durum cigkofte ayran
Ara 3portakal yarim elma
Ara 3yulaflu yesilcay
Aksam 1dilim ekmek 1karniyarik 2kasik yogurt salats
Uf sehra yarin cums yenurmi bukadar dun menumu yazmistim herbirinizin menudunude yorumlamistim ama tam hondercektim internrtbagl sorun oldu hdlbuki ne standup yapmistim jeyfim yerindeydisonra gicik oldum bskalim yarin cuma verdim gibi geliyor ama bugun o durumu yemiyeydim iyiydi spor yok su 3olmustur ama haftaya carsamba dpora basliyorum isaaallah.
oyy bakalım neler olcak bu hafta. ya ben ilk defa bu kadar azimliyim. kaçamaklarım olsada azar azar veriyorum yani yaa.. bn bile inanamıyorum kendime..demekki gerçekten de istemekmiş önmli olan.. isteyince oluyomuuşş
İyim canım sen napiorsun...nasıldı haftasonu gezin..uğramadın yanima
İyim canım sen napiorsun...nasıldı haftasonu gezin..uğramadın yanima
Hadi kaç gündür yazmadım bugun yazayım
Sabah..2 dilim t buğday, yumurta, kk tulum, domates, salatalık, tere, 2 banim recel, 2 zeytin
Ara..1 elma
Öğlen..yumurtalı ispanak, yoğurt, 1 dilim t buğday
Ara.. 2 portakal
Ara..1 yağsız gevrek, 2 3 kayısı kurusu
aksam..firinda patlıcan kabak kızarttim..domates soslu..hani kizartma yapmamak için..sagliklica..doktorlar hep firinda yapin diyorlar..kocise de anam babam usulü patates kızarttim..3 4 çatal da ondan yedim..yoğurt ile
Ara..1 çatal kremali pasta kocis yerken aklım kalmasın diye..
Su ictim..spor neyim yok
burdandaa ıslak kek 4 fındık fazla olmuş :) azar azar götüryüosun ösgecim