Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

saol cnm seninde menün güzell aam sporudaa 1ğün durup 1 ğün gidiyoruz

Olsun haftada 3 4 gun yeterli zaten ins devamli yaparsin evde de kosu bandin var sanirim
Eet ilk defa gittim yemesem ayip olurdu derdimi de anlatamam tabi diyet diye fazla samimiyetim yok oldu bikere

DÜNKÜ MENÜM:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
9:30 :sucuklu yumurta(1yumurta,5dl.sucuk)3zeytin,ıhlamur.
11:00 :türk kahvesi,1 elma
14:30 :1dl.börek,1 sebzeli poça,1 bardak meyve suyu.
16:00 :yeşilçay,5 badem.
17:30 :3 kaşık yogurtlu kereviz mezesi,1 içli köfte,5 badem.

saat 21:00 kendim evde yaptıgım kek üzeri muhallebili pastayı kesip 1 dl. yedim çayla.1 yeşilçay içtim o kadar.Hazır pasta bilerek almadım.Hem el emegim olsun hemde kalorisi az olsn die evde yaptım.Çok begendiler pastamıPasta yiycem die sırf ayak üstü meze tarzı az yedim.Ama gece çok acıktım.Bugünde akrabaya gidicez ama yarın bende dizimi kırıp evde sebzeli bi menü hazırlamam lazımKızlar kol hareketi yapmıştım ya dün kollarım boyunlarım agrıdı ve bütün gün baş agırısı çektim.Nazarda oldum sanırım herkes çok zayıflamışsın yüzün küçücük kalmış güzeleşmissn felanAma yetmz bu göbek nolacakSaten elbiseden pörtlememesi için spora agırlık vermem lazım

merhaba arkidişler
sayenizde 800gr vermişim bir haftada ben geçen hafta size danışmıştıom dikkat etsem sütüm azalırmı falan diye, sizde bazı önerilerde bulunmuştunuz, ben geçen çarşambadan beri dikkat ediyorum ve 800 gr gitmiş gerçi ilk iki gün biraz dikkat ettim hafta sonu misafirlerim vardı onlarla beraber yedim, iki gündür yine dikkat etmeye çalışıyorum bide evde yürüyüş yapmaya çalışıyorum lesli ile ana ben 1mil ve 2 mil yaptım yavaş yavaş arttırayım dedim 4 dün falan yaptım ona rağmen vücudumda kırgınlık var demek ki çok hamlamışım
sayfaya pek yazmasamda fırsat buldukça girip okuyorum , yazmayada başlarım artık :) herkese iyi günlerrr

Bi faydamız olduysa ne mutlu bize.Fırsat buldukça menülerini yaz ve cuma günü tartı günümüz sende kilo bildirimini yapabilirsinLesliyi hangi siteden bulup yüürüyosun özelden bana açıklarmısın acaba?

Canım kızının dogum günü kutlu olsun.Beraber saglıkla ve huzurlu nice yaşlarını görürsünüz inş.

Nie kızalımki menün gayet güzelKepekli galete serbest ayrıca acıkınca bisküvi yerine onu ye benceSalçayıda kahvaltıdan çıkarırsan daha iyi olur
Bazen oluyor öyle yarına daha umutlu ve mutlu uyan.İyi düşünki iyi hissedesin.Kurabiye cıs ama sen sabah yemişsin sabah ve öglen yersen akşma eritirsn.Ögle köfte ayran olabilir hem akşama ekmek yememisin zaten.Meyve yeme alışkanlıga imrendim

Hangi birinizin ahi tuttu diyin bana naman allahim hasta oluyorum galiba halsizim 3kepce yesilmercimekli tarhana ictim ogle yemeginde istahim yoktu ama bogazimi yumusatsin deyu cumada yaklasiyor ne spor yaptim ne bisey ama gobem kuculmus sanki du bakalim cumaya az kaldi dun cips yemiyeydim iyiydi azdi ama yagliydi iste onceden yiyiyince cipsi koca paket mutlu olan ben simdi yarim kucuk paket yiyince yataklara dusuyotum uzuntuden allam yarebbim kadinlar kulubu trindy forumahdlisiii sen nelere kadirsinnnSizi seviyorum kislar opuldunuz yatim ben biraz

