- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.861
kıslar spor salonuna gitmeyi düşünüyorum sizce faydası olurmu zayıflamaya:26:
ben sahrayıı düz yola serdim cnm)) :)
berabere kalanalrd aoldu geçnlerde önemli olanda dostluk kazandı )))
Cocostar afiyet olsun canımSabah..3 dilim ekmek, yumurta salatası, kk peynir, 4 5 banim recel, bal
Ara..1 portakal
Öğlen..kabak yemeği, 1 dilememeli yoğurt
Ara..2 gevrek yarım portakal
Aksam..5 yk et siote, yoğurt..ekmek yokkkk
Ara..Nisana gittik..pasta yerim dıyordun kızımdan dolayiyiyemedim. Ama o kadar cok yoruldum ki pesinde donmekten gelince 1 tane cocostar yedimYatmadan 2 saat önce yedim ama..
Aman uçma ezilirim sehraaaayaw arızayamı bağladın epruuuu git 1kare bitter ye yoksam sana burdan bi uçarımmmbizim apartmanda arnavut oturmuyor hepsi somaliden gelmiş ve adet gelenek ve göreneklerini devam ettiriyorlar allam yarebbim yaaa zorla espiri yaptırıyorsun bana sonra gülüyor millet bizeee t tatlım ben eminimde oyüsden yazdım... koydum diyorum kafaya anlatabildimmi bugün budur yanii.olmadı kalbin rahat etsin deyi mesaj düzenleme paneli deyü bişey var ordan düzeltirim oldumu örtmenimm
Menün harika canım ama patates kızartmasını hayatımdan çıkartım buraya başlayalı niyeyse hiçte canım çekmiyor sogudumm mu ne:44:Keşke şu poça keklerdende sogusamBugünkü menüm
Sabah bir bardak su 15dk sonra bir küçük patates kızartması,haşlanmış yumurta 3 zeytin kk peynir 1fincan çay
Öğlen:5 tane mantarı kavurdum kırmızı biberli ve bol acılı yanında 2 kaşık bulgur pilavı yanında bir bardak ayran
ara:yeşil elmaü
akşam:kabak salatası
yeşil çay 2fincan,2fincan form çay bolsu...
Öglen olmamaış ama farkında olup akşam yememende güzel bir irade zuzuuummmenüm
sabah türk kahves 1 bardak su
kahvaltıda 4 zeytin 2 ç. ekmek 3 dilm salam 1 kk peynir şekersiz çay
ara 4 normal bisküvi ve nescafe
öğle dışardaydık 1 küçük tonton ve 1 kola içtm
ara kociş bana kahve ısmarladı onu içtim
yarım muz yedim
akşam sadece 1 elma yicem bundan sonra akşam yemeklerni menüden çıkarıyorum haff sebzeli yemekler yerm ama ağır menülern yerine elma yicem elma dyetine başlıyorum acıktıkça elma yemeye gayret edicem
su şimdiye kadar 1 litre oldu içiyorum hala
2 bardak kayısılı form çayı
Saat 2 gibi yesen aslında ama acıkmıyorsunda demekkili özgcim.Ben mesele bugün rahatsızdım kafamı kaldıramdm ve ögleni es geçtim die akşam kurt gibi açtımSabah ac karnina 2 bardak ılık su
10.30
1 dilim cavdar ekmegi
1 haslanmis yumurta
3 Zeytin
Kk peynir
Roka,Yesilcay
13.00
Sekersiz nescafe
4 yulafli
1 bitter
15.30
1 elma
1 ısırik muz
Yogurt
17.30
Misafirlikteyim
1 kucuk pide
3 kasik semizotu yemegi
3 catal patates kizatmasi yogurtlu
1 lokma ekmek
Sonrasi bakalim yesilcay aldim yanima
Akşam yeseydin keşke yoldaşım ama acıkmıyorsan sorun yok daha çok kilo verirsinmenümm:)
sabah yarım simit yarım gözlme yarım pogaça krem peynir çay kocişle pazar kahvaltısı:)
ara 5biryerde 5 kuru kayısı
öglen mercimek köftesi siyah çay annem yapmış evindeydik
ara türk kahvesi 1 kırmızı elma
akaşm dengesi oldu buğün wlaa 4 kurupasta 5 biryerde çay
nescafe 5 fısık nasıl bir menü olmuş bu yaa:))
09.00 yarım Yağlı sutlu nesfit
11.00..1 yumurta, az beyaz az tulum peynir, 2 banim recel, sekersiz limonata, 2 dilim ekmek
13.00..1 elma, sekersiz turk kahvesi
17.00.. Kocis ve bebis yemegegittik..bir porsiyon karisik ızgara, 3 kasık pilav,3 4 kasık çorba, 2 lokmacik ekmek, cacik, salata
21.00 ...3 gevrek, 5 6 tane fıstık, 8-10 tane çilek biraz Şekerli, azcik kızımın kalan yoğurdu..
