- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.981
Ay ben gene çok acıktım. Vallahi açlıktan midem mi bulanıyor ne oluyor anlamadım ama içimde birşeyler oluyor. Ben en iyisi yatayım. Herkese iyi geceler.
saol cnm seninde menün güzell aam sporudaa 1ğün durup 1 ğün gidiyoruz
İctim haberiniz olsun sutu simdi kofteyi 8de ufff ne vicdan yasa
merhaba arkidişler
sayenizde 800gr vermişim bir haftada ben geçen hafta size danışmıştıom dikkat etsem sütüm azalırmı falan diye, sizde bazı önerilerde bulunmuştunuz, ben geçen çarşambadan beri dikkat ediyorum ve 800 gr gitmişgerçi ilk iki gün biraz dikkat ettim hafta sonu misafirlerim vardı onlarla beraber yedim, iki gündür yine dikkat etmeye çalışıyorum bide evde yürüyüş yapmaya çalışıyorum lesli ile ana ben 1mil ve 2 mil yaptım yavaş yavaş arttırayım dedim 4 dün falan yaptım ona rağmen vücudumda kırgınlık var demek ki çok hamlamışım
sayfaya pek yazmasamda fırsat buldukça girip okuyorum , yazmayada başlarım artık :) herkese iyi günlerrr
Canım kızının dogum günü kutlu olsun.Beraber saglıkla ve huzurlu nice yaşlarını görürsünüz inş.Kizlar yarın da kızımın dogum gunu..ay bak şimdi cokduygulandimm..1 sene olmuş tam bir sene..canımın parcasiyla buluşalı.'Allahim basta melisime olmak üzere isteyen herkese tattırsın bu duyguyu..Allahım kızımla birlikte herkesin evladına hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin..bizlere de acılarını göstermesin..
kızlar gene kızacağınız bi menü geliyo sanırım..
sabah[/B 2 dilim ç.ekmeği
salça
5 zeytin
biraz peynir
1 haşlanmış yumurta
okulda kebekli galete 3 4 tane.
öğlen bol limanlu salata (sevdiceğime söyledim getirdii )
3 saat sonra sultani bisküvi 3 4 tane
18.00 bi kepçe çorba
akşam yoğurtlu ıspanak yemeği ekmeksiz
yeşil çay ve su içicem.
spor yapamadm hava çok kötüü . . .
Bazen oluyor öyle yarına daha umutlu ve mutlu uyan.İyi düşünki iyi hissedesin.beni menüm geliyor. çok kötü çok....
07:30 dün ben işteyken komşum getirmiş. 2 kurabiye, 1 fincan yeşil çay, 1 tane küçük salatalık
10:00 meyve salatmın yarısı
12:00 yağmurdan dolayı dışarı çıkamadık. dışarıdan sipariş verdik. ekmek arası köfte ve ayran istedim. bunu nasıl yaptım bilmiyorum.
15:30 meyve salatamınh geri kalanı
18:30 boıl salata, 4 yk kuru fasülye, 2 yk bulgur pilavı
2,5 litre su
şu anda yaşil çay içiyorum.
kızlar ben hala çok mutsuzum. bugün kendimi çok kötü çok çirkin çok şişko hissediyorum.
Ben acıkınca gece 1 elma yiyorum ama elma yiyince acıkanlarıda çok duydum.Yeme o zamn oeynir at agzına.Yoo guzel menum sadece galeya ya da biskuvi yerine 1 meyve tuketenilirdin ama ara da insanin cani istemiyo[/QUOTE/]
haklısın ama okuldaydım ya yanımdada almadım aklıma gelmedi hiç.
