- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #3.021
bu diyet işini bi türlü yapamıyorum ömür boyu böyle şişko kalacamkeşke hep özge gibi meüler çıkarabilsem ama yok ya hiç yemiyom ya birden yiyom
bu diyet işini bi türlü yapamıyorum ömür boyu böyle şişko kalacamkeşke hep özge gibi meüler çıkarabilsem ama yok ya hiç yemiyom ya birden yiyom
Dunku menumu utançla huzuruna sunuyorum
Sabah..nesfit, kızımdan kalan 3 çatal ölmek
Ara..1 gevrek
Öğlen..1 dolma, 2 sarma, yarım poaca, yarım kurabiye, 3 çatal kremsantili tatli, sekersiz çay
Ara..2 elma
Aksam..4-5 kasık çorba, 1 tabak etli patlıcan kebap, 2 tane ispanakli börek, yoğurt, salata, 1 tane küçük parça pirzola et
ara..1 ısırık rulolkat..
Evet tahmin edileceği üzere öğlen ve aksam misafirlikteydim..öğlen baya az yedim aslında o kadar pastanın icinde..bide kızım hic durmadı..ama aksam:18:Gerçi böyle yazinca az gibi durdu..ama demekti midem küçülmüş
merhaba arkadaşlar
bundan sonra bende menilerimi yazacam, bide bişey danışmak istiyorum ben gün içerisinde çok çay ( siyah çay ) içiyorum şekersiz içiyorum çayı çok tüketincede haliyle suyu daha az tüketiyorum acaba çayı çok tüketmeme kilo verme açısından sorun yaratırmı
sen sağlıksız yemeyedevam edersen veremezsin söz dinlemiyorsuki hiç bildiğini okuyorsun ya hiç yemiyorsun ya yumuluyorsun işin kötü tarafı yumulma sebebin kendini aç bırakman sonrasındada fazlasıyla geri dönüyor zati..anlamıyo deli mi nebu diyet işini bi türlü yapamıyorum ömür boyu böyle şişko kalacamkeşke hep özge gibi meüler çıkarabilsem ama yok ya hiç yemiyom ya birden yiyom
demekki memnunsun aslında kendiden sende şişman ve sevimliyim yalanını söylüyorsun kendine sevgilin bile senden daha doğrucu davutmuş bir çiçekle bahar olmaz dediydiya bana dese açlık grevine girerdim hala etkisindeyim o lafın senin midede sennde baya bi genişsiniz hani ne diyim miden ve sen tencere kapak misali oturmuş içindede çiçek kızartması yağlı yağlııoff ya katiliyorum sana. Ayni durum bende de var. Halim olamıyorum kendimehic kilo verecek gibi gelmiyorum artik. Bosa kürek cekiyo gibi geliyorum ama tek sorumlu da benim
amirim çok güselllllll anladın sen onuuuuuDunku menumu utançla huzuruna sunuyorum
Ara..1 gevrek
Öğlen..1 dolma, 2 sarma, yarım poaca, yarım kurabiye, 3 çatal kremsantili tatli, sekersiz çay
Ara..2 elma
Aksam..4-5 kasık çorba, 1 tabak etli patlıcan kebap, 2 tane ispanakli börek, yoğurt, salata, 1 tane küçük parça pirzola et
ara..1 ısırık rulolkat..
Evet tahmin edileceği üzere öğlen ve aksam misafirlikteydim..öğlen baya az yedim aslında o kadar pastanın icinde..bide kızım hic durmadı..ama aksam:18:Gerçi böyle yazinca az gibi durdu..ama demekti midem küçülmüş
çayı okadar içme ibrahim saraçoğlu dediki çayla banyo yaparmısınız suyun yerini hiç bişey tutmaz adam prof dinlemekk lazım geliyyymerhaba arkadaşlar
bundan sonra bende menilerimi yazacam, bide bişey danışmak istiyorum ben gün içerisinde çok çay ( siyah çay ) içiyorum şekersiz içiyorum çayı çok tüketincede haliyle suyu daha az tüketiyorum acaba çayı çok tüketmeme kilo verme açısından sorun yaratırmı
hayır galete en acili hiç yoksa nişeyy...bence kuruyemiş meyve yerini asla tumaz ama ösgeye yada tugbaya sor onlar daha bi otorite ben arızayım sorma bişeyBisey sorucam kızlar . . Küçük kepekli galetelerden yememde bi sakınca var mi? Aralari genelde onlarla yapiyorum da ondan ??
