Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Tatlı krizim tuttu jojopppppp:18:
sakın yemee ebruucm

feana bir menü olmaışş cnm

gel yedir nolursun 100 tane yiyebilirim şu andaaa

buğün begendim menünüüü sahracık

menüm

sabah 1dlm kepekli ekmek beyaz peynir kaymak zeytin yumurta domates çay

ara ıhlamur 1 kivi

öglen karnıyarık cacık,,

ara türk kahvesi 5 badem

akşam bol yeşil salata 1 baget tavuk

5 biryerde çay 1 yeşil elma

buğün eve aşam 9 buçukta geldim işlerimi hsletim kursuma gitimm çevre trafik dersine girdik) :) tes çözdüm bide açık ögretim sınavları var kps ona çalışyıorumm of kafam şiti

Cokkk yorgunum avmyi 3 saat gezdik.gecmisi okuyamadim daha kizim uyumadi 2 3 gundur cok gec yatiyo once menumu yaziyim
Sabah
1 cavdar
1 has. Yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Yesilcay roka
2isirik milfoy
Ara
Nescafe 1 bitter
4 yulafli
Ara
Yarim elma
Yogurt
10 findik
Aksam(avmdeydik ev yemegi tercih ettim)
10 misket kofte
2 minik sarma
2 catal pilav kocis aldi tadina baktim
1 isirik cAvdarli pide
Salata
Ayran
Ara yok
Bu saatten sonra anca su ictim
Spor yapamiyorum kac gundur Cokta bisi yapmiyodum ama faydasi oluyodu bugun cok yurudum Ama
Yarin aksam da yemege gitcektik ya kiz hemhem calisiyo bende gitmem dedim cok zahmet olur diye esim tlf caya geliriz dedi cok israr ettiler sonra icim elvermedi esim de ikna etmis caya gitcez yemegi evde yicem artik ne ikram ederse tadina bakcaz
Cok yemedim 2 gundur ama duzenim bozulunca spor da yapamayinca moralim bozuldu sadece
Bu hafta hedefim 600 gr vermek (500de olur)oyle olursa 2 haftada 2 kilo vermis olcam

Evet canim.Benim kizim 22.00 22.30 en gec uyurdu sasmazdi ama bi suredir duzen bozuldu gele 2 3 gun disari ciktik ya aksam 7 de uyandi hala uyumadi nolur disten de ebru

Canım bu hafta inanıyorumki böyle güzel menülerle kaçamksız oldugun için vereceksin.Senden beklentim yüksek inş.beni yanıltmazsın.
ŞoklardayımSaglıklı ve harika bir menü sehracım senden beklemezdim gözlerim yaşarıdı
Zuzucum öglenin vijdan azabıyla akşamı çok güzel dengelemişsin.
kıss sen ugaraşıosunn benim yoldaşımkaa hımmmmm gelirsem sana magnumalrıı yedirrim bak :)
Sorma melisim artık ugraşamıyom kendi haline bıraktım
epru gelde hafaya çarpışalım senlen
Seninle çarpışacagıma çarpışan arabayla çarpışırım daha iyiSen yine bu hafta maglup olma semihten de bir darbe yeme haftaya çarpışma işiniz düşünrm o zamn

bırak sahracık sen seçme artrık seçil :)) semihlee bir çarpışda ben tarafından maglup oldun semihi bilmem am a ebrudan kaçarın olmazz:)

Yoldaşım harika menüler çıkartıyosunÇıtırcık olsada görseNe kadar yol katettn düzene girdin canım farkındamısınÇıtırcık arada ugrada gör melisimin güzel menüleriniEkmk yemeynce acıkmıyo musun canım:44:Sehra habire kendine rakip buluyo ama buldukları onu nakavt ediyorYenilen pehlivan sehra güreşe doymuyor

Evet canim.Benim kizim 22.00 22.30 en gec uyurdu sasmazdi ama bi suredir duzen bozuldu gele 2 3 gun disari ciktik ya aksam 7 de uyandi hala uyumadi nolur disten de ebru

Evet canım dişten.Emir aynıydı dr. dişten dedi ama 1 ay geçti hala diş yoktu.Dr dedim hani diş çıkartıodu 1 ayı geçti hala diş yok.Dişler zaten önceden huysuzluk uykusuzluk ve ateş yapar.Aa ateşi çıktı yada 3 gece uyumadı pat yarın dişi çıktı olmaz dedi.Çok önceden etkisini hisstrp snra çıkıyomuş.Ben neler çektim 3 gece yandı yavrrum onunla beraber agladık eşimleÇok şükür bak 4 dişi var.Şimdide yanarı patlatacagı için uyanıyor geceleri huzursuz ama olsun bu zamanlarımızda geçecek Rabbimin izniyle.1 lerde uyanacagımız sabahlarımız deliksiz uyuyacagımız bi sürü gecemiz olucak bi düşün

Bu vaziyetteyimmm

Sabah..2 dilim beyaz ekmek, kk peynir, az yağda yapılmış yumurta, 2 banim recel

Ara..aklım basımda degil yav ne yemistim1 elma 2 gevrek

Öğlen..1 bardak yarım yağlı sütle nesfit

Ara..1 muz

Ara..1 dilim ekmek az peynir

Aksam..bütün gün temizlik yaptıktan sonra aksam yemeğe de misafir geldi..fırında tavuk pilav yaptım az bişey yedim ama ne yedim bilmiyorum..az yemeye çalıştım zaten ev sahibiydim..az da çorba..yoğurt.domates..Kv gil geldi yabancı degil..ama bittim..

Ara..dondurma..bu olmadı ama napim misafire ikram ettim kendim de yedim.sekerim düştü..cok yemedim ama..

Eprruuuu. Öbür gün gezmeye gidiyomm..yok ben potansiyel var demiştim ben de..bakalım böleceksek

BUGÜN:Aç krınla 2bardak ılık limonlu 1 bardk normal su.
10:30 :kk peynir,3 dl.salam,1dl.ekmek,3 zeytin,3 ceviz,1 bardal meyve suyu.
11:30 :türk kahvesi,1 elma.
13:30 :1 tas çorba,1 dl.kpek ekmek,kıvırcıklı salata.
16:00 :yarım( peynirli gözleme,salata,domates)çay
17:00 :yeşilçay.
19:30 :1 tas çorba,1 kaşık bakla,2 kaşık yogurt.

21:00 eşimn arkdaşları illa gelin oglanı sevelim.Çay içtim3-4 bisküvi tattım sadece.

Su:3.5lt.
Spor:
ev temizligi
100 ip atlama
100 mekik
300 oklava
75 sag kol
75 sol kol

1 lt şişeye su doldurdum ve kol hareketleri yaptım.

Drda 20 gune cikar dedi 40 gun oldu cikmadi daha.İns canim gelcek o 8 saat deliksiz uyucagimiz gunlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…