- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.881
Utanç içindeyimCanım canım canım.?ben de bugun evdeyim..üstelik temizlik yapiyorumÖğlen yemeği yapamadığım için de k flakes yedim Aksama bekle menumu Ebruuu..yarın gunüm falan da yok
en büyük epru başka buyuk yokkkk..peki ne açıdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bakış açıısıııııı geniş açııııııııııııııı
yaniii favorim jojoppppsssss oppss epru dur orda bakemmm
canimmmmen büyük epru başka buyuk yokkkk..peki ne açıdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bakış açıısıııııı geniş açııııııııııııııı
yaniii favorim jojoppppsssss oppss epru dur orda bakemmm:33P:
Utanç içindeyimYukarıya misafir gelmiş yarımda olsa yedim kahretsin Ama sevinme şimdi ogluşu uyuttm evi silicem ve şişeye su doldurdum kol çalışıcam ve akşam yemek yapmıycamda yemiycemde çok acıkırsam 1 tas çorba veya elmayla yogrt yiycem
Sehra yine kendi aleminde takılıyonNe güzel kendi kendine egleniyon öretmenim
Gene tuttu iyi tarafım..rekabeti koydum kenara..git ya muz ya hurma falan yeeee..epruuu..baska yeme..ya da elma..ben muz yiyince tatli krizim geçiyor..aslında hurma ya da kuru meyveler eniyisi..ama evde yoktu..
Napiyosun canimmm keske yemiyeydin o bortu bocuguuu:2
hangisi kızzz bulgurla böreklerimi
bencede canımm fazlaa gezmeee sonra çpk pis alışkanlık yaparr:)Hep o epru ile jojop yuzundensen misafirige gitmiyonmu gelmiyonmu dedikleri gunden beri hep ya ben gittim ya birileri geldi( havalarda isindi gezmelere baslicaz artik )artik bu duruma gore kendimi salmamam gerek.
Daha biraz once esimin cocukluk arkdsi aradi (bu yaz evlendi) yemege davet ettiler simdi gitte orda az ye ! Ben az yerim de biri bana gelse ben okadar hazirlik yapsam az yeseler bozulurdum nese bakcam artk bide bu aksam avm gidebiliriz ev hediyesi almaya ordada yemek yersek :18: ama ben boyle de olsa korkmuyorum az yemeyi ogrendim saldirmiyrum artik tabaklara
Ama eski duzenimi de ozluyorum evimde iyiydim ben
Yoldaşımın dedigi gibi biz seni öyle sevdik klasik düzenli istikrarlı evde duran özgeBiri o kadr hazırlık yapsn ve yememek olmaz tabi ama sen emnmki kararınca yersn
en büyük epru başka buyuk yokkkk..peki ne açıdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bakış açıısıııııı geniş açııııııııııııııı
yaniii favorim jojoppppsssss oppss epru dur orda bakemmm