Son düzenleme:

özelden mesaj attım, umarım yardımcı olabilmişimdir

Aksam az yemekle iyi yapmissin aslinda bu tarz az az yiyerek dengeleyerek kilomuzu koruruz o zman zor olmaz bizim icin ama suan hafta da 1 boyle beslensek iyi kilo vermemize etkisi oluyo ben de bu ara biraz kacirdim galibaa kilo vermeme olumsuz etkisi oldu

Nazar deger tabi masallah dedirt kendine

Gecmis olsun meyve yiii kivi mesela vitamin al azcik

bende hemen yazıyorum bugün ki menümü
07:30 1 dl ekmek, 3 dl sucuk, 2 çatal sucuk, 1 zeytin, 1 küçük salatalık, 2 çatal peynir
10:00 (işyerindfen bir arkadaş yurtdışından geldi. kahve ve çikolota getirmiş) tek şekerli kahve, 2 tane bir lokmalık çikolota
11:00 yarım elma, yarım portakal
12:00 az ezogelin çorba, tek porsiyon şiş köfte, salata, 1 tane ince dilim pide
15:30 da yarım elma, yarım portakal
akşam evde patatesli köfte yemeği ile makarna yapılacak. onlardan yerim az az.
şu ana dek 2 litre su içtim.
iş için şehir dışındayım bugün. bir an önce evime gitmek isitiyorum.

Aksam baska bisi olsa iyiymis oglende kofte varmis hem kofte patates hem makarna yeme bence keske daha hafif bisi olsaymis aksama yoksa menun guzel

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
09.00
Nesfit
12.30
Ton baligi
Roka
Yarim gevrek(1 dilm ekmek yicektim kocis sıcacık gevregi getirince yedimm)
2 parca peynir
Sonra yesilcay
14.30
Nescafe
1 bitter
4 yulafli
17.30
Ara yapamadim cokta acikinca aksami erken yiyim dedim
2 kasik pirinc pilavi
5 kasik etli taze fasulye
Yogurt
300 ip atlama
100 basen hareketi
Su 3 lt

bugün 3.günümdeyim sebze ve meyve serbest,bu sabah 56.9kg geldim bu resimde kanıtımbu demek oluyoki 2günde 1.5 kiloobekle beni aşkım ben geliyorumartık ona(eşime) çaktırmıyorum dikkat ettiğimi falan,sabah beraber güzelce kahvaltı yapıyoruz sonra ben lahanamla meyvemle kuruyemişimle günümü tamamlıyorum,oda beni daha 59kilolarda biliyo acıyo bana ve seviniyoodaha çok beklersin seen haftasonuna görüşücez onunlaaa

Eki Görüntüle 387983

Yine harika bi menü canımBen bugün gezmede herşeyden azda olsa yedimŞimdi tavuk sote ve pirinç pilavı yapıyorm.Yemesem gece çok acıkırmıyım:44:2sindende 2 kaşık yesem mi offffff

Yine harika bi menü canımBen bugün gezmede herşeyden azda olsa yedimŞimdi tavuk sote ve pirinç pilavı yapıyorm.Yemesem gece çok acıkırmıyım:44:2sindende 2 kaşık yesem mi offffff
Yemeepru sadece tavugu ye hskim ol krndine haftaya yirsin benle yarisirkene kotusun sehraaa biliyusun dimi

Saol canim ben nedense begenemiuorum gidisatimi gobegim ufalcagina daha da buyudu sabirsizlniyorum artik bi an once 49 olmak istiyorum bi yanimda acelen mi var cok kasma elbet olcan diyo.aksama daEet acikirsin az da olsa ye canim

Afferin kiz bu ne azim ben heyecanlandim valla az kaldi supersinn galibiyetini doyasiya kutlarsin sonraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…