- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.901
Tatlı krizim tuttu jojopppppp:18:
Rakibemmmmmmm
Canım canım canım.?ben de bugun evdeyim..üstelik temizlik yapiyorumÖğlen yemeği yapamadığım için de k flakes yedim Aksama bekle menumu Ebruuu..yarın gunüm falan da yok
sakın yemee ebruucmTatlı krizim tuttu jojopppppp:18:
benim menümde gelsin bakalım
07:30 bir kase nesfit, 2 küçücük salatalık
10:00 bir fincan yeşil çay
11:00 meyve salatamın yarısı
12:00 bir kepçe domates çorbası, yemekte et haşlama ve bulgur pilavı vardı. sevmedim. tırtıkladım. 2 tane ince dilim kabak kızartma, 2 dilim ekmek
15:00 kalan meyve
17:30 5 yk kadar kuru fasülye, 2 yk bulgur pilavı, bol salata, yoğurt,
19:00 orta şekerli kahve
şu ana dek 2,5 litre su
bu hafta regl haftam. kendimi yarım dünya gibi hissediyorum.
kıss sen ugaraşıosunn benim yoldaşımkaa hımmmmm gelirsem sana magnumalrıı yedirrim bak :)
gel yedir nolursun 100 tane yiyebilirim şu andaaa
gel yedir nolursun 100 tane yiyebilirim şu andaaa
Sabah 1 yum 2cavdar 1kkpeynir 4zeytin biber tere cayAra 2 tane orta kayfe 1kayisi ogle 5yk kurufasulye salata ara bitkicayi 4yulafli 1elma yesilcay aksam 1tabak yogurtlubrokoli 4yk yesilmercimekyemegi.spor olsun diye mutfak dolaplarini indirdim asagi 3litre su nasilim efendimys ben hefwfe kitlendim diyemi bilmiyorum istsh falan kalmadi bende yaw noliiii bana:26:
epru gelde hafaya çarpışalım senlen
Kızz bu ne güzel menü böylemenüm
sabah 1dlm kepekli ekmek beyaz peynir kaymak zeytin yumurta domates çay
ara ıhlamur 1 kivi
öglen karnıyarık cacık,,
ara türk kahvesi 5 badem
akşam bol yeşil salata 1 baget tavuk
5 biryerde çay 1 yeşil elma
Canım bu hafta inanıyorumki böyle güzel menülerle kaçamksız oldugun için vereceksin.Senden beklentim yüksek inş.beni yanıltmazsın.benim menümde gelsin bakalım
07:30 bir kase nesfit, 2 küçücük salatalık
10:00 bir fincan yeşil çay
11:00 meyve salatamın yarısı
12:00 bir kepçe domates çorbası, yemekte et haşlama ve bulgur pilavı vardı. sevmedim. tırtıkladım. 2 tane ince dilim kabak kızartma, 2 dilim ekmek
15:00 kalan meyve
17:30 5 yk kadar kuru fasülye, 2 yk bulgur pilavı, bol salata, yoğurt,
19:00 orta şekerli kahve
şu ana dek 2,5 litre su
bu hafta regl haftam. kendimi yarım dünya gibi hissediyorum.
ŞoklardayımSabah 1 yum 2cavdar 1kkpeynir 4zeytin biber tere cayAra 2 tane orta kayfe 1kayisi ogle 5yk kurufasulye salata ara bitkicayi 4yulafi 1elma yesilcay aksam 1tabak yogurtlubrokoli 4yk yesilmercimekyemegi.spor olsun diye mutfak dolaplarini indirdim asagi 3litre su nasilim efendimys ben hefwfe kitlendim diyemi bilmiyorum istsh falan kalmadi bende yaw noliiii bana:26:
Zuzucum öglenin vijdan azabıyla akşamı çok güzel dengelemişsin.aç karnına türk kahvesisu
1 küçük lokum 4 zeytin yarım peynir 2 3 banımlık pekmez şekersiz çay
ara bitki çayı ve 1 adet elma
öğle gündeydim 2 küçük börek 1 küçük tabak bulgur pilavı 1 etimek büyüklüğünde kadayıf tatlısı üstü kremşanti hiç sevmem kendisini şekersix çay
akşam 1 elma 2 kaşık yoğurt
kayısılı form çayım
Sorma melisim artık ugraşamıyom kendi haline bıraktımkıss sen ugaraşıosunn benim yoldaşımkaa hımmmmm gelirsem sana magnumalrıı yedirrim bak :)
Seninle çarpışacagıma çarpışan arabayla çarpışırım daha iyiepru gelde hafaya çarpışalım senlen
menüm
sabah 1dlm kepekli ekmek beyaz peynir kaymak zeytin yumurta domates çay
ara ıhlamur 1 kivi
öglen karnıyarık cacık,,
ara türk kahvesi 5 badem
akşam bol yeşil salata 1 baget tavuk
5 biryerde çay 1 yeşil elma
bırak sahracık sen seçme artrık seçil :)) semihlee bir çarpışda ben tarafından maglup oldun semihi bilmem am a ebrudan kaçarın olmazz:)
Evet canim.Benim kizim 22.00 22.30 en gec uyurdu sasmazdi ama bi suredir duzen bozuldu gele 2 3 gun disari ciktik ya aksam 7 de uyandi hala uyumadinolur disten de ebru
Evet canım dişten.Emir aynıydı dr. dişten dedi ama 1 ay geçti hala diş yoktu.Dr dedim hani diş çıkartıodu 1 ayı geçti hala diş yok.Dişler zaten önceden huysuzluk uykusuzluk ve ateş yapar.Aa ateşi çıktı yada 3 gece uyumadı pat yarın dişi çıktı olmaz dedi.Çok önceden etkisini hisstrp snra çıkıyomuş.Ben neler çektim 3 gece yandı yavrrum onunla beraber agladık eşimleÇok şükür bak 4 dişi var.Şimdide yanarı patlatacagı için uyanıyor geceleri huzursuz ama olsun bu zamanlarımızda geçecek Rabbimin izniyle.1 lerde uyanacagımız sabahlarımız deliksiz uyuyacagımız bi sürü gecemiz olucak bi düşün