yanlız bende ilginç bişi var ben elma yiyince acıkıyorum. çok saçma ama ciddiyim
Ketçaplı vıcık vıcık yag depolu cheetossssssssssssssabah 1bucuk cavdar 1bucuk kk peynir roka kuzukulagi 5zeytin 1yumurta cay
ara orta turk kayfe 2tane cubuk kraker
ogle 2kasik patates ezmesi 5kasik kuru fasulye 1dililm czvdar
ara 25kurusluk cheetos varya en minik olani ketcapli onun yarisi yedikten sonra baktim tamami 75kalori kendimi kaybettim irademe sahip olamadim pismanim oglum israr etti birazda oyuzden bi sonraki arada
ara 2yulafli yesilcay ictim (elma ve 4yulafli yemedim ceza olsun deyu)
aksam 2tabak yesilmercimekli tarhana corbasi salata 2kasik yogurt efendim.nasil?:44:Hem patatis hem kuru aynı anda olmamış ama akşamı iyi kapatmışsın sehracık.
Sabah..10.00..kk tulum peynir, 5 zeytin, az zeytin yağlı domates, 2 dilim beyaz ekmek tb kalmadı..bir bardak sekersiz limonata, 1 banim recel
Ara..12.00..azcik Şekerli sutlu kahve
Öğlen..14.00..az zeytinyağlı yapılmış Menemen, 1 dilim ekmek, yoğurt
Ara..16.00..3 tane kayısı kurusu kendi kuruttugumuz küçüklerden
Ara..18.00..1 elma,1 gevrek
Aksam..20.00..1 kepçe kuru fasulye, 3 kasık pilav, yoğurt, 2 ısırık tursu
Ara yapmayacağım..belki kayısı kurusu yerim..
Bana özel oldugu belli zatiiOglenki börekleri hazmedemedin mı hala cannnimmm..git yat sırt üstü hatta git uyu da yag olsun sana..menumu oku canım oku da ornek al..sana özel yazdım..Hani gezmeler hani börekler keklere noldu Küstünmü herkesle evde tek mi oturcan nolcak böyle yaw üzme beni
Ahhh yoldaşım kaynanamın d.günüden zaten geç geldik ve ogluşta geç uyuynca ve şul kol hareketinden kollarım agrıyınca ve nazardan başım agırınca 2 de eşim izin vermeyince kk ya girmeme yatıp uyudk.geçmişe baktımmm buğün yoldaşım gelmemşşmiiiiiiiiii
menğüm ksslar:)
sabah 2 dml yumurtlaı ekmek domtes salatalık çay
ara 5birryerde çay
öglen yogurt çorbası turşu
ara bir bardak süt 4 kuru kayısı
akşam ısapank kavurması yogutt
İşte bu benim yoldaşım diyet arkadaşımmmmmm
Bi faydamız olduysa ne mutlu bize.Fırsat buldukça menülerini yaz ve cuma günü tartı günümüz sende kilo bildirimini yapabilirsinLesliyi hangi siteden bulup yüürüyosun özelden bana açıklarmısın acaba?
DÜNKÜ MENÜM:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
9:30 :sucuklu yumurta(1yumurta,5dl.sucuk)3zeytin,ıhlamur.
11:00 :türk kahvesi,1 elma
14:30 :1dl.börek,1 sebzeli poça,1 bardak meyve suyu.
16:00 :yeşilçay,5 badem.
17:30 :3 kaşık yogurtlu kereviz mezesi,1 içli köfte,5 badem.