sizi takip ediyom ebrucum ama yazmak içimden gelmiyo menülerim çok düzensiz oluyo
Canım bende öyle görüyosun günlerde dayanmayıp yiyorum aslında özge gibi günde 2 kare bitter yada diyet bisküvi felan yesem bütün gün aklımda tatlı düşünceleri kalmaz ve deli gibi saldırmam ttlılara.Hepimizde düzen bozulabiliyor.Hadi BİSMİLLAH deyip yeniden başlabu diyet işini bi türlü yapamıyorum ömür boyu böyle şişko kalacamkeşke hep özge gibi meüler çıkarabilsem ama yok ya hiç yemiyom ya birden yiyom
Bende dün misafirlikteydim ama akşam tadımlık yedimDunku menumu utançla huzuruna sunuyorum
Ara..1 gevrek
Ara..2 elma
ara..1 ısırık rulolkat..
Evet tahmin edileceği üzere öğlen ve aksam misafirlikteydim..öğlen baya az yedim aslında o kadar pastanın icinde..bide kızım hic durmadı..ama aksam:18:GOerçi böyle yazinca az gibi durdu..ama demekti midem küçülmüş
kızlar bişey sorcam yeşil kahve zayıflatıyomu gerçekten aranızda kullanan varmı:2:
sen sağlıksız yemeyedevam edersen veremezsin söz dinlemiyorsuki hiç bildiğini okuyorsun ya hiç yemiyorsun ya yumuluyorsun işin kötü tarafı yumulma sebebin kendini aç bırakman sonrasındada fazlasıyla geri dönüyor zati..anlamıyo deli mi ne
demekki memnunsun aslında kendiden sende şişman ve sevimliyim yalanını söylüyorsun kendine sevgilin bile senden daha doğrucu davutmuş bir çiçekle bahar olmaz dediydiya bana dese açlık grevine girerdim hala etkisindeyim o lafın senin midede sennde baya bi genişsiniz hani ne diyim miden ve sen tencere kapak misali oturmuş içindede çiçek kızartması yağlı yağlıı
amirim çok güselllllll anladın sen onuuuuusen şu müdür yard. sınavıa giricektikiii
çayı okadar içme ibrahim saraçoğlu dediki çayla banyo yaparmısınız suyun yerini hiç bişey tutmaz adam prof dinlemekk lazım geliyyyemege saygı..sonunda rumuzun gibi havar şarkısını söylemede uzaktan takip etme yaz menulerınıde er meydanında görelim boyunu bosunu cicim
hayır galete en acili hiç yoksa nişeyy...bence kuruyemiş meyve yerini asla tumaz ama ösgeye yada tugbaya sor onlar daha bi otorite ben arızayım sorma bişeyzateb yarıb cuma
Uyaninca birki cayi incir
Sabah 1yumurta 2cavdar 4zeytin biber roka cay
Ara orta kayfe yaban mersini
Ogle bir isirik cigkofte(oglumun durumunden)
1kade corba 1tabak kiymali karnibahar 2dolukasik yogurt
Ara 4hurma bir avuc beyaz leblebi
Ara 5yulafli bitki cayi
Aksam 1kase corba 2kasik yogurt salata 1kase kiymali karnibahar diyorum e daha ne olsun aslinda yarin cuma kiymali kaenibahar yimesemmi ne dirsiniz birisi 7ye kadar bisey yazarsa mantikli ne dirse onuvyapcam hadi bakem
Karnıbahardan bişicik olmaz sehracık merak etme.Sen asıl ketçupluuuu cheetosu düşünMenünde güzel bu arada