Pofff menüm eyiydi de aksamkileri neden yedimmmm:18:Hele su gevreği neden aldıysam..evde durunca canım çekiyor yiyorum..ben de bugun pazar ilk defa normal yedim diyordum..aksam gene... Offf bı de çilek yedim yaaaa..hem de Şekerli..
Epru napiyonnn..gezdin mı bütün gün..yedin mı cisssslari bakimmmm...oh afiyet olsun..
BUGÜN:Açkarınla ılık limonlu su.
102 dl. beyaz ekmk,yarm domates,sahanda yumurta,1 dl. salam,1 çatal nurullah
12türk kahvesi.
142 dl. hazır kek,çay(ani misafir geldi.Rahatsızdım ve markttn hazr şeyler aldm ama sadece bunları yedm.)
18:00:1 kaşık pilav,1dl.çavdar,mangal(1 çatal sucuk,3 mink but1 köfte)1 bdak gazoz
201 dl. tavuk gögsü,çay,yeşilçay.(misafirlkteydk,böreklere ve diger tatlıya dokunmadım)
Saglıksız kötü bi menü ama menüm kötü die hiçbizamn yazmamazlk yapmadım meliisim bilir.Hatalarımı görmek için hep yazdım.Meyve yok ara ögün yok öglen yok ama kafamı kaldıramadm akşamüstüye kadar kötüdm.Yarn inş. düzene giricem.Motive bekliyorum sizden melisimden
hayırlı olsun. bence de dostluk kazanmış.
BUGÜN:Açkarınla ılık limonlu su.
102 dl. beyaz ekmk,yarm domates,sahanda yumurta,1 dl. salam,1 çatal nurullah
12türk kahvesi.
142 dl. hazır kek,çay(ani misafir geldi.Rahatsızdım ve markttn hazr şeyler aldm ama sadece bunları yedm.)
18:00:1 kaşık pilav,1dl.çavdar,mangal(1 çatal sucuk,3 mink but1 köfte)1 bdak gazoz
201 dl. tavuk gögsü,çay,yeşilçay.(misafirlkteydk,böreklere ve diger tatlıya dokunmadım)
Saglıksız kötü bi menü ama menüm kötü die hiçbizamn yazmamazlk yapmadım meliisim bilir.Hatalarımı görmek için hep yazdım.Meyve yok ara ögün yok öglen yok ama kafamı kaldıramadm akşamüstüye kadar kötüdm.Yarn inş. düzene giricem.Motive bekliyorum sizden melisimden
ösgecim bu haftaa başladıkozamn buğün birinci gün hadii bismilah bakalım ne olcak cumyaa:)Bu hafta yarisiyoruz anacim ben haftaya yokum dedim
neden diye sormuyorum artık kendime biliyorum az çok cvbını.
daha 1 -2 ay öncesine kadar inadım inat birisiydim. yemiycem diye kısıtlıyodum kendimi. kontrol edebiliyodum. yaz gelmesi,duygusal boşluk,eski sevgilinin zihinde bıraktığı sancılar mı ?beni bu duruma getirdi tam kesin değil ama. artık 2 kaşık şundan 4 kaşık bundan kısıtlaması yapamıyorum kendimehastaneye gidip vücut analizi yaptırmak istiyorum. en yakın zamandada hap kullanmayı düşünüyorum. hiç egzersiz falan uğraşmak istemiyorum. bi tembellik var içimde kovamıyorum.
ebru akşam iyiki yememişim şeytan dürttü beni diğerleri yerken ama yemiycem ne olursa olsun yemiycemdedim sabah bi tartılayım dedim 100 gram vermişim hehee bugünde günüm var gidicem havada yağmurlu ççocuklarla nasıl olcek bilmiyom valla cnmda gitmek istiyo ama az yicem gidersem eğer...
Misafirlikten avm gittik ani oldu die kizimin arabasi evde kaldi bide baya gezdik bi ben bi esim tasidik cok yorgunum daha yeni uyuttum kizimi da hemen yatiyorum gecmisi okdum hizlica iyi geceler herkese gerci sizler coktann uyumussunuzdur
ösgecim uyusun galiba halaa dünden yoruldun heralde iy gezmeye başladın sen ya :) boşver otutr evinde ben seni öyle sevdim:)
Hep o epru ile jojop yuzundensen misafirige gitmiyonmu gelmiyonmu dedikleri gunden beri hep ya ben gittim ya birileri geldi( havalarda isindi gezmelere baslicaz artik )artik bu duruma gore kendimi salmamam gerek.
Daha biraz once esimin cocukluk arkdsi aradi (bu yaz evlendi) yemege davet ettiler simdi gitte orda az ye ! Ben az yerim de biri bana gelse ben okadar hazirlik yapsam az yeseler bozulurdum nese bakcam artk bide bu aksam avm gidebiliriz ev hediyesi almaya ordada yemek yersek :18: ama ben boyle de olsa korkmuyorum az yemeyi ogrendim saldirmiyrum artik tabaklara
Ama eski duzenimi de ozluyorum evimde iyiydim ben