saat 21:00 kendim evde yaptıgım kek üzeri muhallebili pastayı kesip 1 dl. yedim çayla.1 yeşilçay içtim o kadar.Hazır pasta bilerek almadım.Hem el emegim olsun hemde kalorisi az olsn die evde yaptım.Çok begendiler pastamıPasta yiycem die sırf ayak üstü meze tarzı az yedim.Ama gece çok acıktım.Bugünde akrabaya gidicez ama yarın bende dizimi kırıp evde sebzeli bi menü hazırlamam lazım Kızlar kol hareketi yapmıştım ya dün kollarım boyunlarım agrıdı ve bütün gün baş agırısı çektim.Nazarda oldum sanırım herkes çok zayıflamışsın yüzün küçücük kalmış güzeleşmissn felan Ama yetmz bu göbek nolacak Saten elbiseden pörtlememesi için spora agırlık vermem lazım
Hangi birinizin ahi tuttu diyin bana naman allahim hasta oluyorum galiba halsizim 3kepce yesilmercimekli tarhana ictim ogle yemeginde istahim yoktu ama bogazimi yumusatsin deyu cumada yaklasiyor ne spor yaptim ne bisey ama gobem kuculmus sanki du bakalim cumaya az kaldi dun cips yemiyeydim iyiydi azdi ama yagliydi iste onceden yiyiyince cipsi koca paket mutlu olan ben simdi yarim kucuk paket yiyince yataklara dusuyotum uzuntuden allam yarebbim kadinlar kulubu trindy forumahdlisiii sen nelere kadirsinnnSizi seviyorum kislar opuldunuz yatim ben biraz
Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
09.00
Nesfit
12.30
Ton baligi
Roka
Yarim gevrek(1 dilm ekmek yicektim kocis sıcacık gevregi getirince yedimm)
2 parca peynir
Sonra yesilcay
14.30
Nescafe
1 bitter
4 yulafli
17.30
Ara yapamadim cokta acikinca aksami erken yiyim dedim
2 kasik pirinc pilavi
5 kasik etli taze fasulye
Yogurt
300 ip atlama
100 basen hareketi
Su 3 lt
Yemeepru sadece tavugu ye hskim ol krndine haftaya yirsin benle yarisirkene kotusun sehraaa biliyusun dimiYine harika bi menü canımBen bugün gezmede herşeyden azda olsa yedim Şimdi tavuk sote ve pirinç pilavı yapıyorm.Yemesem gece çok acıkırmıyım:44:2sindende 2 kaşık yesem mi offffff
bugün 3.günümdeyim sebze ve meyve serbest,bu sabah 56.9kg geldimbu resimde kanıtım bu demek oluyoki 2günde 1.5 kiloo bekle beni aşkım ben geliyorum artık ona(eşime) çaktırmıyorum dikkat ettiğimi falan ,sabah beraber güzelce kahvaltı yapıyoruz sonra ben lahanamla meyvemle kuruyemişimle günümü tamamlıyorum,oda beni daha 59kilolarda biliyo acıyo bana ve seviniyoo daha çok beklersin seen haftasonuna görüşücez onunlaaa masallah ya o tartiyi bzna getir opcem vslla opcem ama benide 56.9 gostermws demi o zamzngel seni opcem maasallah Bende 57 olunca istiyorum o diyeti atrintilariynan
Eki Görüntüle 387983
Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
09.00
Nesfit
12.30
Ton baligi
Roka
Yarim gevrek(1 dilm ekmek yicektim kocis sıcacık gevregi getirince yedimm)
2 parca peynir
Sonra yesilcay
14.30
Nescafe
1 bitter
4 yulafli
17.30
Ara yapamadim cokta acikinca aksami erken yiyim dedim
2 kasik pirinc pilavi
5 kasik etli taze fasulye
Yogurt
300 ip atlama
100 basen hareketi
Su 3 lt
Yine harika bi menü canımBen bugün gezmede herşeyden azda olsa yedim Şimdi tavuk sote ve pirinç pilavı yapıyorm.Yemesem gece çok acıkırmıyım:44:2sindende 2 kaşık yesem mi offffff
bugün 3.günümdeyim sebze ve meyve serbest,bu sabah 56.9kg geldimbu resimde kanıtım bu demek oluyoki 2günde 1.5 kiloo bekle beni aşkım ben geliyorum artık ona(eşime) çaktırmıyorum dikkat ettiğimi falan ,sabah beraber güzelce kahvaltı yapıyoruz sonra ben lahanamla meyvemle kuruyemişimle günümü tamamlıyorum,oda beni daha 59kilolarda biliyo acıyo bana ve seviniyoo daha çok beklersin seen haftasonuna görüşücez onunlaaa
Eki Görüntüle 387983